ADEVĂRUL MICROSOFT “Mr. GEOANĂ, I FUCK YOU !” Călin Popescu Tăriceanu

vintu_gates_blaga_tariceanu_vladescu_hotaran_arto_butticeSe pare că potrivit unor surse citate de FLUX 24 in contul banilor pe care Bogdan Olteanu ii primise de la SOV via Eftime jr, intra si intelegerea cu aripa Blaga din PDL. 

Se observa că in filmuleţ apare şi Călin Popescu Tăriceanu. În această înregistrare, Olteanu promitea apropierea de aripa Blaga şi îl lăuda pe acesta. Tariceanu se vede că stă crispat, dar l-au pus să spuna la final: Fuck You Geoana

http://www.flux24.ro/bomba-in-scandalul-momentului-video-exploziv-vasile-blaga-in-dosarul-sov-delta-dunarii-bogdan-olteanu-cum-a-vrut-mogulul-sa-faca-un-guvern-pnl-blaga-legatura-cu-alina-gorghiu/

SEX IN GRUP LA ROMANI

Tairceanu si Olteanu i-o sug cu si fara batista lui VINTU, timp in care unul vrea sa il “fuck” pe Geoana, cind celalalt tocmai e “logodit” cu Gorghiu, o promitatoare politiciana a zilelor noastre partenera in prezent cu Blaga “Buldogul”.

Urmariti video publicat de Flux24, si veti ramine uimiti de cit de mult il lauda Olteanu pe Blaga si cum isi doreste din suflet sa il ajute pe Blaga sa devina din nou Ministru de Interne.

“BULDOGUL” SE GUDURA PE LINGA VINTU

VINTU “arhitectul” implementarii ECOSISTEMULUI MICROSOFT in Romania, omul cu sute de milioane cash pentru cumparat constiinte, este curtat si gudurat de Buldogul Blaga, care vrea si el inca o data la Ministerul de Interne, unde stie ca fara vrerea lui VINTU nu mai pupa nici mort, dupa ce l-a tradat pe Basescu.

“Buldogul” Blaga poate fi sigur ca va reusi, dupa ce l-a ajutat si el pe VINTU, sa fure impreuna cu Sebastian Vladescu si Microsoft, software de la Omnis, si sa il livreze gratuit la Spitalele Ministerului de Interne si DGPMB, drept software Microsoft, via Corina Artopolescu, sotia lui Ovidiu Artopolescu Director General Microsoft, bun prieten cu Varujan, un alt demn sugator de “zgirci” fara batista a lui VINTU.

MINISTERUL DE INTERNE – VISUL MITEI MICROSOFT

BENEFICIARII mitei MICROSOFT – FUJITSU SIEMENS – EADS, toti (Vasile Blaga, Dan Nica, etc.) vor Ministerul de Interne, in primul rind sa se apere pe ei insisi in fata unor eventuale “scapari” ale “cimpului tactic”.

Ce se fac ei saracii daca dupa Irinel Paun, recuperat de Vasile Blaga, pleaca de la DNA si Claudiu Dumitrescu, si dosare “in lucru” incepind din anul 2005, “anchetate” de Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu, ajung Doamne fereste, pe mina vreunui procuror corect.

Da mai sunt inca procurori corecti, numai ca nu pot face nimic atit timp cit sunt subordonati “cimpului tactic” controlat de VINTU (via SRI) si de BLAGA (via MAI).

VINTU – BILL GATES AL ROMANIEI

„Microsoft nu a inventat nimic. Ceea ce mi se pare cel mai dezgustator este faptul ca Bill minte depre faptul ca inoveaza. Ma face sa vreau sa vomit. Asta e inovatie a la Rokefeller, nu inovatie a la Edison”. Larry Ellison ORACLE CEO

“Microsoft has innovated nothing. The thing I find most contemptible is Bill’s lying, this thing about innovating. It makes me want to puke. That’s innovation a la Rockefeller, not innovation a la Edison.”  – Larry Ellison ORACLE CEO

http://www.wordsyoudontknow.com/10-it-quotes-the-delicious-irony-of-bill-gates/3/

VINTU si Bill Gates (decorat de Basescu – Tariceanu) sunt nascuti in acelasi an (1955) la o luna diferenta astfel incit Bill Gates (28 Octombrie) este mai mare decit VINTU (23 Noiembrie).

