ADEVĂRUL MICROSOFT “BRAVO DIICOT !”

SCENARIU DE DOI LEI (Las Fierbinţi versiunea UK)

”În primul rând, la această oră se efectuează câteva percheziţii în judeţele Mureş şi Bistriţa. Au fost identificate armele, a fost identificat şi autoturismul, iar cei implicaţi vor fi aduşi la audieri.

Până la această oră se confirmă ceea ce am bănuit din primul moment: un scenariu pus la cale de jurnaliştii britanici”, a declarat Daniel Horodniceanu.

Un scenariu pentru retardati de tot felul, care doresc sa isi gaseasca niste tapi ispasitori de toate relele si s-au gindit ca romanii sunt material perfect de scos la inaintare.

Este si normal daca scenariul Marcel Lehel – Guccifer 1.0, a iesit perfect desi a fost si mai inept decit povestea cu marii traficanti de arme.

Sa nu mai vorbim de scenariul Naor – Nicolaescu, si de multe altele dintre care primul si cel mai amuzant este scenariul ECOSISTEMUL MICROSOFT – VINTU.

Toata lumea este „convinsa” inca ca Microsoft via Vladescu a dat gratuit la SRI si MAI software in valoare de 2 miliarde de EUR, creatia probata a Omnis, si cei mai convinsi sunt chiar SRI , MAI si DNA … ha ha ha ha ha … ce scenariu amuzant !!!!!!!!!!!

http://www.stiripesurse.ro/eful-diicot-iese-la-atac-i-ii-acuza-pe-jurnali-tii-de-la-sky-news_1146540.html

http://www.stiripesurse.ro/autorita-ile-romane-ti-contraataca-in-razboiul-cu-trafican-ii-de-arme_1146538.html

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

Domnule Horodniceanu treaba trebuie dusă pînă la capăt, respectiv Statul Român trebuie să dea în judecată, în baza investigaţiei pe care o faceţi, Sky News şi să le ia postul de TV cu totul, astfel încît să ne facem reclamă pozitivă nu negativă, ca în cazul Guccifer – ECOSISITEMUL MICROSOFT – RSC – Asesoft – Teamnet.

Statul Român ar fi trebuit să îi dea în judecată şi pe ECOSISTEMUL MICROSOFT, şi complicii acestora, nu să îi protejeze pînă a ajuns să fie blocat în propriile neputinţe, astfel exploatate de toţi nemernicii de la Scheele şi Buttice pînă la Gates şi Ballmer, via VÎNTU şi MAIOR.