ADEVĂRUL MICROSOFT “CORUPŢIE ŞI CRIMĂ ORGANIZATĂ DNA-SRI : ECOSISTEMUL MICROSOFT – DANIEL MORAR – LAURA CODRUŢA KOVESI – GEORGE MAIOR – FLORIAN COLDEA – „CICO” – „DOCTORUL MOARTE”, şi mulţi alţii …”

“MICROSOFT ÎNGERUL PĂZITOR” AL STATULUI MAFIOT ROMÂN

http://www.luju.ro/dezvaluiri/anchete/jurnalistul-dan-coste-ataca-in-trilogia-microsoft-ingerul-pazitor-un-furt-flagrant-de-drepturi-de-autor-cu-ajutorul-fondurilor-europene?pdf

(Puteti citi GRATUIT MICROSOFT INGERUL PAZITOR Vol I – II la adresele :

https://ohanesian.files.wordpress.com/2014/08/microsoft_ingerul_pazitor_vol_1.pdf

https://ohanesian.files.wordpress.com/2014/08/microsoft_ingerul_pazitor_vol_2.pdf

Martie 2010 – George Maior “Şeful SRI ştia de patru ani că firma lui Ghiţă (asociata cu firma lui Vladescu) „a pus la punct un sistem diabolic, bazat pe şpăgi” Lucian Davidescu

“De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministri si chiar de prim ministru.
La RSC este actionat ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu.”
Nelu Neacsu

Retineti urmatoarele referitnte : Gioni Popescu – Dumitru Zamfir – Dumitru Cocoru – Radu Timofte – Gheorghe Dumitrache – Ovidiu Soare – Liviu Luca – Sorin Ovidiu Vintu – Sergio Pilleri – Alessandro Buttice – Jonathan Scheele – Ovidiu Artopolescu – Calin Popescu Tariceanu – Sebastian Vladescu – Vasile Blaga – Sebastian Ghita – Irinel Paun – Claudiu Dumitrescu – Doru Tulus – Daniel Morar – Laura Codruta Kovesi.

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

Iunie 2010 – Dan Coste publică MICROSOFT ÎNGERUL PĂZITOR

“Majoritatea populatiei acestei tări încearcă perceptia că trăieste într-o tară coruptă sau foarte coruptă. Iar justitia se află în topul celor mai corupte (până-n măduva oaselor) institutii ale statului.”

https://ohanesian.files.wordpress.com/2014/08/microsoft_ingerul_pazitor_vol_1.pdf

August 2010 – Dan Coste publică MICROSOFT ÎNGERUL PĂZITOR U.M. 0666

“Ca rezultat a cinci ani de investigatii jurnalistice am senzatia ca la impunerea gigantului IT pe piata s-au fost folosite la greu instrumente ale politiei politice. Chiar daca nu se poate retine deocamdata vreo vinovatie in sarcina lui Bill Gates, Megaafacerea are un singur beneficiar : Microsoft Company”

https://ohanesian.files.wordpress.com/2014/08/microsoft_ingerul_pazitor_vol_2.pdf

Septembrie 2010 – DNA Dosar 448/P/2010 – Mita Microsoft. Dosarul 448/P/2010 deschis de DNA este in continuare in lucru impreuna cu dosarele 234/P/2015, 237/P/2015, cu dosarele Siemens-EADS 245/P/2015 si cu dosarul 85/P/2011.

Interpelare Senator Valer Marian

Raspuns DNA

Octombrie 2011 – LAURA CODRUTA KOVESI Procuror General, exonereaza Microsoft Corporation, prin Rezolutia nr. 782/C2/2011, Dosarul nr. 376/P/2011 de la Parchetul Sibiu, privind investigarea Microsoft Corporation, a fost preluat la Parchetul General, inregistrandu-se dosarul nr. 1062/P/2011.

Toti infractorii Ecosistemului Microsoft (SRI – MAI – Medist – RSC) in funte cu Microsoft Corporation au primit NUP din partea procurorului Monica Pop, la “ordinul” Procurorului General, viitor doctor in plagiat si crima organizata intr-o lume a globalizarii si a revolutiei tehnologice prin folosirea de retele de calculatoare si telecomunicatii.

