ADEVĂRUL MICROSOFT “CORUPŢIA UE – POLIŢIE POLITICĂ OLAF”

kessler_buttice_vintu_kovesiECOSISTEMUL MICROSOFT de frauda, piraterie, coruptie, spalare de bani si crima organizata este bine implementat in UE, si extins ulterior in Romania.

Microsoft este protejat si promovat de institutiile UE (OLAF – 1999) si DLAF (2002), MAI, SRI, DNA, PICCJ si altele, in Romania.

DIRECTORUL GENERAL OLAF SE JUDECĂ CU COMISIA UE

2 August 2016 – General Court (Curtea de Prima Instanta UE) respinge cererea depusa de Giovani Kessler, de a fi suspendata de urgenta decizia Colegiului Comisiei UE din 10 Martie 2016 de ridicare a imunitatii sale, astfel incit politia belgiana sa il poata ancheta pentru iregistrarea ilegala a unor convorbiri telefonice.

Toti inaltii functionari OLAF au imunitate, astfel incit este fara precedent ridicarea imunitatii unui director OLAF, pentru acte (ilegale) comise in timpul exercitarii profesiunii, respectiv investigarea unor presupuse infractiuni.

Kessler risca pina la doi ani de inchisoare si o amenda in conformitate cu legea belgiana.

http://www.maltatoday.com.mt/news/dalligate/68115/olaf_director_giovanni_kessler_loses_court_challenge_on_immunity_in_dalligate_investigation#.V6EluVIkoy4

COMISIA UE RIDICĂ IMUNITATEA DIRECTORULUI GENERAL OLAF

10 Martie 2016 – Directorul General OLAF Giovani Kessler urmeaza sa fie anchetat de politia belgiana pentru mai multe ilegalitati comise pe teritoriul Belgiei, si in primul rind pentru inregistrari ilegale in cazul John Dalli.

Initial solicitarea pentru ridicarea imunitatii a fost facuta in Decembrie 2014, dar pentru motive necunoscute, decizia luata in regim de secretizare, a fost luata de Colegiul Comisiei doar pe 10 Martie 2016.

Giovani Kessler a fost de asemenea acuzat de mai multe ilegalitati comise in timpul mandatului sau inceput in 2010, respectiv pentru afirmatii false facute in fata Comisiei si Parlamentului.

http://www.independent.com.mt/articles/2016-03-10/world-news/European-Commission-College-decides-to-lift-the-immunity-of-OLAF-s-Kessler-in-secret-session-6736154676

OLAF “JOCURI ŞI COMBINAŢII INFORMATIV OPERATIVE”

Kessler este acuzat ca, la indicatiile lui Barroso, a comis mai multe ilegalitati pentru a ii inscena o acuzatie de coruptie comisarului UE John Balli, astfel incit Barroso sa il poata demite abuziv pe acesta.

Inscenarea se referea la coruptie si mita promovate de industria tutunului, pentru a influenta deciziile Comisiei, referitoare la legislatia in domeniul tutunului de mestecat.

Comisarul John Dalli a fost gasit nevinovat, in urma anchetelor facute de politie, ulterior acuzelor “fabricate” aduse de Kessler, respectiv OLAF.

Barroso a fost dat in judecata ulterior, si a aparut in fata instantei, dar avind in vedere ca inscenarea facuta de Kessler a fost abil planuita, Barroso nu a patit nimic.

Kessler este acuzat ca a mintit in fata judecatorilor si in fata Parlamentului UE, si in prezent este asteptat pentru a fi investigat pentru infractiuni comise in Belgia.

Ceea ce este sigur, este faptul ca OLAF a fost acuzata de mai multe ori de incalcarea drepturilor cetatenilor si de activitati ilegale si de propaganda.

DLAF “JOCURI ŞI COMBINAŢII INFORMATIV OPERATIVE”

DLAF, sora mai mica a OLAF a fost in permanenta, cel putin formal, apreciata de OLAF ca fiind un exemplu de colaborare.

DLAF a fost constituit de Adrian Nastase in 2002 si a functionat ca parte a Corpului de Control al Primului Ministru, condus o vreme de Victor Ponta, fiind predat ulterior lui Calin Popescu Tariceanu si lui Cristian David si Tudor Chiuariu, urmati de Ovidiu Dobleaga si Claudiu Dumitrescu.

