ADEVĂRUL MICROSOFT “DNA TRIMITE PE : ELENA UDREA, DORIN COCOŞ, ALINA BICA, SEBASTIAN GHIŢĂ, VIOREL HREBENCIUC LA ICCJ … CINE VĂ MAI CREDE ? …”

„Datele Eurobarometrului Comisiei Europene arată că 35 % dintre români au în prezent încredere în justiţie şi sistemul judiciar, cu 13 procente mai puţin faţă de anul 2015, scăderea fiind cea mai mare înregistrată de o instituţie europeană într-un timp atât de scurt. DNA și ÎCCJ reprezintă vârful de lance al sistemului judiciar, iar conform datelor acestui eurobarometru, cele două instituții sunt în picaj liber, odată cu restul instituțiilor de justiție.”

Daca nu mai fac George Maior si Florian Coldea sondaje platitte din banii proveniti din mita Microsoft, pe care sa le difuzeze Ghita la televiziuni tinute din banii proveniti tot din mita Microsoft, plimbati cu sacosa de Dinu Pescariu, Alin Cocos si altii, DNA nu mai sta atit de glorios in sondaje, si Raluca Pruna nu mai are motive sa o glorifice pe Laura Codruta Kovesi pentru tergiversarile si manipularile judiciare pe care le face de un deceniu, in complicitate cu Microsoft, Coldea si Maior.

Cum sa investigheze Binomul DNA-SRI, Binomul ECOSISTEMUL MICROSOFT – SOV (Sebastian Vladescu – Ghita), cind au huzurit timp de un deceniu din protejarea acestora si a banilor negri pe care ii produceau ….

EGALITATE ÎN FAŢA LEGII …. MARCA DNA – SRI

Elena Udrea este trimisa in judecata de DNA, printre multe alte capete de acuzare si pentru “tentativa de fraudare a fondurilor UE”, care se pare ca este fapta penala.

Dar ce se intimpla cu cei care au fost deja de mult gasiti vinovati pentru fraudarea fondurilor UE, si cei care au participat la favorizarea fraudelor timp de zece ani, nu doar pentru o amarita de tentativa, cum sunt Microsoft – Sebastian Vladescu – Calin Popescu Tariceanu – Sebastian Ghita – Vasile Blaga – Florian Coldea – George Maior si multi altii …

Sa fie oare atit de usor sa identifici tentativa, vezi intentia nefinalizata (si atunci unde este frauda), si atit de imposibil de greu sa accepti fraude exhaustiv probate si penalizate formal de UE (UE vrea returnarea banilor fraudati de Ministrul Finantelor Sebastian Vladescu, astfel protejat de toata lumea)? …. intrebarea este retorica.

„Moștenitorii nu au reușit să răzbată birocrația, așa că i-au vândut drepturile litigioase omului de afaceri Gheorghe Stelian. Bun prieten al lui Dorin Cocoș, i-a cerut acestuia ajutorul. Care l-a obținut, în urma unor discuții cu fostul vicepreședinte al ANRP, Sergiu Diacomatu, așa cum cei doi au recunoscut în fața instanței. În cel de-al doilea dosar, fosta şefă a DIICOT şi foştii membri ai Comisiei Centrale pentru Stabilirea Despăgubirilor sunt acuzaţi că au prejudiciat statul cu peste 61 de milioane de euro prin supraevaluarea unui teren al omului de afaceri Stelian Gheorghe. De altfel, la audieri, Dorin și Alin Cocoș și-au recunoscut vina.”

Elena Udrea a declarat pe propria raspundere in fata procurorilor DNA ca Dorin Cocos si Alin Cocos au dus un milion de EUR, bani proveniti din mita Microsoft, astfel primiti in numerar spalat in Elvetia de Claudiu Florica si Dinu Pescariu, lui Sebastian Ghita (Realitatea TV) si unui institut de sondaje de opinie publica, la indicatiile lui George Maior si Florian Coldea.

Aceasta vorbeşte despre acte infracţionale comise şi nu despre tentative şi intenţii.

DNA a obtinut declaratii de la cei denuntati de Elena Udrea ? sau aceasta se face vinovata si de tentativa de denigrare a institutiei SRI, si de publicarea unor informatii false care au in vedere un atac la securitatea nationala, dupa modelul Sky News.

SRI, impreuna cu Dorin Cocos, Alin Cocos si Sebastian Ghita au obligatia sa faca plingere penala impotriva Elenei Udrea, pentru fals si uz fals, denigrare calificata si tentativa de atac la securitatea nationala si la persoanele mai sus mentionate.
Ori se pare ca acestia au schimbat sediile cafenelelor din Dorobanti si sediul SRI, cu sediul ICCJ pentru a se socializa, si sediul DNA pentru a se denunta.

DNA si SRI ramin impasibile la denunturile care nu le convin si aplica in continuare propria versiune, interpretata impreuna cu Microsoft si altii, a ceea ce vor sa zica Constitutia, Statul de Drept, Drepturile Fundamentale si, in general, orice altceva care nu se inscrie in lista lor de interese si prioritati.

Sper sa ma insel si in curind (Septembrie) sa ii vedem la ICCJ pe Sebastian Vladescu, Vasile Blaga, Florian Coldea, George Maior, Calin Popescu Tariceanu, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu si pe multi altii, dar am motive temeinice sa ma indoiesc …

http://www.digi24.ro/Stiri/Digi24/Actualitate/Justitie/Zi+incarcata+la+ICCJ+Elena+Udrea+Alina+Bica+Sebastian+Ghita+prin