ADEVĂRUL MICROSOFT „VÎNTU ÎŞI CERE SCUZE DE LA ECOSISTEMUL MICROSOFT”

SCUZE PENTRU VIZITELE ÎN DELTĂ

„Îmi cer scuze că, în ciuda declaraţiilor a patru martori conform cărora Bogdan Olteanu m-a vizitat în Deltă, nu am avut bărbăţia să neg în faţa procurorilor acest lucru.” Sorin Ovidiu Vintu

ÎN ATENŢIA DNA

Solicitam procurorilor DNA, care investigheaza in Dosarul Microsoft, sa il roage pe Domnul Sorin Ovidiu Vintu, sa dea o declaratie referitor la data, scopul si durta vizitei facute in Delta pe 20 Septembrie 2006, de jurnalistul Cristian Unteanu si Alessandro Buttice (OLAF), precum si la mita primita de acesta de la Domnul SOV.

Speram ca SOV sa nu aiba barbatia sa nege cele mai sus mentionate.

SCUZE PENTRU JURNALIŞTII PROŞTI ŞI CORUPŢI

„Îmi cer scuze, de asemenea, pentru numărul uriaş de jurnalişti, moderatori şi comentatori pe care i-am salarizat cu mult peste valoarea lor profesională sau umană, creându-le o imagine falsă vizavi de propriile persoane, astfel încât răzbunarea lor, perfect legitimă, a căpătat aspectul unei exorcizari în masă a unui corp cu sute de capete cuprins de convulsii epileptice şi cu bale la guri; evident că nu mă refer la toţi.

BALE, CONVULSII ŞI EPILEPSIE

Domnule SOV, Cristian Unteanu si Oana Dobre, care v-au slujit cu devotament, in ce categorie ii clasati, sau ei fac parte din „evident ca nu ma refer la toti”.

ULTIMII VOR FI CEI DINTÂI

Ultimii de la care îmi cer scuze sunt politicienii, pe care nu am avut bărbăţia să-i devoalez, lăsându-i să se etaleze pe micile ecrane precum cavalerul Bayard cel „sans peur et sans reproche”, devenind astfel nişte false călăuze pentru o masă uriaşă, îndobitocită şi dornică de sânge.

ÎNDOBITOCIŢI DORNICI DE SÎNGE

Dupa ce a furat o natie intrega, a mintit-o si a umilit-o in toate felurile posibile, SOV se mira ca acestia ii vor capul, si o deplinge superior „o masă uriaşă, îndobitocită şi dornică de sânge”

Parca ii asculti pe Nastase, Ghita, Tariceanu si mai nou si pe Basescu

VÎNTU NU RENUNŢĂ – „perseverare diabolicum est”

Acest text nu este nici de justificare, nici de renunţare, este doar punerea la punct a celor ce şi-au permis, fără să mă cunoască sau fără să cunoască ce s-a întâmplat cu adevarat, să emită judecăţi de valoare asupra mea”, scrie SOV pe Facebook.

AŞTEPTĂM PROCURORII, POLIŢIŞTII, OFIŢERII ŞI JUDECĂTORII

Avem toata increderea in onestitatea Domnului SOV, si asteptam sa isi ceara scuze si de la cei pe care i-a mituit peste pregatirea lor profesionala, doar ca sa il protejeze si sa il ajute in „afaceri”.

Radu Timofte, Dumitru Zamfir, Ovidiu Soare, Dumitru Cocoru ii cumparau lui SOV software furat „la fara” de Vladescu si ulterior comercializat de acesta in asociere cu Ghita, si se faceau ca sunt convinsi ca SOV l-a primit gratuit de la Microsoft.

Dan Calin (omul lui Catalin Voicu) si Nicoleta Bulgaru procuroarea mafiei din politie se faceau ca anchetau si DNA Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu publicau rechizitoriul dictat de SOV.

Lor cînd le cereţi scuze Domnule SOV ?

URMEAZĂ MICROSOFT LA SCUZE

MICROSOFT se califica pentru cele mai multe si sincere scuze, pe masura performantelor realizate de catre acestia in colaborare cu SOV, SRI, MAI, OLAF, DNA si altii, respectiv „ECOSISTEMUL MICROSOFT” + „CIMPUL TACTIC”.

Microsoft chiar stie ce s-a intimplat si se fac acum ca nu stiu cine sunteti, dar la vremea respectiva va ciuguleau din mana, si nu stiau cum sa se mai gudure, mai ceva ca Vasile Blaga ‘Buldogul” dvs. de casa, si Ministrul de Interne de acasa.

http://www.stiripesurse.ro/sorin-ovidiu-vintu-se-dezlan-uie-mesaj-dur-din-pu-carie-pentru-jurnali-ti-i-politicieni_1145282.html