ADEVĂRUL MICROSOFT “DNA nu au vrut să găsească şi lucruri care ar compromite persoane mult mai importante decât câţiva politicieni şi oameni de afaceri” Cristian Sima B1Tv 28 August 2016

maior_coldea_gates_isarescu_nastase_bittner_vintu_buttice_basescu_ghita_cocos_udrea_tariceanu_vladescu_kovesi_bulgaru

„Eu m-am oferit în 2013, prin avocatul meu Doru Costea la DNA, să dau toate arhiva, să o predau şi să şi îi ajut să o înţeleagă, că e foarte greu să înţelegi o arhivă care are conturi cifrate. Multe din conturi i-am ajutat eu să le deschidă în Elveţia de exemplu. DNA iniţial mi-a dat un răspuns să o depun (arhiva) la registratură, iar noi am râs că era vorba de două dube” a dezvăluit Cristian Sima.

Microsoft a platit direct mita politica pentru PSD (Ion Iliescu, Adrian Nastase, Dan Nica, etc.) in contul Bank Pictet – Geneva, deschis si administrat de Cristian Sima.

„Celebrul” cont (cifrat) din Bank Pictet, deschis in beneficiul celor mentionati (si a altora), astfel administrat (si) de Cristian Sima, a fost folosit pentru mai multe tranzactii de mita si spalare de bani, printre care si banii dati mita politica de Microsoft direct, din alte conturi cifrate aflate in banci din diferite paradisuri fiscale unde Microsoft are „parcate” peste o suta de miliarde EUR.

„Cristian Sima a avut clienţi celebri pe vremea când era şeful societăţii de brokeraj World Brokerage Services (WBS) Romania, printre care […] Gabi Marin – implicat în dosarul Microsoft, Irina Socol – acţionarul majoritar Siveco, Orest Robciuc – fost şef al Compaq HP România”

Ulterior mita politica si de coruptie a fost platitia prin intermediul conturilor administrate de Irina Socol, Gabi Marin, Orest Robciuc, Claudiu Florica, Dragos Stan, etc „cele mai mari sume din IT-ul românesc s-au „învârtit prin ţările baltice” (Lazlo Kiss, Ian Taylor, etc.) mulţi ani la rând, fiind una din pieţele favorite ale domeniului.”

„Am fost acuzat că am investit banii corupţiilor. Legal nu am nici o vină. Moral am enorm!”

DNA – SRI – MAI – OLAF – UE, LEGAL SI MORAL AU VREO VINA ?

Oare Ecosistemul Microsoft (Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO, etc.) – Fujitsu Siemens – EADS, au vreo vina Legal si/sau Moral, in conditiile in care acestia au actionat deliberat “Microsoft Strict Secret Evanghelism”, coordonat “Politie Politica”, si protejat “Cimpul Tactic” … in asociere directa si indirecta cu reteaua infractionala din care si Cristian Sima face parte …

Judecati singuri dupa cum urmeaza :

http://www.romanialibera.ro/actualitate/eveniment/cristian-sima–%E2%80%9Eam-pierdut-tot-si-am-plecat-din-romania-cu-2-000-de-franci–atat—426582

ES GEORGE MAIOR VIP (Very Important Person) – 28 August 2016

Abasadorul Romaniei in SUA George Maior, parte vatamata a lui Marcel Lehel (Micul Guccifer), promoveaza (2001), protejeaza (in “cimpul tactic” – DNA – MAI – OLAF – UE (2006 – 2014)) si beneficiaza de fraudele, pirateria, si coruptia de miliarde de EUR, comise in forma continuata si agravanta de organizatia criminala internationala Ecosistemul Microsoft (Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO, etc.) – Fujitsu Siemens – EADS, finantata si condusa de Bill Gates, Steve Ballmer, Adrian Nastase, Dan Nica, Alexandru Bittner, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Ghita, Claudiu Florica, Vasile Blaga, Irina Socol si multi altii, mult mai importanti decit Cocos, Niro, Pinalti si Sandu “Saltea”.

