ADEVĂRUL MICROSOFT “CĂLIN POPESCU TĂRICEANU SE LASĂ MOLICEANU, DORIN MARIAN SE DĂ TĂRICEANU”

ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU – VLADESCU – TARICEANU – GATES “NOI VREM RESPECT ! … de la VINTU, SRI, SIE, MAI, STS, OLAF, DNA”

gelsor

“SOV, geniul neîncoronat al furtului din puşcărie” Ovidiu Ohanesian

Cine şi-ar fi închipuit cu ani în urmă că, Sorin Ovidiu Vântu, marele combinator al afacerilor şi politicii româneşti, omul care învârtea pe degete milioane de dolari, fonduri de investiţii, bănci, ziare şi televiziuni, va ajunge la închisoare ? Regele neîncoronat al serviciilor secrete vechi şi noi mânuia cu atâta dibăcie trusturi de presă, firme off-shore şi fonduri de investiţii, cu ajutorul unor demnitari şi agenţi
 
ai serviciilor secrete, încât părea de neatins. Cu dosarele şi înregistrările dospind prin sertarele procurorilor, fostul puşcăriaş de la Penitenciarul Bacău comanda gala “Zece  pentru România”, lipindu-şi practic numele de cele mai importante personalităţi ale ţării. În timp ce Vântu plătea şpăgi de milioane de dolari unor demnitari români şi europeni la statul major din Delta Dunării, simbriaşii săi dădeau lecţii de civism şi de “ şcoală, stradă şi spital”. Veninul injectat de SOV ani la rând în societatea românească, cu ajutorul agenţilor Departamentului de Informaţii Externe, plătiţi regeşte din fondul de investiţii Gelsor (instituţie de acoperire a SIE), îşi face efectul.  Deocamdată, avem nişte milioane de euro şi 2 victime importante ale şpăgii : Bogdan Olteanu şi Călin Popescu Tăriceanu. Cum a ajuns infractorul mărunt de lângă Roman, să performeze pe terenul de joc al serviciilor secrete ?

http://www.avertisment.net/sov-geniul-neincoronat-al-furtului-din-puscarie/

OLIGARHIILE NOASTRE TOATE SE VOR INTILNI VREODATA … in UE

Basescu a explicat ca premierul Tariceanu i-a propus un parteneriat cu „oligarhiile noastre” (in 2005). Basescu a precizat ca a facut public acest lucru abia acum (Ianuarie 2007) pentru ca altfel Guvernul ar fi fost decredibilizat, iar obiectivul integrarii ar fi putut fi ratat:” Atunci mi-am pierdut increderea in premier”, a adaugat Basescu.

„Domnul prim-ministru imi propunea un parteneriat, dar, din pacate, cu oligarhiile noastre, la cateva luni (2005) dupa ce si eu impreuna cu el am vorbit in campania electorala despre oligarhia PSD”, a spus Basescu. Cu alte cuvinte, a continuat presedintele, biletelul ar fi avut ca mesaj „a venit timpul nostru”.

VINTU dadea mita la Delegatia UE, sa acopere jaful facut de Microsoft si partenerii acesteia Vintu – Vladescu – Tariceanu, in strinsa colaborare cu DNA si Politia Bucuresti..

Basescu nu spunea ca Tariceanu este un infractor, si astfel Romania intra intr-o UE corupta structural, in frunte cu Barroso, Rehn, Scheele, Buttice si multi alti inalti „deminitari”, dornici si ei de „tain” produs de ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU..

Guvernul Tariceanu, Vladescu, Blaga, Nicolaescu, Chiuariu, etc. a fost astfel credibilizat sa fraudeze, pirateze, corupa, si sa incalce in deplina impunitate Constitutia, Legea si toate drepturile fundamentale, impreuna cu ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU.

