ADEVĂRUL MICROSOFT „NEUTRALITATEA A FOST PERFECTĂ” Ambasadorul George Maior 29 August 2016-08-29

maior_fbi_kovesi_dnaMAIOR CEL MAI PERFECT ŞI PUR … NEUTRU

„Nu s-a concretizat în niciun discurs, în nicio atitudine de-a mea, dimpotrivă, neutralitatea a fost perfectă. Unii sunt interesaţi să îmi aducă numele în spaţiul public din cu totul alte raţiuni, inclusiv din interese politice”, a precizat Maior.

George Maior a mai spus ca, intotdeauna, si in calitate de director al SRI, a pastrat „cea mai pura neutralitate” fata de mediul politic.

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-21253729-george-maior-unii-sunt-interesati-imi-aduca-numele-spatiul-public-din-totul-alte-ratiuni-inclusiv-din-interese-politice.htm

MAIOR CEL BUCUROS

„Vazând temele discuţiei, poziţionări vizavi de viitorul meu, eu mă bucur să fiu reprezentantul României în SUA, nu am vreo intenţie de a schimba acest statut”, a spus Maior

MAIOR CEL SOCIABIL

„M-am intalnit cu George Maior cam acum zece zile, miercuri seara. A venit la mine, a vrut sa ne vedem, pentru ca nu ne-am vazut de mult. Printre altele, a tinut sa imi spuna, pentru ca s-au vehiculat toate aceste zvonuri, sa imi spuna ca nu este interesat de asa ceva si ca eu am toata sustinerea sa, ca presedinte al partidului, si ma va sustine, sigur, moral, ca nu poate sa faca altceva”, a raspuns Liviu Dragnea, intrebat daca Maior ar putea fi o eventuala propunere de prim-ministru din partea PSD dupa alegerile din aceasta toamna.

MAIOR CEL STRATEG PLIN DE SPERANŢE PURE

Despre configuratia viitorului Guvern, George Maior a mentionat ca spera ca acesta sa fie un guvern „puternic si capabil sa interactioneze in aceasta dimensiune foarte importanta a Parteneriatului strategic cu SUA”.

Sa fie oare posibil in lipsa echipei de aur (platina, dolari, software, voturi, off-shoruri, etc.) Victor Ponta, Sebastian Ghita, George Maior … care mai de care Presedinti, Prim Ministri si sefi SRI, sau sefii sefilor SRI,, DNA, Guvern si in general Statul Mafiot Roman, astfel asociat strategic in coruptie si infractiune internationala cu UE, BAE, Fujitsu – Siemens, EADS, Vinci, Bechtell, Microsoft.si multi altii.

MAIOR CUNOŞTINŢE VECHI ŞI NOI

‚Noi suntem cunostinte vechi, bineinteles (referitor la Liviu Dragnea)” George Maior

Cunostinte vechi sunteti si cu Dorin Cocos, Sebastian Ghita, Nelu Neacsu, Ovidiu Artopolescu, Irina Socol, Nelu Dedu, Cristian Sima, Sebastian Vladescu, Laura Codruta Kovesi, Bill Gates, Steve Ballmer, Dan Nica, Silviu Hotaran, si multi, foarte multi altii.

Nici cu ei nu v-ati vazut de mult, dar intelegem ca nu doriti sa ii vizitati pentru a desminti „zvonurile vehiculate in presa” referitor la implicarea Dumneavoastra, alaturi de Dumitru Zamfir, Ovidiu Soare, Florian Coldea, Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu, Irinel Paun, Doru Tulus si multi altii in fraudele comise de Ecosistemul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO si multi altii.

PARTENERIATUL STRATEGIC SUA DEPINDE DE FBI – DoJ – FCPA

Dimensiunea foarte importanta a Parteneriatului Strategic cu SUA, depinde in prezent, nu de „popularitatea in sondaje” si de propaganda finantata din jaful si mita Microsoft, protejate de SRI in „cimpul tactic”, si nici de aparitiile „ritmice” ale Sefei DNA in media.

Parteneriatul Strategic cu SUA depinde de investigatiile pe care FBI – DoJ- FCPA – SEC le fac referitor la retelele internationale de crima organizata si coruptie, initiate, oprerate, exploatate si protejate de Ecosistemul Microsoft si partenerii acestora.

AMBASADORII SUNT PLĂTIŢI SĂ FACĂ POLITICĂ

Ambasadorul SUA in Republica Moldova este platit sa faca politica, si spune ca Moldova si Romania sunt entitiati totale „neutre” si separate, prin istorie, limba, riul Prut, si viziunea de dezvoltare in cadrul Euro Atlantic.

Ambasadorul SUA in Romania, spune ca DNA investigheaza din ce in ce mai bine si Romania este un exemplu, in timp ce doar FBI – DoJ – FCPA investigheaza.

Ambasadorul Romaniei in SUA, este bucuros „ca altceva nu poate sa faca” ca este pur si perfect „neutru” politic, si ca nu face politica, si ca a uitat de Microsoft si de Micul Guccifer, si de toti si toate care ii pot afecta echilibrul si puritatea judiciar juridica, in contextul asocierii simbiotice cu retelele infractionale astfel investigate de Parteneriul Strategic SUA.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Avînd în vedere că George Maior – Ambasadorul României în SUA, se află în prezent în România, şi astfel nu mai trebuie să cheltuiţi banii contribuabililor să îl aduceţi din SUA (în cătuşe), puteţi folosi oportunitatea, pentru a îi pune un număr de întrebări care rezultă din conţinutul probelor legale, depuse la dosarul 85/P/2011, începînd din anul 2004 pînă în prezent de Omnis şi noi personal, în atenţia şefilor SRI : Radu Timofte, Florian Coldea, George Maior.

Maior ‚un peşte mare” este bucuros să stea în SUA, în timp ce DNA investighează „plevuşca” să nu cumva să deranjeze confortul strategic, pur şi perfect al grupului „neutru” politic, din care Maior, Nica, Gates, Năstase, Ballmer, Tăriceanu, Hotăran, Vlădescu, Artopolescu, Ghiţă, Socol şi mulţi alţii fac parte.