DNA UN EXEMPLU – 28 August 2016

„DNA (SRI) a dus o luptă crescândă împotriva corupţiei, ceea ce face România un exemplu pentru alte ţări din regiune […] Din perspectiva SUA, acum, vedem România ca fiind pe o traiectorie pozitivă. Are contribuţii semnificative la securitatea internaţională, la NATO (…). SUA şi România împărtăşesc o legătură foarte puternică Hans Klemm Ambasadorul SUA Alba Iulia 28 August 2016

GEORGE MAIOR GARANT AL „LEGĂTURII ” SUA-ROMÂNIA

Ambasadorul SUA in Romania Hans Klemm a fost insotit la Alba Iulia de Ambasadorul Romaniei in SUA George Maior, care este si el convins ca DNA este acum pe o cale pozitiva, atit timp cit Micul Guccifer este in puscarie in SUA si pe el nu il ancheteaza nimeni pentru infractiunile comise timp de un deceniu in complicitate cu cei mentionati.

„Această conferinţă este realizată cu sprijinul Reprezentanţei Comisiei Europene în România. Clubul Ambasadorilor noştri: ES Hans Klemm – ambasadorul SUA în România, ES George Maior – ambasadorul României în SUA, ES Angela Cristea – Şef al Reprezentanţei CE în România, ES Jan Gabor, ambasadorul Slovaciei în România. Moderator: Mircea Vasilescu.”

GEORGE MAIOR GARANT AL INTEGRĂRII UE – ROMÂNIA

Adevarul e ca noi nu am fost pregatiti sa intram in Uniunea Europeana in 2007.” Mugur Isarescu Guvernatorul BNR – 26 August 2016 Alba Iulia

„Bill Gates şi Mugur Isărescu sunt în continuare primele opţiuni de modele publice financiare de succes în rândul elevilor de liceu, însă Steve Jobs şi Gheorghe Becali au fost înlocuiţi de Donald Trump şi Warren Buffett, conform unei cercetări în rândul a 500 liceeni în cadrul Summer Job BCR, potrivit unui comunicat al băncii.”

http://ziarulunirea.ro/26-28-august-festivalul-dilema-veche-la-alba-iulia-concerte-cu-orchestra-simfonica-tiganeasca-100-de-viori-holograf-bella-ciao-mahala-rai-banda-si-alte-surprize-prog-384205/

http://www.wall-street.ro/articol/International/202313/hans-klemm-turcia-va-ramane-esentiala-pentru-puterea-nato.html

http://www.agerpres.ro/politica/2016/08/28/ambasadorul-sua-vedem-romania-ca-fiind-pe-o-traiectorie-pozitiva-09-34-33

LUCRURI ŞI PERSOANE PROTEJATE DE DNA

“Microsoft a finantat alegerile PSD din anul 2000, platind peste un milion de EUR in Banca Pictet – Geneva, bani care au ajuns la Dan Nica si Adrian Nastase” conform lui Cristian Sima.

Multi dintre cei care apar in dosarul Microsoft, si se presupune ca sunt anchetati de DNA, foloseau mai putin bancile din Cipru si Elvetia si mai mult bancile din Estonia si Letonia, banci folosite de Ian Taylor si Lazlo Kiss pentru spalarea a miliarde de EUR pentru cartelurile de droguri din Mexic si pentru trafic ilegal de armament destinat unor razboaie civile (genocid), traficanti de droguri, si unor grupari teroriste, operat de Victor Bout (25 de ani condamnare in SUA) si altii.

DNA nu vrea sa stie de lucruri si persoane daca acestea adreseaza infractiunile comise de Microsoft, SRI, MAI, OLAF, UE, PICCJ si DNA timp de 16 ani.

DNA DE RÎSUL LUI SIMA … ŞI NU NUMAI …

“DNA iniţial (2013) mi-a dat un răspuns să o depun la registratură, iar noi am râs că era vorba de două dube” a dezvăluit Cristian Sima.