PROCURORII BATA-I VINA …

„Documentul nu este extrem de interesant, el, pur si simplu, pune o intrebare, dupa ce ma anunta ca-mi trimite un raport facut de Petromidia – daca as putea vorbi cu procurorii despre caz”, a spus Basescu. „Acest tip de parteneriat era inacceptabil pentru mine”, a declarat Basescu, aratand ca acest lucru ar fi insemnat ca ar fi facut acelasi lucru ca Guvernul precedent si ca „in Romania nu s-a schimbat nimic dupa alegeri”.

In Romania nu s-a schimbat nimic la un deceniu dupa alegerile din 2004.

TARICEANU CEL CONSECVENT SI PERTINENT

„Premierul a fost consecvent si in niciun caz nu a fost naiv”, a afirmat Basescu, precizand ca ulterior Tariceanu l-a sunat pe procurorul general al Romaniei (Ilie Botos), a incercat sa influenteze parlamentarii prin discursul din 8 noiembrie 2005 din Parlament in legatura cu Petromidia si ca a incercat acelasi lucru si cu ministrul Justitiei Monica Macovei, prin intalnirea de la Guvern cu un om de afaceri in acelasi caz (Dinu Patriciu).

Pina la urma Sebastian Vladescu l-a „servit” pe Tariceanu si pe Dinu Patriciu, drept care este in prezent investigat de DIICOT in dosarul Petromidia.

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1127903-basescu-dezvaluie-continutul-biletelului-trimis-tariceanu.htm

BASESCU IL ACUZA DIN NOU PE TARICEANU

TREI BUGETARI.  COLDEA – KOVESI – STANCIU, ACAPAREAZA PUTEREA

“Începînd cu 2015, în loc să continue procesul de consolidare al justiţiei, “trei bugetari” din vîrful instituţiilor de forţă, SRI, DNA dar şi ICCJ, au decis că poporul vrea spectacol, şi în numele acaparării puterii de către ei înşişi şi a slugărniciei faţă de noul preşedinte au oferit spectacol.”

SRI – DNA – ICCJ ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU nu acapareaza nici o putere, pentru ca au toata puterea incepind din anul 2000, astfel data de Ion Iliescu si Adrian Nastase (Radu Timofte – Ilie Botos) si sustinuta ulterior de Traian Basescu si Calin Popescu Tariceanu, cu alta garnitura (Coldea – Kovesi) singura constanta raminind VINTU si ECOSISTEMUL MICROSFT.

Tariceanu si Vladescu ii dadeau ordine in 2005 Procurorului General (PICCJ) Ilie Botos, ordine pe care le executa DNA – Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu, pentru a proteja ECOSISTEMUL MICROSOFT – VINTU.

VINTU nu dadea ordine, el dadea mita la Delegatia UE, sa faca ce li se dicteaza, ca sa mearga jaful Microsoft din plin, si Tariceanu – Vladescu – SRI – MAI sa fie cit mai multumiti. Si au fost si sunt inca toti foarte multumiti.

DREPTURI FUNDAMENTALE vs. POLITIE POLITICA “Cimpul Tarctic”

In Romania, asa zis stat de drept euroatlantic, drepturile fundamentale nu sunt respectate in primul rind de cei care au obligatia sa apere Constitutia respectiv SRI si DNA.

“Ce nu vor să recunoască gradaţii piaristei SRI-ului, doamna Mihaela Nicola, este că în timp ce eu militez pentru o justiţie independentă, dar care respectă drepturile fundamentale, Tăriceanu şi Ponta vor o justiţie controlată politic.

Nu vor o justitie controlata politic, pentru ca au la dispozitie o justitie controlata politic asa cum au mostenit-o de la Ion Iliescu – Adrian Nastase, si Traian Basescu – Calin Popescu Tariceanu.

TARICEANU S-A PREZENTAT LA ICCJ – DORIN MARIAN NU

OMERTA – DORIN MARIAN (TARICEANU)

Procesul pentru fals si uz de fals in declaratii, a fost aminat in data de 5 August 2016, penru 20 Septembrie 2016, in urma solicitarii facute de avocatul lui Dorin Marian, care nu s-a prezentat in fata judecatorilor ICCJ.

