ADEVĂRUL MICROSOFT „SOV: Mă, asta e treaba lor (SRI n.r.), de aia îi plătim.” SOV ( Sorin Ovidiu Vîntu), relatări din Delta Dunării

barroso_buttice_scheele_kessler_vintu_tariceanu“Nu pierzi, mă, nici o p..ă, du-te dracu, faci cum îţi spun eu!” SOV

ÎN ATENŢIA SRI – DNA !

Calin Popescu Tariceanu ia mita de la VINTU, prin intermediul lui Bogdan Olteanu – Presedintele Camerei Deputatilor, prezent in Delta la „Lebada”, pentru a il promova pe Liviu „Livione” Mihaiu, Guvernator al Deltei Dunarii.

DNA ancheteaza traficul de influenta, in urma unui denunt, transferuri bancare, si a inregistrarilor SRI din anul 2008, aparute astazi in presa.

Manuel Durao Barroso ia mita de la VINTU, prin intermediul lui Alessandro Buttice – Purtatorul de Cuvint OLAF, prezent in Delta la „Lebada”, pentru a ii proteja si promova pe Sebastian Vladescu „ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU” si Varujan Vosganian „viitor” Comisar UE.

DNA nu ancheteaza traficul de influenta UE, in pofida denunturilor, relatarilor documentate din presa, transferurilor bancare, si a documentelor din dosarul 85/P/2011 – OF/2005/0417 – OF/2011/0068 si multe altele.

Suntem convinsi ca SRI are toate probele necesare pentru a ajuta DNA, sa ancheteze actele de coruptie si trafic de influenta comise de Delegatia UE in Romania, si de inalti functionari UE, referitor la ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU – VLADESCU – GHITA,     etc., dar se pare ca inca lipseste „vointa politica”, pentru ca Legea, Constitutia si Drepturile Fundamentale sa fie respectate.

TĂRICEANU „ŞTIUCĂ” FLĂMÂNDĂ (cu batistă)

Mihaiu: Zii, mă, se prinde sau nu se prinde?

SOV: De abia acum dăm la ştiucă.

Tariceanu „STIUCA” cea nesatula, da sa muste in August 2008, la momeala „vie” Olteanu, care trebuie si ea hranita, ca la „ligurica”, Tariceanu nu musca, pentru ca el vrea numai prin batista de la ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU … si de unde mai pica.

FELICITĂRI SRI !

Mihaiu: Ţi-am văzut ochii albaştri şi nu mai zicem nimic.

SOV: Şi ai văzut şi casca de pe ureche a securistului, ha, ha, ha..

Mihaiu: Da, f.. le muma-n c.. , că ascultă şi telefoanele şi mailurile şi tot. Înţelegi*

SOV: Mă, asta e treaba lor, de aia îi plătim.

Mihaiu: d-aia sunt plătiţi, da, corect, ai dreptate.

Discutia dintre „Sorinelu” si „Livione” a avut loc probabil in luna August 2008, considerind faptul ca in data 18 Septembrie 2008, Liviu Mihaiu a fost numit Guvernator al Deltei Dunarii.

SOV era partener cu Mihaiu in mai multe firme.

SRI PREZINTA INREGISTRARILE DUPA 8 (OPT) ANI. FELICITARI SRI !

http://www.stiripesurse.ro/stenograme-cum-discutau-sorin-ovidiu-vantu-i-liviu-mihaiu_1146208.html

——————————————————————————————————–

GEOANĂ „PROSTĂNACUL” (fără batistă)

GEOANA BAGAT DIRECT IN SEDINTA DE VINTU, IN DELTA (2009)

Surse politice concordante au declarat, pentru HotNews.ro, ca liderul PSD, Mircea Geoana, s-a intalnit sambata (23 Mai 2009), in Delta Dunarii („Lebada” n.r.), cu omul de afaceri Sorin Ovidiu Vantu.

HotNews: Ne puteti spune ce ati discutat cu dl. Geoana?

Sorin Ovidiu Vantu: Va rog?

Repetam intrebarea

SOV: In ce imprejurare?

HN: Astazi

SOV: (rade) Am onoarea domnule. Toate cele bune.

Mircea Geoana este consiliat de Cozmin Gusa, care este asociat cu Sorin Ovidiu Vantu in firma SOCO Dezvoltare & Management SA, unde cei doi detin parti egale.

SRI VA DA INREGISTRARILE DUPA 8 (OPT) ANI, RESPECTIV LA ANUL

Asteptam cu interes, avind in vedere modul pitorec in care SOV se exrpima, ca sa aflam si noi, muritorii de rind, cum se alinta SOV cu Geoana (Geoanone ?)

http://www.hotnews.ro/stiri-politic-5736764-mircea-geoana-intalnit-sorin-ovidiu-vantu-delta-surse.htm

COLONELUL ALESSANDRO BUTTICE „LĂCĂTUŞUL” de MITĂ UE

“Şefule, ăsta deschide orice uşă, crede-mă”  Cristian Unteanu raporteaza lui SOV in Delta pe pontonul „Lebada” in data de 20 Spetembrie 2006, referitor la purtatorul de cuvint al OLAF, un fel de DLAF (Victor Ponta, Cristian David, Tudor Chiuariu, Claudiu Dumitrescu, etc.) dar mai mare si mai flamind.