„În 2014 s-a dus domnul Doru Costea la DNA, a avut o discuţie cu un procuror care a spus clar că e foarte interesat de această arhivă şi că vom fi contactaţi. Nu am fost contactaţi niciodată. În schimb a doua zi după ce v-am spus că vin la dumneavoastră la emisiune, respectiv joi dimineaţă, avocatul meu a primit un telefon şi luni se va duce la DNA să discute problema arhivei”

DNA DE RÎSUL LUI SORIN OVIDIU VÎNTU … ŞI NU NUMAI …

“Este imposibil ca aceste lucruri să nu fie cunoscute de autorităţile statului şi este regretabil că o instituţie cu reputaţia D.N.A. să se prefacă ignorantă.” SOV

DNA nu se (mai) preface, DNA calca in picioare Drepturile Fundamentale, Legea si Constitutia fara sa isi mai dea osteneala sa simuleze “reputatia”, se asta se ocupa altii.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/cristian-sima-despre-refuzul-dna-de-a-prelua-arhiva-sa-din-perioada-de-broker-nu-au-vrut-sa-gaseasca-si-lucruri-care-ar-compromite-persoane-mult-mai-importante-decat-cativa-politicieni-si-oameni-de-afaceri-160275.html

CORUPŢIE STRUCTURALĂ UE – MARCA GEORGE MAIOR

Adevarul e ca noi nu am fost pregatiti sa intram in Uniunea Europeana in 2007.” Mugur Isarescu Guvernatorul BNR

Dar Uniunea Europeana a fost pregatita sa ne integreze, cu propaganda si crima organizata (Securitate + SOV + SRI + MAI + DNA) de rigoare (obligatorii) in MAREA FAMIGLIE CORUPTA EUROPEANA, astfel incit sa poata fi jefuite zeci de miliarde de EUR, prin
ECOSISTEMUL MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS, si multe alte mecanisme de tilharie globalizata, consacrate si consolidate la nivel Euro Atlantic.

„imi asum toata responsabilitatea, eu am negociat, ca premier (in 2000 – n.r.), anul 2007 cu Romano Prodi (presedintele Comisiei Europene in 2000 – n.r.) si m-a avertizat, de atatea ori, ca nu suntem pregatiti (…) sa intram in Uniunea Europeana” Mugur Isarescu

Mugur Isarescu a negociat „modelul” si Adrian Nastase si Calin Popescu Tariceanu, in complicitate infractionala, au implementat modelul de coruptie politica si economica pentru acceptarea Romaniei si a Ecosisitemului Microsoft in marea famiglie Euro Atlantica, in timp ce George Maior se asigura ca infractiunile sunt protejate in „cimpul tactic”, de la politisti, procurori, judecatori si pina in Delta la Vintu si la Bruxelles la Alessandro Buttice si Sebastian Ghita si Sebastian Vladescu.

„Bill Gates şi Mugur Isărescu sunt în continuare primele opţiuni de modele publice financiare de succes în rândul elevilor de liceu, însă Steve Jobs şi Gheorghe Becali au fost înlocuiţi de Donald Trump şi Warren Buffett, conform unei cercetări în rândul a 500 liceeni în cadrul Summer Job BCR, potrivit unui comunicat al băncii.”

UE – MODEL DE CORUPŢIE LA CEL MAI ÎNALT NIVEL

Romano Prodi – Manuel Barroso – Olli Rehn – Jonathan Scheele – Alessandro Buttice

Liderul PD crede ca “delegatia franceza se afla intr-o vizita electorala, mai ales ca a venit sa-si ia tainul”. Traian Basescu sustine ca nu a existat nici un fel de licitatie pentru construirea autostrazii Brasov-Bucuresti si ca a fost “cel mult o selectie de oferte, ceea ce este ilegal pentru lucrari mai mari de 100.000 de euro”, iar contractul pentru compania franceza Vinci, care va construi aceasta autostrada, este un cadou oferit de Adrian Nastase premierului francez:“Americanii si-au luat fara licitatie un contract de multe miliarde de dolari cu Bechtel, germanii, dupa vizita premierului Schroder, si-au luat contractul de peste un miliard de euro pentru securizarea frontierelor (EADS – „proiect corupt si inutil”)) si, in interiorul aceluiasi procedeu de a multumi pe toata lumea, Guvernul Romaniei a facut cadou fara licitatie un contract pentru constructia unei autostrazi Bucuresti-Brasov”.