Dorin Marian a fost scolit de Dinu Patriciu si Omar Hayssam in arta criminalitatii internationale, pe care o foloseste acum in beneficiul lui Tariceanu.

Dorin Marian partener cu Catalin Harnagea (EADS), a fost acuzat de Radu Timofte fostul sef SRI, ca a prticipat la mai multe infractiuni deosebit de grave impreuna cu Catalin Harnagea si multi alti infractori dovediti (Pesterau (PNA), Bogdan (PNA), Sirbu,  Dragos Constatntinescu, Gabi Naghi, Catalin Voicu, etc).

Radu Timofte Director SRI a pus la dispozitia lui VINTU onorata institutie cu “arme si bagaje”, in conditiile in care VINTU cotrola deja cu mana de fier si de mita si santaj, Delegatia UE si Parlamentul democratic ales de poporul pe care il blameaza acum din inchisoare.

Dorin Marian a cerut ridicarea imunitatii lui Radu Timofte in timp ce Catalin Harnagea impreuna cu Dan Andronic l-au acuzat pe VINTU ca a comandat asasinarea acestora.

Astfel ii regasim pe Dorin Marian, Dan Andronic si Catalin Harnagea in tabara lui Tariceanu, in timp ce VINTU ii da mita lui Tariceanu via Olteanu, dupa ce l-a promovat pe Vladescu ECOSISTEMUL MICROSOFT la SRI, MAI si l-a aparat la DNA.

OMERTA – TARICEANU (MOLICEANU)

Tariceanu s-a prezentat la ICCJ timp de 20 de minute, dar nu a facut nici o declaratie referitor la acuzatiile pe care DNA le probeaza, in cazul retrocedarilor frauduloase facute de grupul infractional astfel identificat de DNA Brasov.

Basescu spunea despre Tariceanu ca minte cum respira, ceea ce face ca refuzul de a face declaratii sa fie o decizie buna, scutindu-ne de alte noi minciuni din partea marelui politician si mediocrului escroc Tariceanu.

„Omul acesta (Calin Popescu Tariceanu – n.red.) minte atat de mult, incat nu trebuie luat in consideratie cand spune «nu stiu, nu am primit». Traian Basescu

http://www.gandul.info/stiri/quot-omul-acesta-tariceanu-minte-atat-de-mult-incat-nu-trebuie-luat-in-consideratie-quot-279023

TARICEANU mita VINTU via OLTEANU

VINTU nu se lasa, si daca nu mai ii poate da mita direct lui Tariceanu, pentru ca l-a atacat pe Dorin Marian, Catalin Harnagea si Dan Andronic toti consultanti EADS), il aduce cu elicopterul in Delta pe Olteanu si ii da un milion de euro ca sa il “imbuneze” pe Tariceanu sa ia si el un milion, ca sa isi faca VINTU treaba si
damblaua cu Mihaiu si restul de sugatori de zgirci prin batista.

VINTU cheama in Delta la ordin si “zgirci” inalti demnitari UE (Alessandro Buttice), si in general pe cine vrea el (Mircea Geoana), nu de alta dar cind e vorba de spaga toti vin.

TARICEANU DATOR “VINDUT” LA VINTU

VINTU l-a “servit” pe Tariceanu fara numar … fara numar …

Mugur Isarescu, despre care VINTU explica ca face ce vrea cu el, ii da, cu frica de VINTU, lui Sebastain Vladescu “dispensa” sa o “faca” pe bancherul, si sa privatizeze BCR impreuna cu NNDKP avocatii Microsoft, si Craiova cu americanii de la Ford tot cu NNDKP, si ulterior sa ajunga Ministru de Finante, sa ii ajute si el pe VINTU, Blaga, Microsoft si pe cine mai iese la “zgirciul” lui VINTU. Tariceanu suge doar prin batista.

