ADEVĂRUL MICROSOFT “Am dat un milion de euro pentru Tăriceanu” – Sorin Ovidiu Vîntu (SOV)

„Pe pontonul meu de la Lebăda am vorbit cu Bogdan Olteanu. I-am cerut să-l numească pe Liviu Mihaiu în funcţia de guvernator al Deltei Dunării. Mi-a zis că pentru asta trebuie să îi dau două milioane de euro. Unul pentru el şi al doilea pentru Tăriceanu de a cărui semnătură depinde numirea asta. I-am trimis banii prin Eftimie Ion. Două milioane de euro şi într-o săptămână el a devenit guvernatorul Deltei Dunării”, le-ar fi spus Vântu procurorilor, conform România TV.

MITA MAFIA OLAF – UE

Pe pontonul sau de la Lebada, SOV a vorbit pe 20 Septembrie 2006 si cu Gen. Garda de Finante Alessandro Buttice – OLAF pentru a afla cit il costa sa ii proteje pe Calin Popescu Tariceanu si Sebastian Vladescu in cazul Omnis vs. Microsoft – Medist – RSC, si sa il “promoveze” pe Varujan Vosganian in pozitia de Comisar UE. SOV l-a platit, de fata cu martori, pe Alessandro Buttice – „omul care deschide orice usa la Bruxelles”.

Omnis a fost „executat” in stil Mafiot de UE – OLAF, personal de Alessandro Buttice.

Varujan Vosganian a fost denuntat drept ofiter de Securitate DIE de fostul sau sef Liviu Turcu, astfel incit Manuel Barroso nu a putut da curs traficului de influenta si coruptiei promovate de Alessandro Buttice astfel platit de SOV.

1 Aprilie 2016 – Gen. Divizie Walter Lombardo Cretella Garda de Finanţe, fostul sef al lui Alessandro Buttice si prieten cu acesta, a fost condamnat la opt luni de inchisoare si un an de suspendare a drepturilor civile pentru coruptie si trafic de influenta, pentru promovarea contra cost, intr-o pozitie importanta in cadrul Ministerului de Finante, a fiicei unui magistrat.

http://www.ansa.it/lazio/notizie/2016/04/01/condannato-a-roma-generale-gdf-cretella_46d4929a-274a-49b5-b6c3-b456b597850a.html
Mafia Siciliană – Walter Lombardo Cretella este suspectat de relatii cu Mafia Siciliana, in contextul in care peste 500 de milioane de EUR, alocati de UE pentru “sisteme de tratare a apelor reziduale”, au fost deturnate in Calabria, de Mafia.

Franco Frattini Comisarul pe Justiţie UE – a refuzat sa ii reinnoiasca mandatul de consilier UE lui Walter Lombardo Cretella pina la finalizarea investigatiilor anti–mafia, in pofida insistentelor lui Alessandro Buttice pe linga Manuel Barroso.

http://www.ft.com/intl/cms/s/0/db1548f0-cde4-11db-839d-000b5df10621.html#axzz2eki6wJT2

Jonathan Scheele a fost acuzat in timpul mandatului lui Calin Popescu Tariceanu de frauda fonduri UE, trafic de influenta si coruptie, si reclamat la OLAF referitor la proiectul pentru “sisteme de tratare a apelor reziduale” finantat de UE in judetul Constanta (90 milioane EUR). Frauda a fost dovedita, dar Alessandro Buttice a anuntat ca, in urma investigatiilor OLAF, Jonathan Scheele nu se face vinovat, drept care acesta a fost rechemat discret la Bruxelles, inainte de expirarea mandatului.

Mafia OLAF – UE din România, astfel controlata de Sorin Ovidiu Vintu, a reusit timp de un deceniu sa participe, in asociere cu Microsoft si altii, la fraude din fonduri publice, fonduri UE si fonduri private, imposibil de evaluat in prezent. Sutele de milioane EUR despre care se face vorbire in dosarele DNA nu reprezinta nici pe departe adevarata dimensiune a jafului national, care depaseste zeci de miliarde.

SĂ TRĂIASCĂ DOMNU’ VÎNTU ! … că ne zice cu cuvîntu’ … bagă mare Sorine !

Testul poligraf a fost trecut de SOV, deci declaraţia este acum probă materială DNA.

Să vedem daca il trece si Tariceanu. Este foarte posibil sa il treaca, avind in vedere ca minte cum respira si testul dureaza destul de mult ca sa isi tina respiratia fara sa se sufoce, ca sa nu ajungem sa aflam ca nici macar nu stie ce e ala adevar, d’apai lege si justitie.

