ADEVĂRUL MICROSOFT “RECOMPENSĂ PE CAPUL LUI BILL GATES, STEVE BALLMER, SEBASTIAN VLĂDESCU, SEBASTIAN GHIŢĂ, GEORGE MAIOR etc.”

« Zeci de români au fost condamnaţi în ultimii ani în Statele Unite ale Americii pentru infracţiuni ce au fost cercetate de FBI. Cele mai multe cazuri pe care această instituţie la instrumentează împotriva românilor sunt cele de infracţiuni informatice, existând situaţii în care americanii au pus recompense considerabile pentru a captura infractori români »

http://adevarul.ro/locale/iasi/romanii-ajuns-vizorul-fbi-conationalul-americanii-ofera-milion-dolari-1_57a0a22b5ab6550cb86aa760/index.html

MICROSOFT MITUIEŞTE ZECI DE ROMÂNI

Zeci de romani sunt cercetati de FBI pentru ca au beneficiat incepind din anul 2000 de mitele Microsoft, initial finantate direct de Microsoft (Bank Pictet – Geneva), ulterior fiind finantate din fraudarea fondurilor publice, europene si private, prin piraterie, furt de proprietate intelectuala si crima cibernetica.

Adrian Nastase, Dan Nica, Mihai Tanasescu, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Varujan Vosganian, Sebastian Ghita sunt doar citiva dintre cei care au participat in ECOSISTEMUL MICROSOFT – VINTU, astfel protejati de SRI, MAI, OLAF, DNA si multi altii

FBI nu a pus nici un premiu pe capul lui Bill Gates si Steve Ballmer, initiatorii, finantatorii si beneficiarii acestei organizatii criminale internationale, care a produs si continua sa produca prejudicii care, in termeni reali, depasesc citeva miliarde de euro.

Daca pentru fraude de 3 milioane recompensa este de 1 milion, pentru fraude dovedite de sute (400) de milioane, cit ar trebui sa fie recompensa, ne intrebam retoric.

http://anticoruptie.hotnews.ro/stiri-it_telecom-17651704-cine-sunt-semnatarii-hotararilor-guvern-baza-carora-cumparat-licente-microsoft-din-2003-pana-prezent-cate-sute-milioane-euro-platit-pana-acum.htm
MICROSOFT FURĂ SOFTWARE ÎN ROMÂNIA

Microsoft, in complicitate cu companii interpuse, proprietatea unor politicieni corupti, asociati cu infractori deosebit de periculosi, fura software din Romania in deplina impunitate, astfel protejati de « sistemul ticalosit », devenit si cu ajutorul Microsoft stat mafiot.

“TOŢI SUNTEM EGALI ÎN FAŢA LEGII” – Joe Biden

Chiar si corporatiile si persoanele americane, pe care FBI le tot ancheteaza, astfel incit DNA pretinde ca nu poate face nimic in tara, nici macar sa respecte legea si sa ne permita sa studiem dosarele NOASTRE, investigate de DNA incepind din 5 Septembrie 2005, in urma solicitarii lui Sebastian Vladescu (copie lui Calin Popescu Tariceanu), ambii beneficiari ai mitei Microsoft si ai pirateriei comise in parteneriat cu Microsoft.

DNA NU PUNE SECHESTRU – FBI NU PUNE RECOMPENSĂ

DNA refuza sa puna sechestru pe bunurile infractorilor, in timp ce FBI refuza sa puna sechestru pe bunurile Microsoft si recompensa pentru Bill Gates, Steve Ballmer si pentru complicii acestora din Romania.

Infractorii continua sa beneficieze de rezultatul jafurilor comise timp de 16 ani, in timp ce victimele acestora continua sa fie amenintate, falimentate, torturate psihic si alienate social, ceea ce echivaleaza cu uciderea acestora deliberata si sistematica de catre DNA, in complicitate cu FBI.

„Justice delayed is justice denied” in contextul in care toti suntem egali in fata legii … numai ca legea o face ECOSISTEMUL MICROSOFT – VINTU.

DNA LUPTĂ CU CEI CARE LUPTĂ ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI

KOVESI – COLDEA se lauda toata ziua cu parteneriatul, numit si Binom, pe care SRI – DNA il are pentru a lupta “mediatic” impotriva coruptiei, in timp ce SRI – DNA lupta impotriva celor care lupta cu adevarat impotriva coruptiei.

KOVESI – COLDEA, aveti grija ca directia e buna, numai ca sensul este gresit, nu cu noi trebuie sa duceti razboi pe viata si pe moarte, ci cu cei care tilharesc acesta tara si pe noi odata cu ea, si care isi bat joc si de tara si de voi, cu ei trebuie sa va luptati.

Intelegem ca este mult mai usor si confortabil sa ne nimiciti, in beneficiul grupurilor infractionale, dar asta nu e lupta, asta e tradare si incalcarea juramintului in fata tarii si Constitutiei.

Primii pe care FBI ar trebui sa puna recompense sunteti in fapt chiar voi si cei pe care ii protejati cu atit de multa determinare si perseverenta.