ADEVĂRUL MICROSOFT “SEBASTIAN GHIŢĂ :Şefii Microsoft din România, nu unul, ci mai mulţi care s-au succedat, ofereau privilegiul reprezentării unor intermediari. Cum era Florică, celebrul Florică. Dacă o parte din bani se întorceau la ei, cred că procurorii pot afla.

ghita_lopatan_hotaran_arto_vladescu_tariceanuPROCURORII POT AFLA DACĂ VOR

Procurorii nu vor sa afle cite ilegalitati a comis Microsoft, pentru ca ar insemna sa fie obligati sa investigheze cine si pentru citi bani a protejat Microsoft incepind din anul 2000 pina in prezent, respectiv sa investigheze alti procurori, ofiteri SRI si MAI si multi alti “intangibili”.

O porcărie imensă, asta este afacerea Microsoft cu România!

„Şefii Microsoft din România, nu unul, ci mai mulţi care s-au succedat, ofereau privilegiul reprezentării unor intermediari. Cum era Florică, celebrul Florică. Dacă o parte din bani se întorceau la ei, cred că procurorii pot afla. După cum, banii dinspre Florică plecau şi la partide. (…) Ce nevoie avea SUA să băgăm noi bani în buzunarul Microsoft? E adevărat că Microsoft făcea drumuri la Guvern şi la Ambasada SUA. Dar cert e că s-au luat şpăgi imense şi, dacă vrei să te minţi, zici că le-au luat pentru ţară. O porcărie imensă, asta este afacerea Microsoft cu România! Ştiţi că nu noi, ci Uniunea Europeană a oprit-o? Când şi-a dat seama că se întîmplă în mai multe ţări din Est a zis să le plătim la o valoare reziduală şi să ne lase Microsoft în pace. Ne-au vândut o hârtie pe 400 de milioane de euro„, a punctat Sebastian Ghiţă în ediţia print a ziarului Gazeta Sporturilor.

http://www.dcnews.ro/dosar-microsoft-ce-spune-sebastian-ghi-a-despre-licen-ele-din-dosarul-microsoft_468784.html

O porcărie imensă, asta este afacerea Ghiţă cu România !

GHIŢĂ VINDE SOFT FURAT DE MICROSOFT

Sebastian Vlădescu fraudeaza fonduri Phare si fura soft de la Omnis in asociere cu Microsoft si il da cadou la SRI si MAI dupa care il vinde la sute de spitale.

Vladescu sustine ca a primit softul cadou de la Microsoft.

DNA ii protejeaza si acuza Omnis de afirmatii mincinoase.

OLAF il investigheaza pe Vladescu, care se face partener cu Ghita si vind impreuna softul furat in cadrul fiantarilor UE, continuind si agravind prejudiciile aduse statului si Omnis.

DNA continua sa protejeze Microsoft si pe asociatii acestora.

Ghita critica Microsoft, in timp ce este unul dintre principalii beneficiari ai ECOSISTEMULUI MICROSOFT.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Credeti ca veti afla vreodata citi bani din “intermedieri” s-au intors la Directorii Microsoft, in timp ce Ionut Lopatan fura soft de la Omnis si il facea cadou investigatorilor DGPMB din partea Microsoft ?

SRI si MAI continua sa pretinda ca sunt siguri ca au primit software in valoare de 250.000 EUR de la Microsoft via Medist – RSC.

In dosarul 216/P/2005 RSC mentioneaza ca in fapt valoarea pentru o implementare este de 600.000 EUR, dar ei au fost generosi si au facut o oferta gratuita in valoare de numai 120.000 EUR pentru o implementare.

Sebastian Ghita a fost mai destept si a pus o valoare de un milion pentru o implementare, ca tot bani UE sunt fraudati, in numele Microsoft.

Dupa cum puteti constata, protectia Microsoft, MAI, SRI, OLAF, DNA produce profituri extraordinare pentru Microsoft, Vladescu, Ghita si Lopatan.

Revenim cu solicitarea de a dispune in conformitate cu legea si drepturile noastre inalienabile sa putem studia dosarele pentru a ne putea proteja impotriva grupului infractional initiat, finantat, operat si protejat de Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet si altii.

Vă mulţumim,

Dragoş Rişcanu