Ambii sunt absolventi de liceu, si au inceput sa se imbogateasca din crima organizata dupa anul 1990.

Ambii au inventat scheme infractionale deosebit de elaborate, in principal bazate pe dezinformare, propaganda, frauda, mita, santaj, amenintari si inducerea in eroare si manipularea institutiilor publice si a pietelor.

Bill Gates este expert in Evanghelism, si VINTU este expert in “combinatii si jocuri informativ operative”, care sun in fapt identice, urmarind acelasi scop.

Ambii au avut o dezvoltare spectaculoasa dupa anul 2000, cind Vintu a luat controlul SRI (MAI) si Bill Gates a lansat platformele .NET, si a inceput sa ii dea mita lui Nastase- Nica, pentru a fi promovat de VINTU via Maior, Nica, Vladescu, pe piata ERP din Romania, incepind cu Spitalele SRI si MAI si continuind cu multe alte Spitale si alte institutii, unde acestia urmau sa vinda software furat de Microsoft si companiile controlate de VINTU si asociatii acestuia (Vladescu, Artopolescu, Ghita, etc.) in Romania si in UE, si alte tari.

Prejudiciile incalculabile aduse statului Roman, educatiei, sanatatii, economiei si societatii in general nu erau posibile fara “geniul” celor doi inovatori.

Cei doi inovatori sunt faimosi pentru influenta politica, controlul asupra justitiei, mitele generoase, mijloacele media si lipsa totala de scrupule.

Singura deosebire este ca VINTU, desi mult mai tare decit Bill Gates, se duce la puscarie in timp ce Bill Gates continua sa ne invete cum pe lume nu prea exista coruptie care in fapt nu este decit un fel de alta taxa.

VINTU MAI TARE DECIT BILL GATES

Bill Gates suge la greu de la toata lumea dar cu multe batiste, pretinzind ca e fata mare, in timp ce VINTU o da la supt cu sau fara batise afirmind ca este un ticalos de exceptie.

Avind in vedere ca Bill Gates provine dintr-o familie de avocati, judecatori si politicieni si a fost crescut in cele mai bune conditii imaginabile, iar faptul ca a reusit in viata din crima organizata, nu este nici o surpriza.

In schimb evolutia lui VINTU, care vine din partea opusa a spectrului social din care vine concurentul si partenerul sau, in acelasi timp, Bill Gates este mai mult decit fabuloasa, si trebuie respectata si admirata pentru dimensiunea sa inovativa.

Din pacate VINTU a folosit talentele evidente pe care le are pentru a crea un mecanism aproape perfect in contextul dat al “tranzitiei” care a creat enorm de mult rau, atit societatii in ansamblul ei cit si lui si familiei lui, si problemele sale inca nu s-au incheiat, se pare ca deabia acum incep.

SCRISOARE DESCHISĂ ÎN ATENŢIA LUI SORIN OVIDIU VÎNTU

Dragă Sorin,

In scrisoarea precedenta te rugam, sa le comunici anchetatorilor DNA, referitor la mita pe care i-ai dat-o lui Alessandro Buttice, respectiv sa le spui ca marele OLAF a venit la “zgirci” tot la Lebada la fel cum veneau si Geoana, Olteanu si cine dorea muschiul tau, si si-a luat tainul fara nici o batista.

La ai nostri mai dadeai bani pe constiinte, la UE le dadeai bani doar sa faca ce le zici, ca oricum nu au nici o constiinta si nici o consideratie, mai cu seama pentru Romania.

Macar sa stie toata lumea ca daca Olteanu, Geoana, Tariceanu, etc. sunt sugatori si prostovani, ei sunt mici copii pe linga un Alessandro Buttice, Manuel Barroso, Giovani Kessler si multi altii, care impreuna cu Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu au facut exact ce le-ai ordonat.