Claudiu Dumitrescu a fost adus la PNA de la Cimpina, in anul 2003, pentru a “instrumenta” dosarele referitor la fraudarea fondurilor UE, sub directa supraveghere a lui Victor Ponta, si a ramas pe pozitie pina in 2010, cind Vladescu la promovat la DLAF, de unde Ponta la adus din nou la DNA in 2013, in urma trocurilor politice facute cu Basescu, referitor la numirile in justitie.

Claudiu Dumitrescu era laudat de Alessandro Buttice in Septembrie 2006, dupa ce Alessandro Buttice a fost la Vintu in vizita in Delta pentru a primi mita si instructiuni referitor la Dosarul Vladescu, instrumentat de Claudiu Dumitrescu si Irinel Paun, si la promovarea lui Varujan Vosganian pe linga Barroso.

„Pentru a-mi dovedi ca inculpatul Vintu Sorin Ovidiu nu glumeste in amenintarile sale, mi-a dat numele si prenumele ofiterului care urma a fi transferat, a doua din persoanele de sex feminin cu care vorbesc frecvent, precum si numele si prenumele unei persoane de sex feminin cu care vorbeste colegul meu, Ovidiu Dobleaga” – sesiza Duvac.

Coordonatorul echipei, procuror şef adjunct secţie Ovidius Paun a fost eliberat din funcţie fărî motiv, ofiţerul Constantin Duvac a fost „avansat”, ofiţerul Ovidiu Dobleagă – „recompensat” cu o bursă în Franţa, iar procurorul Luminita Şega a fost nevoită să se mute la PNA după ce postul sau a fost restructurat din schema Parchetului General, bineînţeles în urma deciziei lui Botoş.

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1242187-timofte-ardelean-pus-sri-0962-slujba-inculpatilor-din-dosarul-fni.htm

http://www.curentul.info/actualitate/9042-dupa-9-ani-judecatorii-au-decis-redeschiderea-dosarului-mortii-procurorului-luminita-sega

ALESSANDRO BUTTICE MÂNA DREAPTĂ A LUI KESSLER

Alessandro Buttice este membru fondator al OLAF in 1999, purtator de cuvint, si ulterior Director Directia Fonduri Externe, pina in anul 2010, cind a devenit consilierul lui Giovani Kessler, proaspat numit Director General OLAF.

Alessandro Buttice a fost acuzat de lagaturi cu generali italieni anchetati pentru legaturi cu Mafia Siciliana, si pentru devalizarea mai multor sute de milioane de EUR, in cadrul unor proiecte de statii de epurare si sisteme de alimentare cu apa din Catania, Italia.

Jonathan Scheele Seful Delegatiei UE in Romania a fost acuzat de acte de coruptie referitor la mai multe zeci de milioane de EUR in cadrul unor proiecte de statii de epurare si sisteme de alimentare cu apam in Romania in anul 2005, de catre autoritaile din Constanta.

Alessandro Buttice a investigat impreuna cu OLAF si au ajuns la concluzia ca proiectul a fost fraudat si ca mai multe zeci de milioane de EUR au disparut spalati in conturi off-shore administrate in Anglia, dar ca Jonathan Scheele, si el tot din Anglia, nu are nici o vina.

Manuel Barroso, Jonathan Scheele, Olli Rehn ii laudau pe Calin Popescu Tariceanu si pe Sebastian Vladescu, printre altii, in Mai 2006, pentru succesul acestora in lupta impotriva coruptieii astfel ajutati de OLAF.

Scheele a fost totusi discret rechemat la Bruxelles in Octombrie 2006, unde ulterior a continuat relatiile cu cei pe care ii sustinuse in Romania – Sebastian Vladescu si ulterior Sebastian Ghita, protejatii lui Alessandro Buttice si VINTU – MICROSOFT..

http://www.antifrauda.gov.ro/ro/centru_de_presa/interviuri_declaratii

https://euobserver.com/institutional/132632

MICROSOFT – VÎNTU – SCHEELE – BUTTICE – KESSLER – BARROSO

Vintu nu controla numai SRI, SIE, MAI, el controla si PNA, astfel incit ECOSISITEMUL MICROSOFT, sa poata frauda in deplina impunitate, nu numai fondurile publice nationale dar si pe cele UE.

VINTU – MICROSOFT se puteau baza pe intregul suport oferit de Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Giorgio Ficarelli, Onno Simmons, Alberto Perduca si Giovani Kessler, astfel secondati de Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Nicoleta Bulgaru si multi altii.

