ADEVĂRUL MICROSOFT “DNA PRIMEŞTE DE LA CRISTIAN SIMA DOUĂ DUBE CU DOCUMENTE BANCARE – CONTURI CIFRATE DIN ELVEŢIA, ESTONIA, LETONIA, REFERITOR LA MITELE MICROSOFT ŞI ALŢII ”

Laura Codruta Kovesi vs. Cristian Sima vs ECOSISTEMUL MICROSOFT

sima_kovesi

Fapte sunt :

“Negocieri” la cel mai inalt nivel intre Cristian Sima “mortul viu din lada goala de sub scara fara trepte”, care ba FUGE, ba REVINE, si DNA care doar sta pe loc si contempla cazuri “celebre”, asteptind sa se prescrie si sa fie date uitarii “istorice” … dupa decenii de asteptare “pro activa” (favorizarea infractorilor).

CRISTIAN SIMA – UN „JAMES BOND” DE DÎMBOVIŢA

FUGE din România, in “stil” de mare actor de filme de “actiune”, cu doua dube cu documente bancare – conturi cifrate (Estonia, Letonia, Cipru, Elvetia, etc.), invocind faptul ca se teme pentru viata sa de infractor “profesionist” asociat cu retelele de coruptie si crima organizata operate de Ecosistemul Microsoft si altele, pe care le pune la dispozitia DNA, incepind din anul 2013. DNA se amuza …

DNA vrea initial (2013) dubele lui Sima la registratura, spre amuzamentul lui Sima, si ulterior (2014), dupa aparitia “Scandalului Microsoft”, fortat in fapt de FBI – DoJ – Siemens, DNA le vrea intr-un viitor nedefinit, pe care il defineste pe 27 August 2016, dupa revenirea lui Sima la Bucuresti si “spectacolul” dat de acesta, inclusiv la B1Tv. Negocierile Sima – DNA au avut loc ieri, Luni 29 August 2016.

REVINE Sima in “forta” in România si se duce direct, carind o valiza pe rotite, asemena unui James Bond de cartier, sa bea niste bauturi alcoolice, si sa joace, pina dimineata, la Cazinoul din centru, la ruleta si poker, unde cistiga 1500 de EUR, in patru ore de “munca”, cam cit salariul lunar al Procurorului Sef DNA, dupa ce isi anuntase in prealabil prezenta, pentru un interviu “exclusiv”, la televiziunea B1Tv, si pentru România Libera, unde a devenit din infractor penal, arbitru moral.

DNA reactioneaza cu celeritate, dupa aflarea stirii, dupa trei ani de “contemplare”, si isi exprima apriga dorinta sa “negocieze” preluarea celor doua dube cu arhive, aflate in posesia marelui “broker fugar” dar moral, aflat chiar undeva pe Iancului (Bucuresti).

De ce nu il aresteaza DNA pe Cristian Sima, de ce nu ii fac perchezitie in gentuta, de ce nu il baga la “tubulatura” impreuna cu multi alti spagari … ar fi niste intrebari retorice, pe care nu putem sa ni le punem, atit timp cit DNA “negociaza” …

LAURA CODRUŢA KOVESI – O „MATA HARI” DE CIBIN

FUGE din România, viitoarea cea mai curajoasa femeie din România, sportiva de mare performanta, locuitoare a unui apartament de doua camere din Ferentari (Bucuresti), iubita de tot poporul Român si de cei care o opresc cind se duce la cumparaturi in piata, sa o incurajeze, fuge ea saraca tocmai la Bruxelles, unde nu rezista mai mult de sase luni. Spritul de sacrificiu pe altarul luptei impotriva coruptiei universale nu ii da pace.

DNA reactioneaza cu celeritate, dupa aflarea stirii si o “vrea” pe Kovesi inapoi (ca inainte nu se putea ca era Procuror General), la troc politic cu Bica si Nitu, sa fie Lege egala pentru toata lumea si mai mult pentru Ecosistemul Microsoft. Bica si Nitu nu mai sunt, dar vidul a fost bine umplut de Kovesi – Coldea – Blaga – Tariceanu – Ghita ….