Tariceanu isi dorea mai multe denunturi, zicea el peste doua cifre, dar e mai bine unul cu o suma peste sase cifre, ca un milion nu se aduna asa usor, pe cind zece denunturi in cazul lui Tariceanu exista demult pe la DNA.

http://www.stiripesurse.ro/sorin-ovidiu-vantu-denunt-la-dna-am-dat-un-milion-de-euro-pentru-tariceanu_1147658.html
https://ec.europa.eu/anti-fraud/media-corner/anti-fraud-comunicators-network/seminars/items/4th_round_table_contributions_hu

Doamnă Procuror Şef DNA,

După cum sunteţi informată, Omnis a denunţat în repetate rânduri, începând din anul 2013, traficul de influenţă şi mitele primite de Alessandro Buttice de la SOV, pe pontonul acestuia de la Lebăda, în prezenţa mai multor martori, în data de 20 Septembrie 2006, în vederea protejării infracţiunilor flagrante şi exhaustiv probate comise de Călin Popescu Tăriceanu, Sebastian Vlădescu, în asociere cu Microsoft, Medist, RSC, MAI şi SRI.

Vă solicităm să daţi curs cererilor legitime şi legale făcute de Omnis şi noi personal.

Deciziile ilegale luate împotriva Omnis şi a noastră personal în Cazul OLAF OF/2005/0417 şi în Dosarul 216/P/2005, din 4 Iulie 2006, în deplină contradicţie cu Raportul Final OLAF în Cazul OF/2010/0068 din 25 August 2014, reprezintă dovada legală şi irefutabilă, a traficului de influenţă şi a corupţiei structurale din cadrul OLAF şi al Comisiei UE.

Va rugam respectuos sa actionati cu celeritate, avind in vedere ca au trecut 11 ani de cind DNA continua sa investigheze fraude flagrante si exhaustiv probate, in favorizarea coruptiei Microsoft – OLAF – SOV.

Va multumim,

Dragos Riscanu

P.S.

FBI – OLAF – UE – MAFIA SICILIANA

Procurorul OLAF – Ruggero Perugini a lucrat la/cu FBI in Washington, pentru dezmembrarea unei importante factiuni criminale Mafia din SUA, a revenit in UE, sef la OLAF in anul 2000, si a suspendat plati UE de 500 de milioane EUR catre Bulgaria, referitor la tranzactii frauduloase si corupte comise de companii din Germania, in domeniul echipamentelor agricole, in Bulgaria.

Acesta a fost invitat de UE sa plece, declarind ironic ca este fericit ca dosarele au ajuns pe „maini bune” – dosarele nu au fost niciodata finalizate si inca se plimba printre directiile OLAF, in functie de interesele politice si echilibrul de forte corupte din UE.

Vasil Kirov, procurorul bulgar care a „investigat” dosarele de frauda si mita, a fost promovat de Alessandro Buttice (Director Unitate C3) la OLAF in 2011, in timp ce Alessandro Buttice declara in 2010, ulterior plecarii lui Perugini, ca desi nu se poate spune ca in Bulgaria nu exista coruptie (ce eufemism), Bulgaria face dovada unui trend pozitiv in lupta impotriva coruptiei, in contextul in care trendul conteaza. Astazi Bulgaria este un exemplu de coruptie si de anti-euroatlantism.

“The Bulgarian dossiers were initially handled by Ruggero Perugini, a very efficient and impeccable OLAF investigator who in his records has, among others, been a substantial help to FBI in dismembering an important branch of Mafia in the United States. The work of Perugini, resulted in freezing payments of over half a billion Euro to Bulgaria three years ago. However, after the Commission, decided to de-freeze Bulgarian payments Perugini was kindly asked to retire. So he did and in the goodbye drink on his didmissal from the service, addressing his colleagues with a rather ironic tone said he was happy his dossiers were in …. “good hands.”

http://www.novinite.com/view_news.php?id=115132#sthash.jWJaK2Nk.dpuf
http://www.novinite.com/articles/98284/OLAF+Spokesman%3A+Bulgaria+Shows+Political+Will+to+Cooperate+with+Us
http://www.novinite.com/articles/98314/Bulgaria+risks+becoming+EU+cautionary+tale
http://www.novinite.com/articles/99938/OLAF%3A+Performance+of+Bulgaria%27s+Judiciary+Still+Questionable