ADEVĂRUL MICROSOFT Un fost ofiţer SRI DEZVĂLUIRI despre Florian Coldea şi filiera turcească: Banii sustraşi de la americani şi din afaceri au fost spălaţi în ţara lui Erdogan, spionajul francez şi german, cheia afacerii EADS şi rolul lui Ţiriac, Dan Pescariu şi valizele cu bani din afacerea Microsoft prin vama Giurgiu” Flux 24.

coldea_kovesihttp://www.flux24.ro/exclusiv-un-fost-ofiter-sri-dezvaluiri-despre-florian-coldea-si-filiera-turceasca-banii-sustrasi-de-la-americani-si-din-afaceri-au-fost-spalati-in-tara-lui-erdogan-spionajul-francez-si-german-chei/

SECURITATEA NAŢIONALĂ ÎN PERICOL

„Circula informatia conform careia, dupa ce a inceput anchetarea Microsoft, la vama Giurgiu au fost opriti carausii banilor lui Coldea – Pescariu… era cu un convoi de 4 masini. Pentru ca se facea control amanuntit, iar astia scoteau din tara banii cu destinatia Turcia, tara care l-a ajutat pe Coldea sa spele banii cuveniti lui din afacere (asta explica si pedepsele mici pe care le-au luat inculpatii – maxim 3 ani cu suspendare!!!), Pescariu a sunat disperat deoarece era in coloana si nu putea sa se intoarca. Seful punctului Giurgiu rutier a fost sunat de sefii profesionali si li s-a spus ca este ordin de la Coldea sa nu ii controleze si sa le faciliteze trecerea urgenta.” Adrian Radu fost ofiter SRI.

Art. 404 NCPP – Comunicarea de informaţii false

Comunicarea sau răspândirea, prin orice mijloace, de ştiri, date sau informaţii false ori de documente falsificate, cunoscând caracterul fals al acestora, dacă prin aceasta se pune în pericol securitatea naţională, se pedepseşte cu închisoarea de la unu la 5 ani.

http://legeaz.net/noul-cod-penal/art-404

ESTE O MINCIUNĂ ŞI O DEZINFORMARE ! … ?

În atenţia DNA, DIICOT,

Generalul SRI Florian Coldea este tinta unor atacuri care, daca sunt bazate pe informatii si documente false, constituie un pericol la adresa securitatii nationale, in conformitate cu legea.

Daca in schimb sunt adevarate acestea se inscriu in competentele DNA, DIICOT de a investiga retelele de crima organizata mentionate si “modus operandi” al acestora.

Adrian Radu, Elena Udrea, Alina Bica au facut si continua sa faca afirmatii care au drept obiectiv expunerea, printre altele, implicarii Gen. Florian Coldea in activitatile ilegale comise de Microsoft in Romania si in UE, astfel protejate de SRI, MAI, DNA, OLAF si alte institutii “competente”.

„Afacerea EADS este inchisa din cauza faptului ca cel care a intermediat majoritatea contractelor este Ion Tiriac cu Coldea. Desi incepuse sa fie cercetata afacerea, sau asa i se spusese lui Basescu, in realitate, cercetarea mergea cu frana trasa deoarece Coldea nu dorea sa se afle de implicarea sa si de sprijinul oferit magnatului Tiriac.

Daca in ceea ce priveste afacerea EADS, aceasta este posibil sa fi fost inchisa la solicitarea celor mentionati, in ceea ce priveste afacerea Fujitsu Siemens Parchetul din Munchen continua sa ancheteze.

In ceea ce priveste afacerea Microsoft, FBI – DoJ – FCPA – SEC vor finaliza investigatiile si vor publica raportul cu voia sau impotriva Binomului DNA – SRI.

NOROCOSUL DOMN COLDEA

DECORAŢII EADS

EADS devine Airbus, investigatiile DNA din Romania referitor la afacerea EADS, in care Vasile Blaga si Florian Coldea au jucat un rol determinant, sunt practic inchise, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi primisc decoratii de la francezi si toata admiratia acestora pentru protejarea companiei din Toulon si a marilor corupti din Franta si Germania.

CĂTUŞE MICROSOFT

Microsoft o ajuta pe Kovesi cu investigatiile, in timp ce Udrea povesteste cum mita Microsoft o distribuiau Coldea si Maior, drept care este bagata la inchisoare.

CĂTUŞE PENTRU … MAI VEDEM NOI

Sorin Ovidiu Vantu reactioneaza pe pagina personala de facebook la acuzatiile aduse de catre omul de afaceri Ovidiu Tender in dosarul Alina Bica:

Din arest, doamna Bica acuză presiunile pe care Coldea le făcea pentru a-i închide omului de afaceri Tender dosarul.

Tender fuge la parchet şi spune că Bica a minţit. Nu Coldea, ci Vîntu a intervenit pentru a-i închide dosarul.

Vreau să fac trei precizări:

  1. La vremea aceea, Toti ştian că Tender e falit.
  2. Nu sunt tovarăş de faptă cu Generalul Coldea.
  3. Dacă, prin absurd, Tender ar fi afirmat adevărul, fapta este prescrisă. Este evident că este doar o operaţiune de imagine prin care se încearcă înlocuirea numelui Generalului Coldea cu numele meu. Şi acest ”mare bărbat” încearcă să se ascundă în spatele meu.

Coldea – Kovesi impun ceea ce consideră ei a fi legea (lor) astfel încît cine îndrăzneşte să se opună este „bărbierit”.

Vom reveni …