ADEVĂRUL MICROSOFT – Microsoft – Vîntu – „SRI  îi devalizează pe oamenii de afaceri … acel domn Coldea sperând că îşi va prelua activele” – Ioan Niculae

coldea„Florian Coldea este cu un picior în afară” – Sorin Roşca Stănescu

SISTEMUL „RESIPIRĂ”

”Am informaţii, din sistem, că Florian Coldea este cu un picior în afară. Va dispărea binomul. I-au luat, mai întâi, terminaţiile. Asa se face. Urmează el!”, a spus SRS la România TV.

http://www.stiripesurse.ro/nucleara-in-sri-florian-coldea-va-fi-demis_1145451.html

Nu domnul Maior conduce SRI, ci şeful politic. E acel domn Coldea care dă note despre toţi acei oameni de afaceri români ca să-i bage în puşcărie , sperând că îşi va lua activele”, a spus Ioan Niculae, susţinând că SRI îi devalizează pe oamenii de afaceri. El a dat drept exemplu faptul că SRI „a închis o mulţime dintre societăţile sale pe baza unor aberaţii”. „Dânsul face toate relele, conduce SRI”, a mai spus omul de afaceri despre Coldea.

http://www.cotidianul.ro/ioan-niculae-sri-nu-e-condus-in-realitate-de-maior-ghita-un-catel-care-latra-ca-sa-si-apere-stapanii-206614/

GHIŢĂ (SRI) SUGHIŢĂ … DE PROST „CARE” ESTE

„Sunt convins că nu e un agent sau ofiţer de informaţii real, ci doar informator, altfel nu putea fi atât de prost să se desconspire aşa de repede. El a ieşit la bătaie să-şi apere serviciul din care face parte ca informator (…) A ieşit să-şi apere şefii… e un căţel care latră ca să-şi apere stăpânii” Ioan Niculae

Sebastienii Ghita si Vladescu au rams din cei mai „acoperiti” (Microsoft – Vintu) foarte descoperiti, odata cu disparitia fara urme a lui Claudiu Dumitrescu de la DNA, rearestarea lui Vintu de catre DNA si povestile cu Delta (cuibusor de nebunii si multa mita la Alessandro Buttice – OLAF),  plecarea lui Coldea de la SRI, dezmembrarea „cimpului tactic”, si multe altele ce se vor intimpla in viitorul cel mai apropiat.

VA DISPĂREA BINOMUL – care nici nu a existat vreodată !

Asa cum Maior nu conducea SRI, nici Kovesi nu conducea Parchetul General si nici DNA, avind in vedere ca ambii aveau un sef atotputernic in persoana lui Florian Coldea.

Florian Coldea, a preluat si imbunatatit modelul ECOSISTEMUL MICROSOFT – VINTU”, pentru a folosi mijloace de Politie Politica, in vederea preluarii de active de la cei care nu au acceptat sa cumpere protectie de la el astfel substituit SRI, vezi cazul exemplificativ Sebastian Ghita – Sebastian Vladescu.

FRICA PĂZEŞTE VARZA

Coldea stie de tinar agricultor ca frica pazeste si pepenii si varza si procurorii si judecatorii si „oamenii de afaceri”, dupa cum stiu si VINTU platitor de foite pentru amandine, si Bill Gates repetent in serie – TOTUL ESTE CITA FRICA POTI GENERA, ca dupa aia banii curg girla, si poti extermina pe cine vrei, cum spunea bunica lui Coldea „cine are bani si p… tare, f… in c… pe orisicare”.

Coldea a exagerat un „pic” si a crezut ca daca a stiut de centrele de detentie CIA in acelasi timp cu Vintu, si de manaria facuta in Iraq cu rapirile si platile de rascumparare, poate sa faca ce vrea, inclusiv sa ii fure pe cei care l-au pus paznic la oite.

Coldea a folosit SRI si mijloace de politie politica in scopuri comerciale si personale in detrimentul si prejudiciul interesului si securitatii nationale, prin incalcarea flagranta a Constitutiei si a Legii.

COLDEA NU ÎNAFARĂ – COLDEA ÎNĂUNTRU CU VÎNTU ŞI BILL GATES

Exista documente si probe legal constituite la DNA care dovedesc cele mai sus mentionate, documente care nu au produs pina in prezent decit contraprobe.

Coldea trebuie sa fie anchetat si trimis in judecata de DNA, de care si-a batut joc peste orice limita de ridicol imaginabila, impreuna cu Zamfir – Cocoru – Timofte – Soare – Microsoft – Vintu – Buttice – Lopatan – Artopolescu si multi altii.

Vom reveni ….