Traian Basescu, este suspendat in 2007 de VINTU , care controleaza Parlamentul (se pare ca inca are mana buna) la solicitarea lui Tariceanu, care jubileaza si vrea sa il puna chiar pe Nicu Votcaroiu, angajatul lui VINTU, Presedinte interimar, dar acesta refuza sa se instaleze la Cotroceni.

Traian Basescu, scenariul este reluat de Ponta si cu Cacarau in 2012. VINTU e inca in mare forma si continua sa controleze Parlamentul, drept care Cacarau se instaleaza la Cotroceni sa se antreneze pentru viitoarea pozitie de Presedinte.

DNA DATOR VINDUT LA “URAGANUL” VINTU

VINTU il controla pe Ilie Botos si toate serviciile, astfel incit a lasat o mostenire otravita la DNA, via Tariceanu, Vladescu, Alessandro Buttice, Jonathan Scheele, Bill Gates, Steve Ballmer, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan si multi altii.

VINTU i-a luat batista lui Taricenau si altora si i-a dat-o lui Coldea – Kovesi sa o puna pe tambal, dar se pare ca acum e prea tirziu, pentru ca tambalul e la Parchetul din Munchen si la FBI DoJ – FCPA si la alte parchete, care inca cinta in surdina la tambalul lui VINTU ECOSISTEMUL MICROSOFT ….

DNA nu mai stie ce sa faca, si cu, si fara batista, pentru ca PROPAGANDA nu mai este suficienta sa ii tot prezinte pe Coldea – Kovesi drept neprihanitii cavaleri ai Justitiei, in timp ce in Romania drepturile fundamentale nu sunt respectate si nici Constitutia.

PROPAGANDA MAI TARE DECIT OMERTA

Tariceanu a considerat ca este de datoria Primului Ministru sa controleze justitia, astfel incit infractiunile “seriose” comise de inalti functionari si de marile coporatii, sa nu fie niciodata anchetate, si daca sunt anchetate sa fie incriminati cei care le denunta, astfel incit statul de drept si democratia, promovate de PROPAGANDA media proprietatea “mogulilor” Vintu, Patriciu, Adamescu, Voiculescu, Gusa, Paunescu, Schwartzenberg si Ghita (SRI),  si pe care Tariceanu le invoca cu atita fervoare, sa nu sufere vreun deficit de imagine, astfel incit jaful sa se desfasoare in cele mai bune conditii.

Tariceanu urmeaza sa se duca la inchisoare, nu datorita faptului ca este un infractor ticalos, ci datorita faptului ca este prost, la fel ca si cei cu care s-a asociat “oligarhiile noastre” si l-au sustinut si protejat (vezi VINTU, Dan Voiculescu, Dinu Patriciu, Adrian Nastase, Bill Gates, Steve Ballmer, Ilie Botos, si multi altii).

Tariceanu, si mafia pe care o reprezinta si o simbolizeaza in acelasi timp, nu a inteles, si se pare ca nici acum nu inteleg, ca nu toate corporatiile functioneaza dupa modelul Strict Secret Evanghelist al Microsoft, si ca aceste corporatii (Siemens, EADS, etc.) nu sunt mai presus de lege, asa cum sunt companiile “sub acoperire’ operate de mafia autohtona.

PARCHETUL DIN MUNCHEN ANCHETEAZA CAZUL EADS

În timp ce dosarul EADS doarme la DNA, Parchetul din Munchen îi dă coşmaruri. Sînt coşmaruri nemţeşti, scumpe, de calitate: 6,2 milioane de euro suspectează procurorii nemţi că s-ar fi dus către oficiali români dinspre EADS. Intermediarii sînt foarte interesanţi: companiile române Midocar Consulting SRL şi Icar Business Research SRL. Dar mai interesanţi sînt acţionarii celor două companii şi legăturile lor cu greii politici ai momentului.

COSMARUL DNA – OMERTA, PROPAGANDA, ADEVAR

DNA este obligat, prin institutia comisiilor rogatorii, de Parchetul din Munchen sa investigheze acte de coruptie pe care le-a protejat timp de un deceniu, astfel incit Tariceanu, Marian, Vladescu, Blaga, Varujan, Vintu, si multi altii sa poata jefui in liniste si multa democratie averea nationala, dar si fonduri UE, germane, americane, etc.