”În anul 2002 Guvernul României a achiziţionat, cu suma de 122 milioane de euro, două fregate militare vechi, denumite ulterior ”Regele Ferdinand” şi ”Regina Maria”, de la grupul BAE SYSTEMS din Marea Britanie, a cărei divizie de rachete a fuzionat în 2001 cu EADS, operând sub denumirea MBDA.

Contractul cu BAE SYSTEMS a fost negociat şi semnat din partea Guvernului României de George Maior, care ocupa atunci funcţia de secretar de stat pentru relaţii internaţioanale în Ministerul Apărării Naţionale , fapt menţionat de acesta în CV-ul său.

In cadrul anchetei declansate atunci, atat Blair, cat si Mittal au negat orice „legatura” intre donatie si scrisoare. Cat despre aceasta recomandare, publicatia britanica mai scrie ca depesa adresata Guvernului roman, prin care s-a urmarit privatizarea combinatului galatean, precum si achizitionarea, in final, a acestui obiectiv de catre Mittal, ar fi netezit calea aderarii tarii noastre la Uniunea Europeana.

MICROSOFT JAF DE 400 MILIOANE EUR

Eu spun că am asistat la o operaţiune de furt din bugetul României de 400 de milioane de euro.[…] Microsoft ştia că noi avem licenţe că de la ei le luaserăm! Şi totuşi, a pus Guvernul să cumpăre suport. Funeriu, Sandu şi alţii de i-am pus noi, românii, miniştri au semnat. Nu ne trebuiau aceste servicii! E o profundă şi mare porcărie organizată de această companie Microsoft” Sebastian Ghita.

NOI NE MÎNDRIM CU OLIGARHIILE NOSTRE EURO ATLANTICE !

SĂ NU NE LASAM UMILIŢI DE AMBASADORUL SUA suntem îndemnaţi de Adrian Năstase, Călin Popescu Tăriceanu, Victor Ponta, Sebastian Ghiţă, etc,

AMBASADORUL SUA, UMILIŞTE POPORUL ROMÂN, PE FIECARE DINTRE NOI ŞI INSTITUŢIILE PUTERNICE ŞI INDEPENDENTE CREATE DE BĂSESCU, CARE VOR ACUM TOATĂ PUTEREA ŞI CARE CALCĂ ÎN PICIOARE DREPTURILE FUNDAMENTALE, LEGEA ŞI CONSTITUŢIA.

„Ştiţi că Microsoft a dat vreo 400 de milioane şpagă în România din 2004, până în 2014, 10 ani, la diverşi demnitari, la diverşi lobbişti, traficanţi de influenţă, din care, deocamdată, ştim că 60 de milioane au fost la ultima prelungire a contractului, dar poate ne spune domnul Klemm cum este posibil ca o firmă americană, chiar făcând şi tot soiul de sucursale prin Austria, prin Irlanda, ca să pară că nu sunt direct din America, cum se face ca o firmă americană dă şpăgi atât de mari, pentru că nu poate să spună nimeni că la Microsoft este posibil să dea un milion şpagă fără să se ştie până la vârful companiei. Discutăm de un milion de dolari” Traian Basescu

AMBASADORUL SUA NU VREA SĂ NE SPUNĂ CUM MITUIA MICROSOFT TOATE GUVERNELE DIN ROMÂNIA ŞI „MARII” DEMNITARI UE, DELAPIDAU SUTE DE MILIOANE EUR, DEŞI FBI – DOJ – FCPA, SUNT PRIMII (ŞI SINGURII) CARE AU INCRIMINAT FUJITSU-SIEMENS ŞI CARE ANCHETEAZĂ MICROSOFT.