Acum ca tot ai timp si sper ca si dispozitie, si ca stii probabil mai bine decit mine cum te-ai asociat cu Bill Gates si ECOSISITEMUL MICROSOFT, care fara tine nu putea sa jefuiasca si tilhareasca ziua la vedere incepind de la SRI si MAI si continuind cu cine si unde ai vrut tu, spune-le si procurorilor de la DNA, ca spun ei si singuri la FBI.

Daca denuntul pentru OLAF si UE, este mai mult un act de palmares si reparatie morala nationala, in ceea ce priveste Microsoft, ar fi interesant sa il iei si pe Bill Gates cu tine sa il inveti niste table, ca sunt sigur ca nu stie.

De ce sa te duci tu la puscarie si Bill Gates, Steve Ballmer, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan si altii sa scape si cu banii si cu libertatea, ca doar ei au venit la tine sa le dai zgirciul la supt cu si fara batista, nu te-ai dus tu in SUA, sa i-o sugi lui Bill Gates, ca aveai alte treburi.

Tu macar ai singe in instalatie nu ca Bill Gates care se sperie cind isi ia si frisca in bot, ca bocanci inca nu i-a dat nimeni, si nici la bulau pe vremea lui Ceausescu nu a avut ocazia sa invete cam cum e in viata.

Ai dat de mincare la tot felul de “fetite” care amenintau oameni si familiile lor cu moartea in contul tau, cu sau fara stiinta ta, doar stiindu-se protejati de tine, in clar ma refer la Directorul General Ovidiu Artopolescu, unul dintre executantii cei mai loiali pe care i-ai avut la Microsoft, prietenul lui Varujan Vosganian cel mai balos lingau de iti facea pantofii, si orice iti trecea prin minte sa ii ceri amuzat cum te stiu.

Acum toata lumea, care de fapt nu stie pe ce lume traieste, isi da cu presupusul cit de fraier esti si cum te tot dai mare, cind in fapt Bill Gates si Microsoft nu stiu cum a fost facut ECOSISTEMUL MICROSOFT.

Eu nu cred deloc ca esti nici fraier si nici ca te dai mare, din cite te stiu, chiar esti foarte modest, fata de cine esti in fapt, unul dintre asociatii cei mai eficienti pe care Bill Gates si Steve Ballmer i-au avut vreodata.

Nici prin cap nu le-a trecut ca vei reusi practic de la o zi la alta sa le vinzi software furat in toata Romania in frunte cu SRI si MAI si sa le pui la dispozitie reteau de coruptie politica pe care numai tu o controlai.

Directorul Microsoft Silviu
Hotaran si Ovidiu Artopolescu se tot impaunau de cum cresteau profiturile Microsoft in Romania, si Microsoft ii tot premia in SUA.

Lumea nici acum nu stie ca in spate erai in primul rind tu, care dadeai ce zar doreai si mutai numai la marti cu dobitocii, lacomi si pretiosi cu care jucai si combinai informativ operativ.

Ma intreb citi dintre ei au ajuns vreodata sa intelega ce li se intimpla in realitate, in timp ce tu te amuzai copios.

Inca ma intreb daca in 2002 cind ne-am intersectat intimplator in Delta pe bratul Sf. Gheorge, tu cu motocada cu fete frumoase si vesele, pe scutere de apa, in barca cu Terente, ducindu-va spre Sf. Gheorghe, eu pe velierul meu Zefir, ducindu-ma acasa la Murighiol, pe care ai vrut sa mi-l cumperi pe loc, de parca ma vedeai pentru prima data, a fost intr’adevar o intimplare. Evident intrebarea este retorica.

Astept sincer de la tine o lovitura de mare jucator, un fel de finala a la Colonia Penitenciara a lui Kafka, respectiv sa ne spui si noua cum in fapt l-ai “facut” pe Bill Gates, ca Steve Ballmer a fugit mincind pamintul de la Microsoft, cind a inceput FBI sa ancheteze ce faceau ei prin Romania.

Nu au inteles si nici nu vor intelege niciodata ca in fapt nu ei te-au facut pe tine si este exact invers, daca nu le spui chiar tu. Vor trai in permanenta cu multumirea ca te-au gasit de tap ispasitor.

Iti doresc sanatate si numai de bine.

Cu stimă,

Dragoş Rişcanu