SIEMENS, astfel „fortat” de FBI, sunt cei care au „obligat” in fapt DNA sa investigheze in Cazurile EADS si Microsoft, pe care le protejeau de un deceniu (5 Spetembtrie 2005).

PROPAGANDA Coldea – Kovesi insista sa ne convinga ca ancheta EADS – Microsoft, este o ancheta „pur singe” romaneasca si ca Microsoft „ajuta” DNA in cursul investigatiilor, ceea ce reprezinta flas si uz de fals in declaratii, mai rau decit ceea ce face Tariceanu, sperind ca pina la urma Coldea-Kovesi se vor aresta reciproc, si el va scapa, la cita minte are in capul sau de fost Prim Ministru si actual al Doilea OM in Stat.

http://www.kmkz.ro/investigatii-2/ancheta/prietenii-lui-tariceanu-mita-de-peste-sase-milioane-de-euro-in-dosarul-eads/

FBI ANCHETEAZA CAZUL MICROSOFT

„EFECTUL DOMINOULUI” IN CAPUL LUI COLDEA – KOVESI – TARICEANU

FBI investigheaza in anii 2004-2005 mai multe acte de coruptie, in valoare de mai multe  miliarde de euro, comise de catre SIEMENS (FIJITSU – SIEMENS) si obliga SIEMENS sa plateasca mai multe amenzi (aproape doua miliarde de euro) si sa isi investigheze compania pentru a demonta mecanismele de coruptie pe care compania era practic constituita, daca mai doreste sa faca afaceri in SUA.

SIEMENS investigheaza intre anii 2006 – 2011, si in urma investigatiilor, denunta Microsoft pentru acte de coruptie in atentia FBI in 2007, desfiinteaza in Noiembrie 2008 FUJITSU – SIEMENS, si denunta coruptia Microsoft Fujitsu Siemens autoritatilor din Romania (DNA) in anul 2012.

FBI, drept urmare a denuntului facut de SIEMENS, incepe investigatia referitor la Microsoft, pe care o anunta public in anul 2013.

DNA afirma in anul 2014, ca investigheaza Microsoft si ulterior EADS, cind in fapt DNA a fost obligata prin comisii rogatorii sa investigheze infarctiuni deosebit de gave comise in Romania, si nu din proprie initiativa.

DNA in fapt ancheteaza DNA si modul in care au protejat, in cunostinta de cauza ECOSISITEMUL MICROSOFT VINTU si alte infractiuni.

TARICEANU PRIMUL MAFIOT INTR-UN STAT MAFIOT

In timpul mandatului sau de Prim Ministru, Tariceanu a avut ocazia istorica sa transforme “sistemul ticalosit” creat de Adrian Nastase intr-un stat mafiot, astfel descris de Basescu.

Basescu l-a prevenit pe Tariceanu, si nu nuami, inca de la inceputul guvernarii in 2005, ca nu doreste sa participe la infractiunile “oligarhiilor noastre” dupa cum ii propunea Tariceanu, in numele ECOSISITEMULUI MICROSOFT VINTU, Patriciu, Voiculescu si multi altii.

Basescu a fost astfel suspendat de Tariceanu – VINTU, dupa intrarea Romaniei intr-o UE corupta pina in maduva oaselor de ECOSISITEMUL MICROSOFT VINTU, si dupa ce Tariceanu l-a “obligat” pe Basescu sa il decoreze pe Bill Gates, pentru mitele trecute si viitoare si pentru protectia oferita lui Sebastian Vladescu, partenerul lui Tariceanu, si “cel mai bun Ministru de Finante pe care la avut Romania dupa 1989” conform PROPAGANDA TARICEANU.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-7940993-stenograme-din-dosarul-sov-sorin-ovidiu-vintu-catalin-popa-stabilesc-strategia-editoriala-campanie-vintu-vorbesc-mircea-crin-vad-nu-preiau-mesajul.htm

