ADEVĂRUL MICROSOFT „DIICOT mai dă o lovitură în dosarul de spionaj al lui Kovesi” Luluţa, Mata Hari, Aspirina

http://www.stiripesurse.ro/diicot-mai-da-o-lovitura-in-dosarul-de-spionaj-al-lui-kovesi_1146239.html

NU ŞTIAM CĂ LULUŢA MAI ŞI SPIONEAZĂ ?!))) … în afară de Omnis …

(ieri a fost ziua de nastere a lui Mata Hari … zisa si Luluta Spioana Eroina, un fel de Aspirina din Las Fierbinti … + plus traficanti de arme pentru teroristi )))))

“In the intelligence business, we would say that Mr. Putin had recruited Mr. Trump as an unwitting agent of the Russian Federation.” declara pentru New York Times Michael J. Morell was the acting director and deputy director of the Central Intelligence Agency from 2010 to 2013.

In domeniul serviciilor de informatii, am spune ca Putin a recrutat-o pe Kovesi, Coldea si Maior (si acum Horodniceanu) fara ca acestia sa isi dea seama (vezi cazul Guccifer – Sky Channel), declaram noi Redactia Coruptia.

http://news.sky.com/story/gang-selling-ak-47s-bound-for-western-europe-10526393

http://www.nytimes.com/2016/08/05/opinion/campaign-stops/i-ran-the-cia-now-im-endorsing-hillary-clinton.html?_r=0

AM CONDUS CIA ŞI ACUM VOTEZ CU HILLARY CLINTON

Trump a fost BRICHISIT de PUTIN fara nici macar sa stie … de spion „care” este …

President Vladimir V. Putin of Russia was a career intelligence officer, trained to identify vulnerabilities in an individual and to exploit them. That is exactly what he did early in the primaries. Mr. Putin played upon Mr. Trump’s vulnerabilities by complimenting him. He responded just as Mr. Putin had calculated.

Mr. Putin is a great leader, Mr. Trump says, ignoring that he has killed and jailed journalists and political opponents, has invaded two of his neighbors and is driving his economy to ruin. Mr. Trump has also taken policy positions consistent with Russian, not American, interests — endorsing Russian espionage against the United States, supporting Russia’s annexation of Crimea and giving a green light to a possible Russian invasion of the Baltic States.

In the intelligence business, we would say that Mr. Putin had recruited Mr. Trump as an unwitting agent of the Russian Federation.

„BRICHISIREA” LUI COLDEA – MAIOR – KOVESI – HORODNICEANU … by PUTIN

„Trebuia dovedit ca nimeni este total ferit de „bratul lung al Securitatii”. O probeaza repetatele declaratii impertinente si impenitente ale generalului securist Plesita: ordinul conducerii de partid era sa-i „brichiseasca” pe toti cei care ridicau vocea impotriva totalitarismului comunist. Iar Noel Bernard, prin cultura sa politica de exceptie, prin impactul comentariilor sale, pe cit de ponderate ca formulare, pe atit de incisive si neiertatoare ca substanta, era desigur persoana cea mai vizata de actiunile gangsteresti ale Securitatii.”

http://www.europalibera.org/a/26942184.html

Putin da bani fara numar (Federatia Rusa tocmai a marit bugetul Sputnik – RT) si multe alte canale de propaganda si dezinformare media internationale, in conditiile in care Romania este o tinta directa, care incearca sa se ascunda dupa vorbe desarte si fapte inexistente. http://sputniknews.com/

SRI spune ca stie totul despre traficanti care nu exista si sunt inventati de Putin, si a informat DIICOT, care saracu’ nu prea stie de unde a venit filmuletul cretinoid, facut pentru pensionare idioate din Anglia… si alte metropole.

http://www.stiripesurse.ro/surse-din-sri-diicot-a-fost-informat-de-traficul-cu-arme-din-romania_1146159.html

DIICOT mai timid spune ca nu prea stie daca traficantii exista, cind este evident pentru orice om normal la minte ca totul este o „facatura” mai ceva ca in Las Fierbinti … meriatu sa joace Celentano si Firicel rolul traficantilor …

http://www.stiripesurse.ro/scandalul-trafican-ilor-de-arme-eful-diicot-reac-ie-la-adresa-jurnali-tilor-de-la-sky-news_1146222.html

Cita timiditate si cita gingasie, mai rau decit in cazul Marcel Lehel „Micul Guccifer” preferatul lui Maior – Coldea – Kovesi – Vladescu – Ghita – Vintu, in care Putin spune ca romanii ii spioneaza pe americani in frunte cu Hillary Clinton (si acum fac trafic de arme sa omoare englezi si nu numai) in mintea lui Putin si intr-o „facatura” a unor ziaristi din tagma Vintu & Comp.

Cind mai apare si Black Cube e aproape masa completa, mai ramine sa ne mai spuna SRI ca o sa se detoneze Kovesi in masina personala a lui Coldea noapte in fata la Dinamo …

NU AŞA SE LUPTĂ CU TERORISMUL MEDIATIC SRI – DIICOT – DNA !

Romania nu este nici spioana si terorista UE si SUA, si nici corupatorea UE si SUA, asa cum este prezentata de Putin si Vintu.

Luati SRI, DNA, DIICOT ATITUDINE ! nu ordine politice, nu va mai faceti ca o „jucati” politic ca stiti voi de ce, ca asa din stiinta in stiinta ati adus tara, in situatia in care isi bate Putin joc de voi cum vrea „muschii” lui, ai lui Guccifer si Skt Channel.

Vă dorim succes ….