Decembrie 2011 – Laura Codruta Kovesi isi da doctoratul (un pic cam plagiat) in „Combaterea crimei organizate prin dispoziţii de drept penal”  in prezenta lui George Maior, Florian Coldea si altii, astfel “serviti” la “ordin” in cimpul tactic, de fiecare data cind interesul Ecosistemului Microsoft o cere, pina in prezentul mereu continuu.

LAURA CODRUTA KOVESI DOCTOR MAGNA CUM LAUDE in … “era globalizării… revoluţia tehnologică… reţele de calculatoare si telecomunicaţii.

„În era globalizării, organizaţiile situate în afara legii nu mai au nevoie de o bază teritorială de unde să-şi coordoneze acţiunile. Revoluţia tehnologică a creat posibilitatea şefilor de reţele să-şi conducă afacerile, indiferent de locul unde se află. Multe dintre acţiunile lor pot fi duse la îndeplinire prin intermediul reţelei de calculatoare si telecomunicaţii.” „Concluzia” personală a Laurei Codruţa Kovesi este, în realitate, copiată (“cuvint cu cuvint” n.r.) dintr-o altă lucrare: (scritube.com: Ameninţări la adresa securităţii şi apărării naţionale şi colective)». Ovidiu Ohanesian

http://www.avertisment.net/laura-codruta-kovesi-cu-doctoratul-la-control/

DNA GRUP INFRACTIONAL : L.C. KOVESI – D. MORAR – I. PAUN – D. TULUS – C. DUMITRESCU – C. VARTIC

“În perioada în care Daniel Morar a condus DNA (2005-2012) în România a fost înregistrată cea mai mare şi păguboasă contrabandă cu carburanţi, ţigări, legume şi fructe, precum şi o corupţie instituţionalizată în sistemul vamal din România. În această perioadă a fost instituţionalizată corupţia în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

În această perioadă s-au produs marile fraude şi au fost plătite cele mai mari comisioane nelegale în afacerile cu licenţe Microsoft şi cu sistemul de securizare a frontierelor EADS.

“Principalii colaboratori sau, mai bine zis, principalele unelte din DNA ale procurorului şef Daniel Morar au fost procurorii Lucian Papici (şeful Secţiei de combatere a corupţiei), Doru Ţuluş (şeful Secţiei de cercetare a infracţiunilor conexe faptelor de corupţie), Mariana Alexandru (şeful Serviciului pentru efectuarea urmăririi penale în cauze de corupţie din cadrul Secţiei pentru combaterea corupţiei), Claudia Roşu (amanta şi apoi soţia lui Ţuluş), Elena Botezan (admiratoarea înfocată a lui Morar) şi Emilian Eva. Papici a fost coleg cu Morar la Facultatea de Drept a Universităţii Babeş Bolyai din Cluj Napoca, iar procurorii Ţuluş şi Botezan i-au fost colegi la Parchetul de pe lângă Tribunalul Cluj, rezultând că fostul şef al DNA a constituit în jurul lui o bisericuţă cu foşti colegi de facultate şi de serviciu.” Senator Valer Marian

Nu de bisericute vorbim cind ne referim la Statul Mafiot condus de Ecosistemul Microsoft si de slugile sale credincioase si foarte “docte”.

Proba incompetenţei: 60% condamnări cu suspendare + 10-12% achitări = 70-72% rebuturi profesionale  • Procurori şi poliţişti corupţi la cele mai înalte nivele ale DNA  • Procurori anticorupţie arestaţi pentru fapte de corupţie • Procurori anticorupţie anchetaţi pentru trafic de tablouri sau pentru trafic de minore • Procurori anticorupţie acuzaţi de implicare în trafic cu ţigări • Cum a şantajat SRI un fost procuror şef din DNA care a întreţinut relaţii adulterine cu o subalternă, care a recurs la avort • Cum a fost şantajat de un alt serviciu secret un procuror important din structura centrală a DNA pentru relaţii homosexuale • Cum au făcut unii procurori din serviciile teritoriale ale DNA jocurile unor grupuri de interese  politice şi economice locale • Se amestecă binomul SRI-DNA în viaţa politică din România şi urmăreşte controlul Parlamentului, Guvernului şi Justiţiei? • Pulverizează binomul SRI-DNA capitalul românesc şi favorizează capitalul străin? • A ajuns binomul SRI–DNA sub comandă străină? • Necesitatea şi urgenţa unui audit asupra activităţii DNA • Lupta anticorupţie trebuie să continue, dar trebuie să fie bazată pe o politică penală structurată şi eficientă, pe profesionalism, pe administratea unor probe pertinente şi concludente şi, bineînţeles, pe respectarea drepturilor şi libertăţilor fundamentale     