Stimate Doamne şi Doamni,

(Laura Codruta Kovesi, Melinda Gates, Monica Pop, Nicoleta Bulgaru, Traian Basescu, Bill Gates, Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Steve Ballmer, Victor Ponta, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, George Maior, Florian Coldea, Alessandro Buttice, etc.), ne permiteti sa va prezentam un scurt istoric la zi dupa cum este acesta prezentat de catre cei care au constituit, operat si profitat de Statul Mafiot Roman – Euro Atlantic.

BILL GATES ŞI MUGUR ISĂRESCU MODELE PUBLICE FINANCIARE

„Bill Gates şi Mugur Isărescu sunt în continuare primele opţiuni de modele publice financiare de succes în rândul elevilor de liceu, însă Steve Jobs şi Gheorghe Becali au fost înlocuiţi de Donald Trump şi Warren Buffett, conform unei cercetări în rândul a 500 liceeni în cadrul Summer Job BCR, potrivit unui comunicat al băncii.”

http://www.agerpres.ro/social/2014/09/03/bill-gates-si-mugur-isarescu-modele-publice-financiare-de-succes-in-randul-elevilor-de-liceu-sondaj-bcr–10-45-06

„Pentru asta imi asum toata responsabilitatea” Mugur Isarescu 26 August 2016

BUN VENIT ÎN UE ! … DOAR DACĂ SUNTEŢI LA FEL DE CORUPŢI CA NOI

Isarescu isi asuma toata responsabilitatea in 2016, pentru jafurile comise incepind din anul 2000, in timpul Guvernului Isarescu de Microsoft impreuna cu Adrian Nastase – vezi mita de peste 1 milion EUR platita in Bank Pictet, continuata cu sute de milioane in mita platite la toate guvernele care i-au urmat lui Isarescu (Nastase (via Hotaran – Nica – Socol – Florica) – Tariceanu (via Artopolescu – Vladescu – Florica) – Boc (via Vladescu – Ghita – Sandu – Eftenie – Tatotmir – Florica – Cocos) – Ponta (via Ghita)).

Basescu isi asuma toata responsabilitatea pentru ca a protejat in cunostinta de cauza „oligarhiile” care jefuiau in liniste, pace si deplina „legalitate”, astfel garantata de institutiile „puternice si independente”, create de Basescu, miliarde de EUR, pina au venit FBI – DoJ – FCPA – Siemens si altii si au dexchis cutia Pandorei.

Basescu acuza astazi setea de putere cu orice pret, incepind de la Ion Iliescu (Revoutie, Mineriade, Oligarhii) pina la Binomul SRI-DNA un demn urmas al Securitatii Comuniste ilegitime si criminale si a metodelor de Politie Politica si asasinat.

Suntem la fel de corupti cum este si FAMIGLIA EUROPEANA condusa de MFIA SICILIANA, si in parteneriat cu Microsoft ne calificam cu deminitate la virful ierahiei.

CE MÎNDRI SUNTEM : MUGUR ISĂRESCU-TRAIAN BĂSESCU-BILL GATES

„Adevarul e ca noi nu am fost pregatiti sa intram in Uniunea Europeana in 2007. Am liberalizat contul de capital, in conditiile de inflatie mai mare, dar daca nu intram in 2007 nu stiu daca mai intram si pentru asta imi asum toata responsabilitatea, ca eu am negociat, ca premier (in 2000 – n.r.), anul 2007 cu Romano Prodi (presedintele Comisiei Europene in 2000 – n.r.) si m-a avertizat, de atatea ori, ca nu suntem pregatiti (…) sa intram in Uniunea Europeana”, a afirmat guvernatorul BNR.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21250075-mugur-isarescu-adevarul-este-noi-nu-fost-pregatiti-intram-2007.htm?nomobile=

„Basescu a explicat ca premierul Tariceanu i-a propus un parteneriat cu „oligarhiile noastre” (Matie 2005). Basescu a precizat ca facut public acest lucru abia acum (Iauarie 2007) pentru ca altfel Guvernul ar fi fost decredibilizat, iar obiectivul integrarii ar fi putut fi ratat:” Atunci mi-am pierdut increderea in premier”, a adaugat Basescu.

