ADEVĂRUL MICROSOFT ‘Serviciile de informaţii au organizat un sistem mafiot’ – Horia Simu

UN FIN CUNOSCĂTOR AL SISTEMULUI VORBEŞTE

Faptul că sistemul mafiot încă rezistă este dovada că acești oameni scapă totdeauna, punându-mi întrebarea dacă DNA caută adevărul sau caută să găsească doar țapi ispășitori pentru vina de a fi trăit în România.

„În România, sistemul mafiot a fost organizat și condus de către anumiți membri marcanți ai serviciilor de informații, persoane care aveau mijloacele să pună în aplicare atât șantajul cât și presiunea asupra acelor oameni de afaceri care nu ar fi cedat șantajului lor. Faptul că sistemul mafiot încă rezistă este dovada că acești oameni scapă totdeauna, punându-mi întrebarea dacă DNA caută adevărul sau caută să găsească doar țapi ispășitori pentru vina de a fi trăit în România. Ultimul dosar în care am fost trimis în judecată este un nou exemplu în acest sens:

Daniel Moldoveanu – SEFUL COMUNITĂȚII NAȚIONALE DE INFORMAȚII – ADICĂ FORUL CARE CENTRALIZEAZĂ ACTIVITATEA TUTUROR SERVICIILOR DE INFORMAȚII DIN ROMÂNIA, este cel care a venit la mine CERÂNDU-MI să-i dau un dosar de care să se ocupe că să-i iasă și lui niște bani – s-a grăbit anul trecut (la două săptămâni după arestarea mea) să se autodenunțe pentru a scăpa. Cine l-a învățat să facă asta??? De ce DNA a ignorat toate dovezile împotriva lui – inclusiv declarațiile CONTRADICTORII ale prietenilor lui? Dacă eram vinovați, era normal să stăm împreună pe banca acuzaților, nu să-l facă scăpat!

Mai mult, văzând denunțul calomnios făcut de Daniel Moldoveanu, am denunțat și alte fapte de corupție ale acestuia dar care au fost ignorate de DNA. Cât despre doamna Crinuța Dumitrean, tot ce pot preciza este că nu am cunoscut-o vreodată. Domnul Moldoveanu a menționat în schimb, în denunțul de la DNA, faptul că s-a întâlnit cu dânsa și a întrebat-o despre stadiul revendicărilor. Domnul Moldoveanu a mai intermediat și alte revendicări și tranzacții comerciale pe care nu le avea în atribuțiile legale”, a scris Horia Simu, pe Facebook.

http://www.stiripesurse.ro/dezvaluiri-si-acuzatii-grave-serviciile-de-informatii-au-organizat-un-sistem-mafiot_1144431.html

„OMUL DE CONTACT” DANIEL MOLDOVEANU

Din declaratiile lui Horia Simu, exista mai multe tranzactii de „intermediere” in prejudiciul statului, executate de Daniel Moldoveanu, platit de stat sa apere interesele statului in cel mai important domeniu, cel al sigurantei statului.

In schimbul sprijinului acordat, Horia Simu i-a cedat omului sau de contact din cadrul Administratiei Prezidentiale 10% din drepturile litigioase, printr-un intermediar.

Avind in vedere ca supraevaluarea, respectiv prejudiciul adus statului este, conform procurorilor, de 7.7 milioane euro, putem aprecia ca din aceasta tranzactie Daniel Moldoveanu a incasat 770.000 de euro.

Horia Simu oferea nu numai 10%, el era dornic sa ofere si 25% pentru a capitaliza cit mai repede pe jaful retrocedarilor „aranjate”.

Interesant de vazut cite milioane a facut din „intermedieri” Daniel Moldoveanu, de altfel in cele mai bune relatii cu George Maior, Florian Coldea, Vasile Blaga, Marcel Opris si altii.

http://www.ziare.com/stiri/dna/dna-persoane-din-conducerea-administratiei-prezidentiale-au-intervenit-pentru-despagubirea-lui-horia-simu-1430388

Doamnă Procuror Şef DNA,

Il cunoastem foarte bine pe Daniel Moldoveanu, caruia i-am dat informatii si documente referitor la crimele comise de Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet – STS – SRI – MAI si multi altii incepind din anul 2005.

Daniel Moldoveanu s-a aratat interesat, conform celor afirmate de el, in a gasi o solutie pentru a fi rezolvata situatia in care SRI si MAI se aflau in urma fraudelor comise de Ministrul de Finante.

Am comunicat toate informatiile si probele relevante pentru a preveni situatia actuala, dar constatam acum ca, in fapt, situatia este generata de folosirea informatiilor pentru crearea de contraprobe de catre Daniel Moldoveanu si Microsoft – MAI – SRI si institutiile pe care le coordona in spatiul serviciilor secrete si „cimpul tactic”, in frunte cu DNA.

Am fost convinsi ca acesta actioneaza in buna credinta, dupa cum ne-a asigurat, dar intelegem acum ca a folosit informatiile si probele pentru a ii avertiza, probabil contra cost, pe cei pe care noi ii preveneam de faptul ca aduc prejudicii sigurantei nationale, fondurilor publice si europene.

Se pare ca toti cei care au „miscat” miliarde de euro din frauda, mita, piraterie, spalare de bani si alte infractiuni acuza DNA ca este doar o interfata a mafiei din Romania (Sistemul Ticalosit – ECOSISTEMUL MICROSOFT), complice la santaj, amenintari, inscenari judiciare si crima organizata … chiar de DNA.

Microsoft – RSC – Medist – Asesoft – Teamnet – SRI – MAI si altii nu puteau opera ECOSISTEMUL MICROSOFT de frauda, piraterie si coruptie fara sprijinul in primul rind al DNA (Dosar 216/P/2005 etc.)

Si noi ne punem intrebarea ce cauta de fapt DNA, pentru ca nu cauta nici adevarul si nici dreptatea, cauta doar sa ii protejeze pe cei care opereaza ECOSISTEMUL MICROSOFT, referitor strict la cazul nostru … pentru ca noi nu am furat nici de la stat, nici de la nimeni, asa cum au facut Horia Simu, Crinuța Dumitrean si multi altii, crezind ca daca „lucreaza” cu Dan Moldoveanu, George Maior, Marcel Opris, Marius Opran, Florian Coldea etc., urmeaza sa fie protejati.

Dar se pare ca unii inca sunt si altii nu … Claudiu Florica, Dragos Stan, Dinu Pescariu, Dan Moldoveanu si multi altii care au fost si ramin protejati de DNA, in frunte cu Vasile Blaga, Sebastian Vladescu si Ionut Lopatan, continua sa ramina in libertate si cu banii furati.

Va solicitam sa respectati legea si sa ne permiteti sa studiem Dosarul 85/P/2011, in care suntem parte vatamata a ECOSISTEMULUI MICROSOFT.

Va multumim