ADEVĂRUL MICROSOFT „Marea problemă este însă ca şefii acestor instituţii începând cu 2015 au abuzat şi de independenţa dar şi de puterea instituţiilor pe care le conduceau. Au călcat în picioare dreptul la apărare prin arestări preventive abuzive, au călcat în picioare dreptul la un proces corect, au călcat în picioare drepturile fundamentale, au călcat în picioare legea începând să compromită încet dar sigur chiar ideea de justiţie”, a tunat Băsescu

„am consolidat, am făcut puternice şi am scos de sub influenţă politică instituţii ca DNA, SRI, ICCJ, Parchet General, ANI etc.”… „recunosc ca nu am insistat suficient pe drepturile fundamentale …” DREPTURILE FUNDAMENTALE NU SUNT UN LUX.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-mesaj-ciudat-in-miez-de-noapte-ponti-si-tariceni_1148700.html
http://www.stiripesurse.ro/exploziv-victor-ponta-a-recunoscut-tot-la-dna-declara-iile-care-il-infunda-pe-tariceanu_1148683.html

Comentariile Redacţiei

Domnule Preşedinte (ex) Traian Băsescu,

In timpul mandatelor Dumneavoastra (2004 – 2014), „instituţii ca DNA, SRI, ICCJ, Parchet General, ANI etc” au continuat activitatile de „politie politica” in deplina independenta si maxima putere si violenta, astfel preluate in mandatul Ion Iliescu – Adrian Nastase, procesul continuand in prezent, dupa cum o dovedesc „investigatiile” in Dosarele 85/P/2011 si 245/P/2015, in care suntem parti vatamate si martori.

Calin Popescu Tariceanu – Sebastian Vladescu – Sebastian Ghita in asociere cu Radu Timofte – Toma Zaharia – Florian Coldea – George Maior – Vasile Blaga in asociere criminala cu „Ecosistemul Microsoft” – Bill & Melinda Gates Foundation si inalti birocrati corupti din UE au incalcat flagrant Constitutia, Legea si Drepturile Fundamentale astfel protejati de Ilie Botos, Laura Codruta Kovesi, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Monica Pop, Doru Tulus si instituţii ca DNA, SRI, ICCJ, Parchet General, MAI – OLAF si altele.

Calin Popescu Tariceanu si „oligarhiile” acestuia (Sorin Ovidiu Vintu, Dinu Patriciu si altii), pe care nu le-ati denuntat la inceputul anului 2005 de teama ca Romania nu va fi primita in UE in anul 2007, dupa cum declarati in Ianuarie 2007, dupa care ati fost suspendat de Calin Popescu Tariceanu si Sorin Ovidiu Vintu tot in 2007, pentru ca DNA a indraznit sa ii deschida un dosar penal referitor la privatizarea frauduloasa a Bancii Agricole, si-au dezvoltat si continuat retelele de frauda si coruptie, nestingheriti si protejati in timpul mandatelor Dumneavoastra.

Microsoft – Tariceanu, Vladescu, Blaga, Coldea, Maior si multi altii iau mita de la Microsoft via Fujitsu Siemens, via Colina (Midocar) si altii in perioada 2004 – 2014.

Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet fraudeaza fonduri UE, fura software si dau mita in complicitate cu Tariceanu, Vladescu, Blaga, Coldea, Maior in perioada 2004 – 2014, astfel protejati de beneficiari in cunostinta de cauza via Microsoft – OLAF – PICCJ – DNA
EADS – Tariceanu, Vladescu, Blaga, Coldea, Maior, Dorin Marian, Dan Andronic si multi altii iau mita de la EADS via Midocar, Fujitsu Siemens si multi altii in perioada 2004 – 2014.

Rosia Montana – retrocedari si multe alte infractiuni extrem de grave sunt comise de Calin Popescu Tariceanu, Victor Ponta, Dan Andronic, Dorin Marian si multi altii in perioada 2004 – 2014.

Incepand din anul 2015, protectia pe care institutiile statului au acordat-o nelimitat acestor infractori a inceput sa se erodeze, nu pentru ca acestea nu va mai sunt credincioase si nu mai doresc sa ii „serveasca” pe Coldea, Blaga si restul grupului infractional, asa cum ii acuzati pe nedrept.

DNA este in prezent obligata de OLAF, FBI – DoJ- FCPA, Parchetul din Munchen, sa dea curs cererilor legitime si legale pe care acestea le fac in atentia institutiilor care nu au facut decat sa protejeze cu acordul Dumneavoastra „tacit” si sa incurajeze la nivel international organizatia criminala mai sus pomenita.

Ati fost informat public si personal in repetate randuri, incepand din anul 2005, referitor la actele ilegale deosebit de grave, evidente si exhaustiv probate comise de Microsoft si partenerii acesteia in Romania, incepand din anul 2000 pana in prezent, astfel protejati de PICCJ-DNA-SRI-MAI-OLAF si alte institutii.

Ati dat frau liber „independentei si puterii” DNA – SRI sa exonereze infractorii si sa incrimineze, extermine si anihileze creatorii si pe cei care va aduceau la cunostinta stadiul de Stat Mafiot in care se afla Romania, pe care o conduceati si o promovati drept un exemplu de independenta si putere a Justitiei („cimpul tactic” SRI – DNA) si a luptei impotriva coruptiei „selective”.

Sutele de Ponti si Tariceni care populeaza astazi Parlamentul nu aveau cum sa existe fara independenta si puterea criminala pe care ati acordat-o personal unor Timofti, Coldeni, Maioristi, Kovesieni, Blagisti, Vladescieni, Ghitisti, Tulusisti si altora asemenea lor.

Acestia au condus si continua sa conduca Statul Mafiot Romania, in strinsa colaborare cu institutiile mai sus pomenite, care intre timp si ele, dupa expirarea mandatelor Dumneavoastra, au scapat de obligatia de a mai pretinde ca Romania este stat de drept si au inceput sa isi arate adevaratii „muschi” ai tiraniei coruptiei si crimei organizate la cel mai inalt nivel mondial (Microsoft- Fujitsu Siemens – EADS – Rosia Montana etc.).

Tariceanu a avut macar decenta sa recunoasca ca este un infractor puternic si periculos, si amabilitatea sa va invite sa lucrati cu „oligarhiile” deja consacrate, astfel incat sa nu va organizati propriile oligarhii si sa ajungeti sa intrati in competitie pe o piata deja bine organizata cu mult timp inainte de Adrian Nastase, Sorin Ovidiu Vintu, Dinu Patriciu si „servantii” acestora, Sebastian Vladescu, Dan Andronic si multi altii.

Au urmat zece ani de „armistitiu” in care proiecte „strategice” de jaf de miliarde de EUR au fost judicios impartite intre „beneficiarii” vechi si noi si protejate de institutiile independente si puternice, in timp ce proiecte noi si foarte profitabile au fost disputate intre competitori, dar tot in cadrul Omerta si a protectiei DNA – SRI.

Aceasta este mostenirea pe care ati lasat-o poporului Roman, un „sistem ticalosit” transformat intr-un Stat Mafiot, care doar acum incepe sa se mai miste cu greu, sub impulsurile pe care le primeste de la UE, Parchetul din Munchen, FBI-DoJ-FCPA si Ambasadorul SUA, pe care il criticati impreuna cu Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Victor Ponta si restul de ţuţări din presa aservita „campului tactic”.

Nu mai plânge Băse,
Plânsul e de formă,
România nu mai moare,
România se transformă …