Scrisoare deschisă Domnului Preşedinte al României

Stimate Domnule Preşedinte al României,

„În România, statul de drept este funcţional, iar declaraţiile unor persoane puse sub învinuire sau trimise în judecată care pun sub semnul întrebării ori contestă acest lucru sunt lipsite de credibilitate. Sunt încrezător în ceea ce fac instituţiile statului şi, alături de întreaga opinie publică, aşteptăm efectele pozitive ale activităţii acestora.

Omnis Group, prima companie privată de IT – software din România, înfiinţată în Februarie 1990, aşteaptă efectele pozitive ale activităţii DNA, SRI, MAI din anul 2004 de cînd am probat şi am adus la cunoştinţa instituţiilor mai sus pomenite infracţiuni deosebit de grave comise de Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, în asociere infracţională cu ECOSISITEMUL MICROSOFT, SRI, MAI şi mulţi alţii.

Timp de 12 ani, pentru singura „vină” că ne-am opus, am demascat, probat, criticat şi publicat despre reţelele criminale iniţiate, finanţate, operate şi protejate de Microsoft în asociere cu politicieni locali şi internaţionali şi cu infractori de drept comun, astfel protejaţi de „cîmpul tactic”, am fost supuşi la cele mai grave abuzuri de către instituţiile statului de drept democratic euroatlantic, şi în primul rînd de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA), Serviciul Român de Informaţii (SRI), Ministerul Afacerilor Interne şi altele.

Situaţia subzistă în prezent şi se agravează, după 12 ani de tortură psihică, terorism alb şi crimă organizată, operate împotriva Omnis Group şi a noastră personal de ceea ce Dumneavoastră numiţi stat de drept funcţional.

Noi nu suntem puşi sub învinuire şi nu suntem trimişi în judecată, noi suntem părţi vătămate şi prejudiciate, în dosare pe care nu putem să le studiem ca să ne putem apăra împotriva organizaţiei criminale menţionate, în timp ce infractorii dovediţi încă din anul 2004, continuă să beneficieze de protecţia DNA – SRI.

Traian Băsescu are dreptate cînd afirmă că România nu este stat de drept şi că este în fapt un stat mafiot, şi că SRI – DNA sunt bolnave de putere, după cum atestă fără nici un dubiu cazul Omnis Group vs. Microsoft şi multe altele.

În acelaşi timp, etichete de tip „stat mafiot” pot afecta imaginea României în lume, pot conduce la decredibilizarea unor instituţii şi, nu în ultimul rând, dovedesc incapacitatea unor persoane care deţin sau au deţinut funcţii publice importante în statul român să-şi asume rolul pentru care au fost numite sau alese”, a precizat Iohannis, într-un răspuns oferit la solicitarea STIRIPESURSE.RO.

Incapacitatea unor persoane să îşi asume orice responsabilitate este rezultatul faptului că instituţiile statului au încurajat şi protejat infracţiunile comise de persoane cum sunt Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu, George Maior, Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi mulţi alţii.

Faptul că un infractor dovedit cum este Călin Popescu Tăriceanu exploatează politic şi pentru propria apărare afirmaţii corecte făcute de Traian Băsescu nu face ca aceste afirmaţii să fie de la sine incorecte.

Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi nu trebuie destituiţi pentru că anchetează infracţiunile comise de Călin Popescu Tăriceanu, Bogdan Olteanu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă şi mulţi alţii.

Florian Coldea şi Laura Codruţa Kovesi trebuie destituiţi cu celeritate pentru faptul că au protejat infracţiunile flagrante şi deosebit de grave comise de Microsoft şi Ecosistemul său de infractori Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, Sebastian Ghiţă, Silviu Hotăran, Ovidiu Artopolescu, Corina Artopolescu, Ionuţ Lopătan şi mulţi alţii.

Ne întrebăm ce fel de stat de drept este acel stat în care cei care comit infracţiuni deosebit de grave timp de peste un deceniu sunt cei creditaţi să (şi) le ancheteze, în timp ce noi aşteptăm efectele pozitive ale acţiunilor unor infractori dovediţi – ne referim în clar la Florian Coldea şi la Laura Codruţa Kovesi.

Domnule Preşedinte, vă solicităm public să cereţi să fiţi informat de SRI şi DNA, şi de instituţiile Preşedinţiei, de faptul că aţi fost informat de Omnis referitor la cele mai sus numite, astfel încît să nu faceţi afirmaţii pe care să nu le puteţi proba.

ROMÂNIA NU ESTE ŞI NU VA FI UN STAT DE DREPT PÎNĂ CÎND DOSARELE MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS – OMNIS – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET NU SUNT FINALIZATE ÎN CONFORMITATE CU PREVEDERILE CONSTITUŢIEI ŞI ALE LEGII.

Cu stimă,

Dragoş Rişcanu