http://www.avertisment.net/incompetenta-coruptia-si-imoralitatea-unor-procurori-anticoruptie/

SECURITATEA NU MOARE, DOAR SE TRANSFORMA

„Comisarul-şef Silviu Dumitrache, director general al Direcţiei Protecţie Internă din DIPI, adică şeful contrainformaţiilor, apare în rechizitoriul cauzei ca fiind complice la cheltuirea fictivă a unor fonduri. Cu toate acestea, deşi ar fi trebuit să fie primul care să descopere ilegalităţile, DNA nu l-a pus sub acuzare.

Silviu Dumitrache este fiul colonelului în rezervă Gheorghe Dumitrache de la SRI Prahova, cunoscut ca un apropiat al deputatului Sebastian Ghiţă, este ginerele sindicalistului Liviu Luca. Tatăl lui Silviu Dumitrache a fost condamnat în 2012, împreună cu generalul
(r.) SRI Ovidiu Soare, la trei ani de închisoare cu suspendare de către judecătorii de la instanţa supremă. În acelaşi dosar a fost achitat Emil „Cico“ Dumitrescu, fost consilier prezidenţial. Gheorghe Dumitrache a lucrat, înainte de 1989, pentru Securitate, mai spune sursa citată.”

Contraamiralul Emil „Cico” Dumitrescu si Comisarul Sef Adrian Murea „Doctorul Moarte” impreuna cu Microsoft Corporate sunt „favoritii” lui Laura Codruta Kovesi, Daniel Morar, Doru Tulus, Claudiu Dumitrescu si multi altii.

http://www.stiripesurse.ro/procurorii-dna-l-au-iertat-pe-unul-dintre-apropiatii-lui-sebastian-ghita-acuzatiile-erau-grave_1150963.html

KOVESI MIREASA/ALEASA „TROCULUI” – PERICOLUL CEL MAI GRAV

„La începutul secolului XXI, crima organizată a devenit unul dintre pericolele cele mai grave la adresa existenţei, stabilităţii şi continuităţii societăţilor statale din cauza transformării grupurilor infracţionale primitive de tip mafiot în adevărate întreprinderi criminale, cu scopul de a se opune autorităţilor statale şi de a teroriza întreaga comunitate prin exacerbarea violenţei, diversificării modurilor de operare, a diversificării structurilor de tip criminal şi comiterea de infracţiuni din aproape întregul spectru al infracţionalităţii”. Aceasta reproduce cuvânt cu cuvânt, fără să citeze, prima frază din studiul „Lupta societăţii organizate împotriva criminalităţii organizate”, publicat de col. (r) prof. dr. Ion Dragoman şi drd. procuror Aurel Mihai Ciorobea în Buletinul Universităţii Naţionale de Apărare „Carol I” în nr. 2 din 2007, cu patru ani înainte ca Laura Codruţa Kovesi să-şi susţină teza de doctorat.

Kovesi vine la „troc” cu Bica, pe mana lui Udrea – Ponta (Ghita) – Coldea – Maior – Blaga – Basescu, astfel incit sa nu cumva sa se piarda frumusete de organizatie criminala constituita inca din 1945 de Gizela Vass si Ana Pauker impreuna cu Pantiusa si Piotr, continuata de Plesita – Vass, si preluata la „cheie” in continuitate de Iliescu, Militaru, Soare, Timofte‚ Cico”, Gioni, Pilleri, Dumitrescu, Vintu, Botos, Paun, Bulgaru etc. ….

Vom reveni …