ADEVĂRUL MICROSOFT „Resping categoric acest tip de abordare!” Traian Băsescu

basescuPEŞTELE DE LA CAP SE ÎMPUTE

”Constat ca in spatiul public exista o dezbatere cu privire la implicarea Administratiei Prezidentiale si a unui „consilier prezidential” din timpul mandatului meu, in fapte de coruptie referitoare la retrocedari facute de ANRP.” 

Resping categoric acest tip de abordare!

Din declaratiile domnului Horia Simu si comunicatul DNA, rezulta clar ca este vorba despre o persoana si nu despre intreaga Administratie Prezidentiala.

Mai exact, rezulta ca este vorba despre Daniel Moldoveanu, consilier de stat si nu prezidential si care indeplinea functia de SEF AL COMUNITATII NATIONALE DE INFORMATII…”, scrie Traian Băsescu

O PERSOANĂ FIZICĂ ŞI UNA LEGALĂ

Seful Comunitatii Nationale de Informatii NU e o persoana E o institutie, si anume cea mai importanta institutie in stat „SERVICIILE” (SRI, MAI, STS, etc.).

Seful SRI George Maior nu e o persoana, care in timpul liber comunica prim mijloace neprotejate secrete de stat, preluate de Marcel Lehel (Guccifer) si transferate pe servere in Rusia, care le da mai departe la China si Israel, si mai trimite si in SUA in suport pentru Trump.

Seful SRI Florian Coldea nu e doar o persoana de care Microsoft isi bate joc (contra cost) este institutia care protejeaza sub juramint Constitutia si garanteaza aplicarea legii.

Sefa DNA Laura Codriuta Kovesi nu este doar o persoana de genul feminin, este cea mai curajoasa partenera a Microsoft astfel adulata de presa platita de Bill Gates.

Seful Senatului Calin Popescu Tariceanu nu este doar o persoana, este al doilea om in stat, care fura software si comanda Politiei Politica.

RESPINGEM CATEGORIC ACEST TIP DE ABORDĂRI

Domnule Traian Băsescu, intelegem de ce ii aparati pe Udrea, Moldoveanu, Bica si altii, si intelegem de ce Coldea, Kovesi si altii ii apara pe Microsoft si multi altii.

Ce nu intelelgem este de ce va certati intre voi, si de ce Coldea – Kovesi au ajuns mai puternici decit Constitutia si Legea, nu ca inaintea lor a existat vreun stat de drept democratic euroatlantic

Suntem convinsi ca pe masura ce va veti denunta si agresa reciproc, vom intelege mai bine intregul mecanism de frauda, coruptie si crima organizata operat incepind din anul 2000 pina in prezent.

Va multumim oricum pentru informatiile facute public din culisele relatiilor Presedintie, Procurori Generali si Sefi si alti consultanti si Sefi si Sefuleti.