ADEVĂRUL MICROSOFT „Călin Popescu Tăriceanu nu se lasă: Ce urmează pentru Raluca Prună”

tariceanuhttp://www.stiripesurse.ro/calin-popescu-tariceanu-nu-se-lasa-ce-urmeaza-pentru-raluca-pruna_1150315.html

TĂRICEANU DIN WCul ISTORIEI LUI ILIESCU ŞI MILITARU

Tariceanu este un politician de virf, provenit din laturile comunist – securiste, modelate in WCurile TVR, odata cu teroristii (militari – securisti) intr-un fel de „democratie originala cu fata umana” si finantare de la Bill Gates, un alt terorist mai „alb” si mai international.

Tariceanu a preluat „Justitia” lui Iliescu via Catalin Voicu si doreste sa o controleze pina scapa si el si cei care l-au creat, de acuze minore, care se prescriu „in cimpul tactic” la „ordin politic” de catre DNA-SRI-MAI – JUSTITIE, ca doar vorbim de genocid, frauda de miliarde de EUR, piraterie, crima cibernetica, asasinate la „comanda”, santaj, Politie Politica, crima organizata internationala si asociere cu mafioti si traficanti, de „orice” aduce profituri relevante (gropi de gunoi, benzina, droguri, arme, organe, copii, etc.).

http://www.evz.ro/ce-a-discutat-in-wc-ul-tvr-generalul-nicolae-militaru-cu-ion-iliescu.html

TĂRICEANU (Microsoft – SRI – DNA) CONDUCE JUSTIŢIA 2004 – 2016

Raluca Pruna nu intelege ca Tariceanu si „oligarhiile” din care acesta face parte (SOV, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran, Radu Timofte, George Maior, Florian Coldea, etc.) conduc cu determinare criminala Statul Mafiot Roman si in primul rind PROPAGANDA numita JUSTITIE, in continuitatea regimului ilegitim si criminal comunist si a Securitatii asasine.

Raluca Pruna este acuzata de magistrati, politicieni si mai toata lumea, inclusiv de noi, ca nu stie pe ce lume traieste, respectiv, DNA nu respecta Legea, Constitutia, si Drepturile Fundamentale, datorita faptului ca il protejeaza si promoveaza pe Tariceanu incepind din anul 2005 la „ordinele” primite de la Microsoft si beneficiarii acestora SRI – MAI, Tariceanu, Vladescu, Ghita si altii, in timp ce Raluca Pruna o lauda si o aduleaza public pe Laura Codruta Kovesi coordonatorul de jocuri si combinatii informativ operative si Politie Politica, in favoarea lui Tariceanu.

TĂRICEANU CEL PERSEVERENT … ŞI IMPERTINENT

„Domnul prim-ministru imi propunea (Martie 2005) un parteneriat, dar, din pacate, cu oligarhiile noastre, la cateva luni dupa ce si eu impreuna cu el am vorbit in campania electorala despre oligarhia PSD”, „Documentul nu este extrem de interesant, el, pur si simplu, pune o intrebare, dupa ce ma anunta ca-mi trimite un raport facut de Petromidia – daca as putea vorbi cu procurorii despre caz” „Acest tip de parteneriat era inacceptabil pentru mine” ar fi aratat ca in Romania nu s-a schimbat nimic dupa alegeri”.

„Premierul a fost consecvent si in niciun caz nu a fost naiv”, a afirmat Basescu, precizand ca ulterior Tariceanu l-a sunat pe procurorul general al Romaniei, a incercat sa influenteze parlamentarii prin discursul din 8 noiembrie din Parlament in legatura cu Petromidia si ca a incercat acelasi lucru si cu ministrului Justitiei Monica Macovei, prin intalnirea de la Guvern cu un om de afaceri in acelasi caz.

http://www.hotnews.ro/stiri-arhiva-1127903-basescu-dezvaluie-continutul-biletelului-trimis-tariceanu.htm

TĂRICEANU AL DOILEA OM ÎN STAT … ÎN LOC DE PRIMUL LA PUŞCĂRIE

Călin Popescu Tăriceanu nu se lasă: Ce urmează pentru Raluca Prună

Călin Popescu Tăriceanu nu are veşti grozave pentru ministrul Justiţiei. Raluca Prună este invitată, în termen de două săptămâni, la o întâlnire cu conducerea Senatului, după ce s-a interesat printr-o scrisoare adresată acestui for de stadiul unor proiecte de lege care intră în sfera de aplicare a Mecanismului de Cooperare şi Verificare.

În document, ministrul precizează că, în perioada 12 -16 septembrie, va avea loc o misiune de evaluare a Comisiei Europene, iar discuţiile se vor axa pe stadiul îndeplinirii celor 15 recomandări din raportul precedent, publicat la finalul lunii ianuarie. Recomandările vizează inclusiv chestiuni legate de agenda Parlamentului, printre care, stadiul proiectului privind codul de conduită al aleşilor, anunţă rador.ro.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Avind in vedere virsta de pensionare (Ianuarie 2017) pe care Calin Popescu Tariceanu (n. 1952) o are, se apropie cu pasi repezi„prescrierea” ciclului natural de viata al acestui consecvent infractor politic, economic si de drept comun.

Ii dorim, si va dorim o viata cit mai lunga si relaxata, in conditiile in care va rugam respectuos sa respectati Legea, Constitutia si Drepturile Fundamentale, si sa finalizati inscenarile judiciare, pe care le administrati personal, incepind din anul 2006 pina in prezent, in favoarea cetateanului Calin Popescu Tariceanu si a complicilor si partenerilor acestuia, inclusiv din cadrul DNA – SRI – MAI – Microsoft, etc.

Ministrul Justitiei este pusa in situatia de a respecta „ordinele” primite si de a va numi, lauda, proteja si promova, in timp ce Dumneavoastra il protejati si promovati pe Calin Popescu Tariceanu si „oligarhiile” din care acesta face parte si pe care Microsoft le finanteaza si protejeaza la rindul sau.

Calin Popescu Tariceanu isi permite astfel sa ii denigreze deliberat si sa ii acuze in baza unor afirmatii neadevarate pe toti cei indraznesc sa ii iasa din cuvint, fie ei Ambasadori ai SUA, Ministri de tot felul, inclusiv Ministrul Justitiei.

In Dosarul 654/P/2011 ati „prescris”, via Monica Pop, infractiunile pe care Tariceanu, Microsoft, Vladescu, SRI, MAI si altii le comiteau in continuitate si agravare si continuati sa actionati in vederea prescrierii infractiunilor comise de din 2011 pina in prezent de Calin Popescu Tariceanu, George Maior, Sebastian Ghita, Florian Coldea, Sebastian Vladescu, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Bill Gates, Steve Ballmer si multi alti criminali internationali, deosebit de periculosi.

Vă dorim succes