ADEVĂRUL MICROSOFT „SEBASTIAN GHIŢĂ UN APROPIAT AL VIITORULUI PREŞEDINTE VICTOR PONTA A PLEDAT VINOVAT PENTRU ACTE DE CORUPŢIE, OBŢINERE DE SECRETE DE STAT ŞI ABUZ DE PUTERE ŞI A FOST CONDAMNAT LA ÎNCHISOARE PE VIAŢĂ” urmează să ne informeze LAURA CODRUŢA KOVESI cînd va termina anchetele din Cîmpul Tactic al SRI

ghita_vladescu_microsoft-logoChina – 4 Iulie 2016 : Un apropiat al fostului presedinte Hu Jintao, condamnat la inchisoare pe viata Un consilier apropiat al fostului presedinte Hu Jintao, deja exclus din Partidul Comunist, a fost condamnat la inchisoare pe viata pentru coruptie, obtinere de secrete de stat si abuz de putere, a anuntat luni televiziunea de stat CCTV, citata de AFP. Ling Jihua a cazut in dizgratie dupa dezvaluirea mortii fiului sau, in martie 2012, intr-un accident, in timp ce conducea un Ferrari. Acesta a pledat vinovat si a decis sa nu faca apel la sentinta, pronuntata in sedinta cu usile inchise.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21131502-china-apropiat-fostului-presedinte-jintao-condamnat-inchisoare-viata.htm Luni, 4 iulie 2016,

SUA – 21 Iunie 2016 : Celebrul Membru al Congresului SUA – Chaka Fattah (59) unul dintre cei mai logevivi deputati (20 de ani de mandat) a fost gasit vinovat in 23 de capete de acuzare pentru coruptie, spalare de bani si crima organizata drept care va fi incarcerat incepind din 4 Octombrie 2016. http://www.bbc.com/news/world-us-canada-36588724

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Laura Codruta Kovesi joaca “Alba – neagra cu dosarele Microsoft / EADS”

http://www.avertisment.net/alba-neagra-cu-dosarele-microsoft-eads/

Microsoft, Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu, printre multe zeci de alti infractori sunt protejati de Laura Codruta Kovesi si „echipa” acesteia, de cind aceasta a venit la Bucuresti in 2006, sa reformeze „sistemul ticalosit”.

SISTEMUL TICALOSIT a fost dotat, odata cu venirea acesteia in Capitala, cu un CIMP TACTIC, astfel incit toti cei care ajung in orice fel (accidental sau/si voit) sa afecteze interesele „SISTEMA”, sa poata fi executati, exterminati si anihilati cu „legea in mina” de Binomul SRI – DNA (Justitie).

Protejati de CIMPUL TACTIC, in frunte cu Laura Codruta Kovesi (Dosarul Guccifer Marcel Lehel si Dosarul 654/P/2011), Microsoft si Sebastian Ghita, au prosperat impreuna cu Sebastian Vladescu, Vasile Blaga si George Maior, si continua sa ameninte (Cristian Ghinea) si sa faca afirmatii false astfel sustinut de DNA, si de alte institutii „interesate”, atit direct cit si „indirect” in succesul si acoperirea organizatiei criminale.

Laura Codruta Kovesi continua sa mimeze dragostea de lege si democratie, in timp ce refuza sa investigheze cazuri flagrante de crima organizata, piraterie, coruptie si propaganda neagra si criminala comise de Microsoft in asociere cu Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Vasile Blaga, Ionut Lopatan, Geroge Maior, Nelu Neacsu si multi, foarte multi altii.

Doamna Procuror Sef DNA, luati exemplu de la China si de la SUA, nu de la OLAF si UE, ca distrugeti tara asta cu totul, daca mai „investigati” pentru a ii favoriza pe criminali, asa cum continuati sa faceti, invocind tot felul de scamatorii cu dosarele si cu interpretarea legii (Dosar 654/P/2011-85/P/2011-216/P/2005, etc.).

Vom reveni ….