ADEVĂRUL MICROSOFT “NATO FAŢĂ CU CORUPŢIA – MAFIA DIN CONSTANŢA – MICROSOFT”

Preşedintele Johannis este acuzat că a pus corupţia şi proasta guvernare pe masa NATO.

Nimic mai fals !

MAFIA din CONSTANŢA

Coruptia si proasta guvernare din Romania, au fost puse pe masa NATO de MAFIA din CONSTANTA, in prezent anchetata de FBI si DNA.

Constantin Martin, un membru marcant al MAFIEI din CONSTANTA, a fost arestat de FBI in SUA si risca 15 ani de inchisoare, pentru incercarea de a da mita 1 milion de $ (10% din valoarea contractului) unui ofiter american pentru trucarea unei licitatii publice pentru achizitionarea de servicii de salubrizare la Baza Militara Kogalniceanu.

Baza Militara Kogalniceanu urmeaza sa primeasca mai multe mii de soldati inclusiv soldati americani, in conditiile in care autoritatile SUA au cunostinta de puterea pe care MAFIA din CONSTANTA o exercita pe plan local si international.

MAFIA din AFGANISTAN

NATO si SUA urmeaza sa aloce peste 15 miliarde $ pina in anul 2020, pentru a ajuta guvernul din Afganistan sa lupte impotriva terorismului, in conditiile in care coruptia endemica din Afganistan ameninta ca acest efort sa fie inutil sau chiar contra productiv.

O parte din banii destinati luptei impotriva terorismului si pentru consolidarea statului de drept, ajung in buzunarele unor guvernanti corupti si in mainile traficantilor de droguri si/sau arme pentru teroristi.

DOCTRINA NATO – SUA

NATO si SUA considera ca este de competenta si datoria NATO sa lupte impreuna cu autoritatile statelor partenere si asociate impotriva CORUPTIEI astfel incit finantarea razboiului impotriva terorismului sa nu se transforme in finantarea crimei organizate si a terorismului.

Noua doctrina NATO prevede in primul rind transparenta si controlul democratic al serviciilor si armatei in ceea ce priveste implicarea acestora in sustinerea razboiului impotriva CORUPTIEI, in conditiile in care coruptia este in prezent considerata ca fiind un risc major la securitatea tuturor tarilor NATO si a asociatilor acestora.

Securitatea comuna, dezvoltarea economica si stabilitatea democratica sunt in prezent amenintate de flagelul CORUPTIEI endemice si structurale in unele dintre tarile cele mai importante in noua constructie NATO, printre care si Romania, si in primul rind Constanta (Kogalniceanu, Babadag, Fetesti, etc.)

DOCTRINA MICROSOFT

Bill Gates continua sa promoveze doctrina conform careia CORUPTIA nu prezinta nici un pericol real si este doar o taxa normala, de cam 2%, pentru a opera in spatiul NATO.

Avind in vederea experienta acestuia de a construi “Ecosisteme” bazate pe frauda, coruptie si crima organizata este de inteles dorinta acestuia de a isi justifica si legitmiza crimele comise in tari ca Romania, Pakistan, Italia, China si multe altele.

Bill Gates nu ne spune ce se intimpla cind mita depaseste 60% din valoarea totala a tranzactiilor si cine si de unde plateste acesti bani, ca nu din filantropie a ajuns MICROSOFT sa parcheze sute de miliarde (bani spalati) in off-shoruri.

Bill Gates nu se intreaba unde pot ajunge banii din mita spalati prin companii off-shore, unele inregistrate in Vanuatuu, la adrese comune cu traficanti de droguri si arme.

Constantin Martin si alti membri ai MAFIEI din CONSTANTA, cunoscuti autoritatilor SUA si nationale impartasesc aceleasi “idealuri“ cu Bill Gates, doar procentele difera, in acest caz fiind vorba de 10% (un milion), ceea ce poate reprezenta 15 ani de puscarie in SUA.

Bill Gates pentru sutele de milioane date mita, timp de un deceniu, probabil ca nu va pati nimic, raminind astfel un exemplu de egalitate in fata legii.

BULGARIA vs. NATO

Bulgaria a devenit un pericol pentru NATO si pentru vecinii sai de la Marea Neagra.

Bulgaria, un stat mafiot, a pierdut lupta impotriva coruptiei si a inceput lupta impotriva NATO si a partenerilor sai legitimi si legali.

Premierul bulgar vrea demilitarizarea Marii Negre, in conditiile in care Bulgaria este membru deplin NATO si UE.

Mai ramine sa solicite Turciei sa renunte la controlul asupra Bosforului si Romaniei sa renunte la monopolul Microsoft, ambele imposibil de realizat.

Acesta nu mai vrea vase de razboi, submarine si arme, in conditiile in care cea mai mare baza navala militara este localizata in Crimeea si apartine Rusiei, care nu are cum sa isi foloseasca flota de razboi decit traversind Marea Neagra.

Nici Bill Gates nu vrea lupta impotriva CORUPTIEI, aplicarea Legii si competitie pe merit cu produse si companii superioare “Ecosistemului” Microsoft.

Astfel MICROSOFT – MAFIA din CONSTANTA si BULGARIA lupta unite impotriva doctrineloir si intereselor NATO.

DOCTRINA DNA – FBI – NATO

MAFIA din CONSTANTA si alte mafii nu pot fi lasate in continuare, in planul coruptiei, sa transforme Romania intr-un nou Afganistan, unde Constanta devine o placa turnanta pentru trafic de droguri si un exemplu de coruptie si dispret fata de lege la nivel mondial.

Interesele legitime ale statului Roman si ale aliatilor acestuia nu pot fi lasate la cheremul unei constructii corupte si criminale cum este practic intreaga administratie din Constanta, care controleaza Legea si toate activitatile economice si administrative.

NATO – MICROSOFT şi SERVICIILE

MICROSOFT si partenerii acestora din cadrul “Ecosistemului” bazat pe frauda, piraterie, mita si crima organizata, “inzestreaza” serviciile (SRI – MAI , altele) gratuit cu software furat, in timp ce sunt protejati de “cimpul tactic” al SRI – DNA – PICCJ – Justitie.

MICROSOFT si partenerii reusesc sa glorifice crime flagrante si exhaustiv probate si sa ii transforme pe adevaratii creatori in infractori, prin metode Evangheliste si de Politie Politica, incercind astfel sa extermine competitia pe merit si sa ii lichideze pe cei care denunta coruptia la cel mai inalt nivel.

DNA continuă în secret total, investigaţiile începute pe 5 Septembrie 2005, referitor la cele mai sus menţionate, în timp ce MICROSOFT şi partenerii continuă să beneficieze de DOCTRINELE MICROSOFT.

Solicităm DNA să adopte NOUA DOCTRINĂ NATO şi să considere că frauda pirateria, crima organizată şi CORUPŢIA sunt infracţiuni deosebit de grave şi nu “taxe normale” pentru a opera în spaţiul NATO.

http://www.dcnews.ro/iohannis-a-pus-corup-ia-i-proasta-guvernare-pe-masa-nato_510486.html

http://www.mediafax.ro/externe/premierul-bulgar-boiko-borisov-marea-neagra-ar-trebui-sa-fie-declarata-o-zona-demilitarizata-15523084

http://www.washingtontimes.com/news/2016/jun/20/us-nato-allies-plan-to-give-corruption-plagued-afg/

https://www.globalwitness.org/en/reports/afghanistan-and-nato-warsaw-summit/

http://www.evz.ro/noi-detalii-despre-faptele-de-coruptie-inteprinse-de-dumitru-martin-cu-armata-americana.html