„Saracul” Tariceanu, in imensa sa prostie, nu s-a gindit vreodata ca cele relatate mai sus se pot intimpla, in ciuda faptului ca era evident pentru orice om normal la minte ca astfel de sisteme infractionale nu sunt niciodata perene, si de obicei “ciclul de viata” al acestora este cu atit mai scurt cu cit acestea devin din ce in ce mai extinse si incontrolabile (vazi bani din mita Microsoft, pentru trafic de droguri contra arme pentru teroristi via Lazlo Kiss si Ian/Jeofrey Taylor – Viktor Bout – Vintu – Socol – Pambuccian ….).

Ce a fost in mintea lui, si a celor cu care este asociat in grupul infractional si in ECOSISITEMUL MICROSOFT VINTU, este lesne de inteles : OMERTA

OMERTA LA ROMANI

Nu exista CONSPIRATII, exista doar infractiuni care pentru o perioada de timp pot fi tinute SECRET, dupa modelul MICROSOFT HIGHLY CONFIDENTIAL EVANGHELISM, dar care cu timpul si efectele pe care le produc ajung sa fie cunoscute si facute public, astfel incit marii conspiratori din “umbra” devin niste infractori de drept comun ca oricare alti infractori de drept comun (vezi cazurile VINTU, nici o diferenta intre infractiunile comise de acesta pe vremea Securitatii, si cele comise pe vremea SRI, practic cu aceiasi parteneri).

PROPAGANDA IN LUPTA CU ADEVARURI EVIDENTE

Acesta a fost din plin ajutat de « un grup de interese » in frunte cu SOV, Dinu Patriciu, Sorin Rosca Stanescu, Sebastian Vladescu, Vasile Blaga, Dorin Marian, Dan Andronic, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Varujan Vosganian, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan si multi altii.

Propaganda este esentiala in vederea manipularii adevarului, astfel in cazul ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU, acesta a utilizat din plin toate pirghiile manipulative media.

DNA FOLOSESTE
PROPAGANDA MEDIA VINTU

DNA a dat mai multe NUPuri pentru infractiuni evidente si exhaustiv probate, comise de Tariceanu & Comp., investigate “din oficiu” dupa ce procurorii au refuzat sa ia in considerare plingerile facute de partile vatamate si prejudiciate, dar in schimb au luat la cunostinta din “media” controlata de Vintu, astfel incit de fiecare data au ajuns la concluzia ca Tariceanu & Comp si ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU sunt nevinovate.

Tariceanu este beneficiarul mitelor primite datorita calitatii sale de Prim Ministru al “statului mafiot” pentru licente Microsoft, pentru frauda EADS, pentru pirateria Microsoft-Medist-RSC-Asesoft-Teamnet, pentru retrocedari si multe alte infractiuni deosebit de grave, care au adus prejudicii inevaluabile si irecuperabile statului si societatii in general, precum si imaginii si credibilitatii Romaniei in lume.

Procuratura din Germania si FBI – DoJ – FCPA ancheteaza si probeaza faptul ca in perioada mandatului lui Tariceanu, mai multe milioane au fost platitie de Microsoft Fujitsu Siemens EADS si posibil alte companii, lui Tariceanu si camarile sale.

Un rol deosebit de important in ascensiunea si mentinerea lui Tariceanu si in constituirea “statului mafiot” l-a avut ECOSISTEMUL MICROSOFT – VINTU si beneficiarii acestuia SRI, MAI astfel protejati de Delegatia UE in Romania si OLAF si de DNA.

QUO VADIS DNA ?

OMERTA A MURIT, PROPAGANDA A MURIT , VINTU E LA INCHISOARE, BILL GATES ESTE ANCHETAT DE FBI, SRI (SECURITATEA INCA MAI) TRAIESTE … ULTIMILE ZILE DE PACE ….

QUO VADIS DNA ?