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1127903-basescu-dezvaluie-continutul-biletelului-trimis-tariceanu.htm

„Mulţi analişti şi comentatori politici se fac că nu înţeleg ce înseamnă oligarh. Voiculescu, Patriciu, Tăriceanu, Hrebenciuc, dar şi Iliescu. Pentru că este mult prea îndrăgostit de putere pentru vârsta lui. Aceştia sunt oligarhii României”, a precizat Traian Băsescu în faţa mulţimii
adunate în centrul Craiovei.

http://www.amosnews.ro/arhiva/basescu-voiculescu-patriciu-tariceanu-hrebenciuc-iliescu-sunt-oligarhi-12-05-2007

OLIGARHI VECHI, MODERNI, CONTEMPORANI ŞI DE PERSPECTIVĂ

OLIGARHI PROFESIONISTI – SCURTA ISTORIE „PROFESIONISTA” S.O.V.

„GIGI MUSCHI” – alias GEORGE CONSTANTIN PAUNESCU

Intermediarii de şpăgi şi de contracte cu statul au funcţionat de la începuturile României de după 1989. La început a fost George Constantin Păunescu, zis şi „Gigi Muşchi”. Până în anul 1996, majoritatea contractelor importante cu statul, majoritatea contractelor de împrumut de la bănci trebuiau să treacă automat prin „vama” acestuia. La vremea aceea au înflorit „miliardarii de carton”.

Mugur Isarescu este Guvernator al BNR incepind din nual 1990, respectiv de la inceputurile marilor “inginerii financiare” marca G.C.Paunescu, Razvan Temesan, Viorel Hrebenciuc, Sebastian Vladescu, Sorin Ovidiu Vintu si multi altii

“GIGI MUSCHI” FUGE IN SUA – APAR PUZDERIE DE “COMBINATORI”

În perioada 1997-2000, locul lui G.C.P. a fost luat la puzderie de „combinatori” mărunţi care se învârteau pe lângă Remus Opriş, un lider marcant şi naiv al P.N.Ţ.C.D., şi pe lângă ministrul agriculturii, Ioan Avram Mureşan.

PROFESIONISTII REVIN IN FORTA

Anul 2000 îl aduce în prim plan pe un oarecare Costel Bobic. Un interlop cvasi-analfabet, pripăşit pe lângă Adrian Năstase şi care, în numele acestuia, vămuia contractele cu statul. Când a vrut să treacă la alt nivel, şi anume la privatizarea marilor companii de stat, doi „combinatori” de clasă l-au îndepărtat şi i-au luat locul. Aceste „două radare” în afaceri, cum îi alinta Năstase, l-au gardat pe acesta cu Remus Truică în calitate de şef al cancelariei şi au creat cel mai performant sistem de trafic de influenţă din România. Nu exista nicio privatizare, niciun contract important al statului din care aceştia să nu se înfrupte. În felul lor, erau destul de corecţi cu cei care le cereau sprijinul.

Astfel, între anii 2001-2004 apare prima grupare de crimă organizată din România, alcătuită din Adrian Petrache, Alexandru Bitner, Dorin Cocoş, grup aflat sub totala protecţie a lui Năstase, având ramificaţii în toate structurile statului şi în toate formatiunile politice. Nenumărate O.N.G.-uri, aproape toate organizaţiile de presă şi liderii politici făceau antecameră şi luau poziţie de drepţi în faţa primilor doi.

BITTNER FUGE IN SUA – RAMAN COCOS SI UDREA

În 2004, Adrian Năstase pierde alegerile în faţa lui Traian Băsescu. Alexandru Bitner se mută în America, Adrian Petrache se îmbolnăveşte brusc şi pleacă din ţară o perioada de timp, Cocoş rămâne şi negociază cu Băsescu libertatea celor doi tovarăşi ai săi. Odată libertatea celor doi obţinută, Cocoş devine, alături de Udrea, combinatorul numărul 1 al României. Orice aveai nevoie în materie de trafic de influenţă era suficient să îl ştii pe Cocoş şi totul se rezolva (sau pe ceilalţi doi asociaţi ai lui, care i-au pus la dispoziţie toată reţeaua pe care ei o construiseră în trei ani şi jumătate drept plată pentru libertatea lor).