POLITICILE MICROSOFT – UE – VÎNTU COINCID PÎNĂ LA CONFUNDARE

„EVANGHELISM INSEAMNA RAZBOI ! MICROSOFT NU IA PRISZONIERI !” Microsoft Evanghelism Generalizat – Planificarea

SPIONEAZĂ – MANIPULEAZĂ – DENIGREAZĂ – EXTERMINĂ

„Colectarea de informaţii privind activităţile inamicilor este critică pentru succesul Slog-ului. Avem nevoie să ştim cine sunt aliaţii lor şi ce diferenţe există între acestea şi aliaţii lor (există întotdeauna surse de tensiune între aliaţi), astfel încât să putem găsi modalităţi de a îi separa. Citirea presei comerciale, spionarea pe grupurile de ştiri, participarea la conferinţe şi (mai ales) conversatia cu ISV-urile sunt esenţiale pentru colectarea acestor informaţii.

“Curatenia finala” poate fi foarte distractiva. In aceasta faza, scopul evanghelizarii este de a infige ultimul cui in sicriul tehnologiei concurente, si sa il ingroape in adancul incandescent al pamantului. Ideal este ca utilizarea tehnologiei concurente sa devina asociata cu deficienta mentala, de genul “crede in Mos Craciun, Iepurasul de Pasti si OS/2.” Continuati sa insistati, cu presa, analistii, sursele de informatii, oriunde. Finalizati
esecul total al tehnologiei concurente, inscriindu-l in mitologia industriei calculatoarelor. Dorim sa aplicam presiune pe acele companii sau indivizi care manifesta o slabiciune genetica pentru tehnologiile concurente, pentru a creste in timp rezistenta industriei la astfel de tensiuni periculoase.

Anumite tehnologii continua sa ramana in competitie, multa vreme dupa ce nu mai reprezinta o amenintare – de exemplu OS/2, Sistemul de Operare care a Refuzat sa Moara. Este oricand posibila – dar putin probabila – situatia in care concurentii precum OpenDoc, SOM, OS/2, etc., se ridica din morti … atat timp cat se mai fac dezvoltari pe aceste tehnologii. De aceea, victoria finala este atinsa doar cand echipa tehnologiei concurente este destramata, birourile sunt folosite la altceva, specialistii in marketing sunt promovati, etc. Ati castigat totul, in sfarsit, atunci cand se prezinta la interviul de angajare la Microsoft.” Microsoft Evanghelism 1992

“TEHNOLOGIA CONCURENTĂ” PENTRU UE, SUNT ADEVĂRUL ŞI LEGEA.

UE este un exercitiu nereusit de PROPAGANDA amestecata cu coruptie si delasare, platita regeste cu mita supralicitata de VINTU – MICROSOFT.

“TEHNOLOGIA CONCURENTĂ” PENTRU VÎNTU, SUNT TOŢI CEILALŢI.

Vintu isi doreste sa ajunga sa detina tot ce au ceilalti la un loc : bani, putere, influenta, onoare, recunoastere si libertate, la fel ca si Bill Gates, Manuel Barroso, Giovani Kessler, Alessandro Buttice, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, unii dind mita, altii luind mita.

Marii oameni de afaceri fura de la saracii platitotri de taxe, ca sa dea mita la politicieni si sa se imbogateasca si ei mai mult ca toata lumea, astfel protejati de institutiile de forta.

Singura diferenta intre Vintu si ECOSISTEMUL sau, si ECOSISTEMUL MICROSOFT, este ca el se duce la inchisoare, in curind urmat de mai toti romanii care au crezut ca pot juca si ei in piesa in care autorizati sa faca bani si negri si albi, sunt doar Bill Gates, Steve Ballmer, Manuel Barroso, Alessandro Buttice, Jonathan Scheele, Alberto Perduca,etc.

DNA RUŞINOS, RUŞINEA ROMÂNIEI

DNA nu are curajul sa investigheze actele de coruptie flagranta facute in Romania de functionarii UE platiti tot de noi.

DNA ii este rusine sa il intrebe pe VINTU, pe SRI, pe Cristian Unteanu si pe Alessandro Buttice de ce se intilneau acestia in Delta sa faca trafic de influenta si sa tranzactioneze mita, la costul distrugerii economiei si societatii noastre.

DNA ii este rusine sa ii ancheteze pe Microsoft si pe angajatii acesteia din Romania, si sa ii intrebe daca au invatat pe de rost Biblia Evanghelista, care ii obliga sa spioneze, destabilizeze, fraudeze, pirateze si sa extermine.

DNA este curajos, sa ameninte victimele susnumitilor Microsoft, Vintu, UE, si sa ticluiasca dosare, sa tergiverseze anchete cu zecile de ani, si sa se laude cu aceste glorioase reusite obtinute de Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, etc., etc.