ADEVĂRUL MICROSOFT “Nu procurorii DNA sunt terorizaţi, ci ei, procurorii DNA terorizează.” Ion Cristoiu

kovesi

“De la Elena Ceauşescu, România n-a mai cunoscut o femeie (Kovesi)  care să spună şi să facă ce vrea fără nici o oprelişte.” Ion Cristoiu

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Din pacate Maestre lucrurile stau mult mai rau decit le descrieti, de altfel deosebit de bine, avind in vedere ca le priviti din afara, la rece, fara sa fi fost nevoit sa faceti cunostinta cu “echipa” lui Kovesi, si sa fiti terorizat si torturat timp de zece ani.

DNA si Kovesi sunt prizonierii CIMPULUI TACTIC, in care au intrat cu avintul propriu voluntarilor de la Salva Viseu si din care nu mai stiu cum sa iasa dupa cite dosare au “lucrat” la ordinul mafiei din Militie si Securitate, rebotezate in 1989 Politie si SRI, astfel asociate cu Microsoft, Siemens, EADS, etc. si birocrati corupti din UE.

Berbeceanu DNA vs. DIICOT – Microsoft DNA vs. DNA

Daca in cazul Berbeceanu, DNA a invins DIICOT, in cazul Microsoft, DNA trebuie sa invinga DNA, ori dupa cum corect constatati acest lucru este imposibil atit timp cit Kovesi continua sa “lucreze” la Dosarul Microsoft, la care tot ea lucreaza de cind a fost inscaunata la Bucuresti.

Cind beneficiari ai jafului si tilhariilor Microsoft-Medist-RSC-Asesoft-Teamnet, sunt Vasile Blaga, George Maior, Florian Coldea, Sebastian Vladescu – Sebastian Ghita, Bill Gates, Calin Popescu Tariceanu si multi altii, ce va asteptati sa se intimple …

Kovesi si-a depasit de mult conditia initiala si acum este implicata in politici si strategii mega-galactice, unde Marcel Lehel si George Maior participa direct la alegerea Presedintelui SUA si unde intreg viitorul OLAF si UE depind de deciziile pe care Kovesi si “echipa” sa le vor lua … in CIMPUL TACTIC.

Kovesi este in prezent mai tare si decit Hillary Clinton, nu numai decit Elena Ceausescu, la fel cum si Florian Coldea este mai tare decit J. D. Hoover si Sebastian Ghita mai tare si mai influent decit Steve Ballmer.

Nu stiu cu cine sa ii compar pe Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Monica Pop, Catalin Vartic, Nicoleta Bulgaru si multi altii …

Va rugam sa mai adresati subiectul “Kovesi – DNA” pentru ca devine pe zi ce trece mai interesant si pentru unii dintre noi mult mai traumatizant …

Ion Cristoiu :

Toţi funcţionarii publici din România de azi îşi desfăşoară activitatea în condiţii de normalitate.

Fac excepţie procurorii DNA.

Atenţie! Nu procurorii DIICOT, care se luptă nu numai cu corupţia, dar şi cu crima organizată, ci procurorii DNA, care se luptă doar cu corupţia din clasa politică.

Procurorii DNA, în frunte cu Codruţa Kovesi, sînt însă o cetate asediată zi şi noapte de duşmani de moarte.

Se înţelege că astfel de cetăţeni nu pot fi decît eroi.

Eroi cărora noi, românii, trebuie să le ridicăm statuii de dimineaţa pînă seara.
Procurorilor, statui din marmură.

Codruţei Kovesi, statuie din aur.

Cu sau fără breton!

E drept, chiar şi un ins turmentat îşi dă seama că realităţile de la noi stau invers.

Nu procurorii DNA sunt terorizaţi, ci ei, procurorii DNA terorizează.

Nu numai că şefa DNA, Codruţa Kovesi nu e ameninţată de nimeni (ce viaţă dulce duce ea faţă de procurorii anti-Mafia din Italia!), dar mai mult, distinsa e cîntată de Presă, linguşită de politicieni, temută de oamenii de afaceri.

De la Elena Ceauşescu, România n-a mai cunoscut o femeie care să spună şi să facă ce vrea fără nici o oprelişte.

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-duminica-3-iulie-2016/?fb_ref=Default