BASESCU RAMANE – RAMAN SI COCOS SI UDREA

În 2009, Băsescu reuşeşte să-şi însuşească într-un mod clar fraudulos mandatul de preşedinte. În pânzele lui Cocoş vântul suflă voios şi spornic. Toată clasa politică şi toată pegra Bucureştiului îi ridicau osanale. Dacă gruparea de pe timpul lui Năstase era condusă de un tip inteligent şi şarmant (Petrache), gruparea lui Băsescu era condusă de un etalon al grobianismului.

SEBASTIAN GHITA FIGURA SINISTRA LIDER MAFIOT “NASUL” DIN PLOIESTI

În 2012, guvernarea este preluată de Victor Ponta. Evident că şi acesta are combinatorul lui, în persoana celei mai sinistre figuri din fauna mafioţilor enumeraţi mai înainte. Mijloacele sale de lucru fac din clanurile mafiote din Bucureşti nişte şcoli de măicuţe. Oricând are la dispoziţie cca 100 de ţigani din Ploieşti, pe care nu se sfieşte să-i folosească în cel mai interlop mod cu putinţă. De asemenea, nu are nicio jenă să folosească presa pe care o are în scopul intimidării adversarilor din partid şi din business. Ameninţă, şantajează, fură, vămuieşte tot. Maior, Ponta îi sunt subalterni. Se laudă că fiica şefului S.T.S. se îmbracă la Paris pe şpăgile pe care cu generozitate i le oferă, că Gabi Oprea tremură în faţa lui de frică să nu divulge faptul că acesta este şi general S.R.I. sub acoperire, că face din Blaga ce vrea el din exact acelaşi motiv.

Nu ştiu dacă lucrurile cu care se laudă sunt şi adevărate, dar dacă sunt, ele nu îi puteau fi spuse decât de George Maior sau de Florian Coldea. În acest caz, caracatiţa pe care a creat-o îl transformă într-un lider mafiot de talia naşilor sicilieni.

Este imposibil ca aceste lucruri să nu fie cunoscute de autorităţile statului şi este regretabil că o instituţie cu reputaţia D.N.A. să se prefacă ignorantă.

OLIGARHI DE A TREIA GENERATIE – V.V. PONTA – SEBASTIAN GHITA

„Asistam la primul schimb brutal de generatii in interiorul unui sistem putred de putere, care include politica in combinatie cu presa si afacerile plus zona sulfuroasa a serviciilor. Transferul de putere se face, exact cum spune Vantu: fara mama, fara tata, fara prizonieri. Gruparile vechi sunt inlocuite in forta de cele noi – pleaca Vantu-Geoana, vine Ghita-Ponta – intr-un razboi presarat cu amenintari, santaje si tentative de take-over dupa model rusesc. In acest sistem, oamenii nu valoreaza nimic, sunt simple unelte, bune de folosit, de dispretuit si de omorat – la propriu sau simbolic – cand incep sa te incurce.”

http://www.hotnews.ro/stiri-opinii-20898040-cea-mai-scurta-cariera-mogul-ghita-protectia-puterii.htm

MICROSOFT – MAIOR „UBER ALLES”

MAIOR (Coldea si multi altii) si ECOSISTEMUL MICROSOFT sunt mai presus de Lege, pe care o „face” DNA, prin calcarea in picioare a Drepturilor Fundamentale si a Constitutiei, pentru a ii favoriza pe infractori si pentru a ii incrimina pe creatori si pe cei care probeaza si informeaza crimele extrem de grave comise de catre acestia.

Capitolul 3 bis – Despre organizaţiile criminale, liderii lor şi cântece de ocnă http://sov.ro/2014/12/01/capitolul-3-bis-despre-organizatiile-criminale-liderii-lor-si-cantece-de-ocna/