REVINE, dupa ce renunta la toate privilegiile si bogatiile din lume, sa isi continue lupta eroica inceputa in 2006 alaturi de Florian Coldea, George Maior si Ecosistemul Microsoft “care o ajuta” in continuare “in cimpul tactic” sa se perfectioneze si sa ia toata puterea, calcind in picioare Drepturile Fundamentale, Constitutia si Legea. Aceasta a decis sa negocieze cu Sima. Urmeaza sa fie foarte amuzant … de ambele parti… restul spectatori…

PRONOSTIC 0 – 0 … pentru SIMA

Sima urmeaza sa fie tratat in conformitate cu « practica » DNA aplicata lui Claudiu Florica, Dragos Stan, Dinu Pescariu si multor altora : se recuperează 0 bani şi se dau 0 pedepse. Infractorii cu cit sunt mai mari, cu atit sunt mai iubiti, respectati si protejati de DNA, si de blinda, cinstita, puternica, independenta si morala Kovesi.

Doamnă Procuror Şef DNA,

In conformitate cu declaratiile publice facute de Cristian Sima in data de 27 August 2016, la postul de televiziune B1Tv, incepind de la ora 18.00, DNA a “negociat” cu avocatul acestuia in vederea preluarii celor doua dube cu documente, puse la dispozitia DNA, incepind din anul 2013. Negocierile au avut loc ieri 29 August 2016.

Va solicitam respectuos sa faceti public rezultatul “negocierilor” pe care DNA a solicitat sa le poarte cu avocatul lui Cristian Sima, in vederea preluarii arhivei.

Cristian Sima, a declarat in anul 2012, ca se teme pentru viata lui, avind in vedere probele si informatiile pe care le detine despre “vastele retele” de frauda, mita, albire de bani si crima organizata, comise inclusiv de catre Microsoft incepind din anul 2000, cind aceasta a dat mita “peste un milion de EUR, in “celebrul cont” din Bank Pictet, deschis de Cristian Sima, la solicitarea lui Adrian Nastase, Dan Nica si a lui Miky Bacsis (Serban Mihailescu), unul dintre arhitectii jafului cu licente inexistente si supra evaluate in valoare de sute de milioane EUR, in peste un deceniu de tilharie (2000 – 2014).

Omnis si noi personal suntem parti vatamate si martori in Dosarele Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, etc., astfel incit, in calitatea publica, legitima si legala mentionata, suntem deosebit de interesanti de rezultatul negocierilor anuntate public de catre Cristian Sima.

Omnis a pus la dispozitia DNA documente si probe legal constituite referitor la ilegalitatile comise in continuitate si agravare de Microsoft si asociatii acestora (Medist, RSC, Asesoft, Teamnet si altii) incepind din anul 2005 pina in prezent.

DNA refuza sa respecte Drepturile Fundamentale, Constitutia si Legea si sa ne permita accesul la Justitie, pentru a ne putea apara drepturile inalienabile, viata, munca, reputatia si familiile incepind din anul 2005 pina in prezent.

Am fost si suntem in continuare acuzati, in baza unor probe ticluite si a unor declaratii false si probat neadevarate de comiterea mai multor infractiuni deosebit de grave, drept care am fost reclamati penal si dati in judecata de catre Ecosistemul Microsoft si de catre infractorii asociati acestora, astfel protejati de PICCJ si DNA.

Avem speranta ca decizia DNA de a lua la cunostinta, documentele legal constituite care incrimineaza Ecosistemul Microsoft, in cazul Sima, vor constitui un precedent in cazurile mai sus mentionate, astfel “investigate” de DNA-PICCJ incepind din 5 Septembrie 2005 pina in prezent, in cel mai deplin secret, si in contradicitie cu deciziile CEDO.

CEDO – BERARU VS. ROMÂNIA

„Curtea subliniaza ca art. 6 par. 3 lit. b) din Conventie asigura oricarei persoane acuzate de o infractiune dreptul sa dispuna de timpul si de inlesnirile necesare pregatirii apararii sale. Accesul nerestrictionat la dosarul cauzei si folosirea nerestrictionata a notitelor, inclusiv, dupa caz, posibilitatea de a obtine copii ale documentelor relevante, constituie garantii importante ale procesului echitabil. In cauza, Curtea a retinut ca avocatii reclamantului nu au putut obtine acces direct la dosarul cauzei decat intr-un stadiu tarziu; initial, nu li s-a furnizat nicio copie a rechizitoriului. Mai mult, acestia nu au putut obtine o copie a transcrierilor interceptarilor telefonice sau o copie inregistrata a convorbirilor telefonice interceptate folosite ca probe in dosar. in aceasta privinta, avocatii reclamantului au adresat instantelor interne numeroase cereri pentru incuviintarea accesului la dosar„.

Vă dorim succes,

Dragoş Rişcanu

http://www.cancan.ro/dezvaluiri/cancan-ro-l-a-gasit-pe-celebrul-broker-fugar-cristian-sima-a-jucat-la-cazino-pana-la-6-dimineata-15555811