BUTTICE este un fel de Olteanu „momeala vie” care in loc sa se duca la Tariceanu se duce direct la Barroso, in conformitate cu ordinul si mita primite de la SOV.

BUTTICE ia mita de la SOV, fara batista si cu emfaza suverana, avind in vedere ca toti functionarii OLAF au imunitate, astfel incit isi pot permite sa nu poarte nici o batista, cind ies la „zgirciu” lui VINTU.

Cristian Unteanu este administratorul Fondation Vintu care spala bani la Bruxelles.

„Pe 21 noiembrie 2008, într-unul din conturile personale ale lui Sorin Ovidiu Vîntu de la Marfin Laiki Bank din Nicosia – Cipru a fost transferată suma de 2.718.982,91 euro de la fundaţia înfiinţată de SOV în Belgia, Fondation Vintu – Administrator Cristian Unteanu.

Transferul apare consemnat într-un extras de cont ce face parte din materialul probator depus la dosarul în care Sorin Ovidiu Vîntu este judecat pentru favorizarea infractorului Nicolae Popa.

http://www.stareapresei.ro/fundatia-vintu-spalarea-de-bani-si-replika-ii-dan-badea/

http://www.stareapresei.ro/delapidare-si-spalare-de-bani-la-fundatia-vintu-de-la-bruxelles/

PRESA SESIZEAZĂ SRI şi DNA

În cea de-a doua decadă a lunii septembrie 2006, temutul colonel Butticè a vizitat România pentru a participa la un seminar organizat de MediaSind şi de “Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor”. Înainte de seminar, Butticé a vizitat redacţia ziarului Ziua şi a fost invitatul privat al unor oameni de afaceri cu investiţii în mass-media (SOV n.r.). Vizita lui Butticè în bârlogul mogulilor (Delta „Lebada”n.r.)  nu a fost consemnată în nici o cronică de presă sau jurnal de ştiri. Ditamai colonelul în redutabila gardă de finanţe a Italiei se afla în afara orelor sale de vigilenţă, combativitate, competenţă şi autoritate.

BUTTICE, venise la VINTU sa ii protejeze si promoveze contra mita, pe „favoritii” lui VINTU, Sebastain Vladescu – Ministrul de Finante anchetat de OLAF referitor „ECOSISTEMUL MICROSOFT VINTU” si Varujan Vosganian Ministrul Economiei, dorti de VINTU mare Comisar UE, daca se putea, ca mita er adin belsug, chiar la Finantele UE … asta da lovitura de mare maestru.

http://www.catavencii.ro/coruptia-din-romania-a-contaminat-structurile-comisiei-europene/

CRONICA UNEI ZILE LINIŞTITE ÎN DELTA „LEBĂDA” LA VÎNTU

“Butticé a adăstat ceasuri bune pe pontonul lui SOV, andocat lângă complexul “Lebăda”, în ultima zi a celei de a doua decade a lunii septembrie 2006, unde a prânzit, a râs şi a conspirat vrute şi nevrute. Era, cum ar spune cronicarul, la ceasul la care se îngâna conspiraţia cu amiaza, în care conjuraţii râgâiau satisfăcuţi după storceagul de nisetru, pregătindu-se pentru cega la cuptor înăbuşită în unt şi în timp ce se mai făceau încă jocurile pentru ungerea lui Varujan Vosganian în rangul de comisar european pentru finanţe, în care SOV era parte interesată, iar Butticé era actor în acel scenariu despre care Unteanu se jurase că, “Şefule, ăsta deschide orice uşă, crede-mă”.

SRI – DNA CE VĂ MAI LIPSEŞTE ?

Tot ce a mai ramas este sa repetati scenariul cu chemarea lui VINTU, din arest si testarea emotivitatii acestuia, referitor la scuzele pe care doreste sa le adreseze lui Butice, Vladescu, Varujan si Unteanu, si multi altii pe care nu ii numim sa nu ii rapim placerea lui VINTU, se se exprime liber, asa pitorec cum stie dinsul.

Va dorim succes

P.S.

Ne intrebam retoric cum i-a tradus Cristian Unteanu lui Alessandro Buttice urmatoarele :

“Nu pierzi, mă, nici o p..ă, du-te dracu, faci cum îţi spun eu!”  si in ce limba, sau limbi straine, ca Vintu sta tare la limba romana, si cu zgirciu’ din dotarea off-shore …

„S.O.V.: O să-ţi explic când ne vedem, fraiere. Nu! Ieşi acum la cât este, punct!

Mihaiu: Da, mă, Sorinelu, dar eu pierd opt luni.

S.O.V.: Nu pierzi, mă, nici o p..ă, du-te dracu, faci cum îţi spun eu!

Mihaiu: Da.. bine, dacă tu…

S.O.V.: Deci ai ieşit acum, la cât e azi şi cu asta basta! Astea sunt actele oficiale! Punct!

Mihaiu: Bine, atunci nu mai vorbim!

S.O.V.: Bravo!”