ADEVĂRUL MICROSOFT “DUPĂ CHINA, RUSIA RENUNŢĂ LA MICROSOFT … DAR RĂMÂNE CU KOVESI”

“compania Microsoft, care nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei.” – Laura Codruta Kovesi

 

BILL GATES PIERDE RUSIA ŞI CHINA … RĂMÂNE CU ROMÂNIA …

Microsoft nu mai poate fi folosit in institutiile publice din China (2014) si Rusia (2016).

Bill Gates a cultivat relatii de frauda, protectie si coruptie atit cu Rusia cit si cu China, si a sprijinit activ regimurile totalitare si nedemocratice din cele doua mari puteri mondiale, si unii dintre cei mai importanti clienti ai Microsoft.

Vladimir Putin si “locotenentii” sai s-au bucurat, la fel ca si conducatorii Chinei la cel mai inalt nivel, de “prietenia” lui Bill Gates si de avantajele de mita pe care Microsoft le garanta, la fel cum Bill Gates s-a bucurat de “prietenia” lui Calin Popescu Tariceanu si a celor care s-au bucurat de mitele Microsoft.

Bill Gates a confundat Romania cu Rusia si China, si a pus din greu umarul la finantarea si protejarea Statului Mafiot Roman, astfel condus in fapt (si in secret) de Binomul SRI-DNA si de politicienii aserviti “sistemului”.

 

BILL GATES – SISTEMUL ŞI BINOMUL SRI-DNA

Traian Basescu – „Marele talent al sistemului” este acela de a folosi oamenii politici pentru ca, printre legile şi hotărârile necesare ţării, să promoveze şi acte normative care să-i protejeze interesele şi avantajele.

Toate ţările democratice au ceea ce se numeşte un “sistem”, o coloană vertebrală a statului care se menţine indiferent care sunt schimbările politice. Problema este dacă “sistemul” este în primul rând loial ţării sau este loial în primul rând lui însuşi

„În ce ne priveşte, din păcate, avem un “sistem” loial în primul rând lui însuşi.” … respectiv lui Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Laura Codruta Kovesi, George Maior, Florian Coldea, Sebastain Ghita, Bill Gates, Ovidiu Artopolescu etc.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-deconspira-sistemul-uita-i-de-politicieni_1154826.html

http://www.curierulnational.ro/IT&C/2016-09-28/Produsele+Microsoft,+sub+embargo+in+Rusia%3A+Vladimir+Putin+a+facut+apel+la+autorita%C8%9Bi+%C8%99i+la+companiile+locale+sa+renun%C8%9Be+la+tehnologia+IT+de+import

 

KOVESI – GHIŢĂ – MICROSOFT

Kovesi considera ca un magistrat nu trebuie sa aiba relatii de prietenie cu politicienii, contactele dintre cele doua categorii trebuind sa se limiteze la nivel institutional: Interactionez cu ei doar institutional, in virtutea atributiilor de serviciu. Nu in timpul liber. Exista o incompatiblitate intre functia mea de sef al unui parchet si relatia personala cu politicieni. Este o incompatibilitate cu statutul de magistrat.”

Ghita declara ca avea relatii foarte apropiate cu Laura Codruta Kovesi in anul 2012, cind a ajutat-o sa isi pastreze doctoratul, luat se pare in urma unui plagiat.

Microsoft plagiaza si este ajutat de Laura Codruta Kovesi (2006 – 2016), Ghita comercializeaza software furat de Ecosistemul Microsoft si este ajutat de Kovesi (2012), care la rindul ei este ajutata de Ghita (2012) si Microsoft (2014), de cinstita ce este ….

“Ancheta Microsoft este una romaneasca facuta de DNA. In acest dosar au fost primite mai multe denunturi, au fost si sesizari din oficiu in baza carora dosarul a fost deschis, a fost o cooperare foarte stransa cu SRI. Nu a fost o ancheta coordonata de autoritati sau o agentie straine. In cadrul dosarului au fost activitati de cooperare cu diverse agentii de pe teritoriul SUA si, in special, cu compania Microsoft, care nu are niciun fel de implicatii de natura penala in dosar, dimpotriva a furnizat foarte multe informatii utile anchetei.  

Am avut activitati de cooperare si cu autoritati din Europa. Cumva putem spune ca este o ancheta internationala, dar activitatile principale de sesizare din oficiu si administrare a probelor au fost facute de DNA in cooperare cu SRI.”

http://www.revista22.ro/interviu-laura-codruta-kovesi-procuror-sef-al-dna-suntem-la-curent-cu-toate-metodele-de-furt-si-disimulare-a-banilor-politicienii-nu-sunt-intangibili-50589.html

 

DNA PROTEJEAZĂ ÎN CONTINUARE FRAUDELE MICROSOFT

Traian Basescu, Sebastian Ghita si multi altii acuza DNA si pe Procurorul Sef DNA Laura Codruta Kovesi de mai multe infractiuni, printre care si favorizarea ilegalitatilor comise de Microsoft si de partenerii acestora (Claudiu Florica, Dinu Pescariu, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran, Ionut Lopatan etc.).

Acestia invoca faptul ca suportul autoritatilor din SUA acordat Laurei Codruta Kovesi se datoreaza faptului ca aceasta continua sa induca deliberat in eroare “oamenii cinstiti” si sa protejeze Microsoft si reteaua de crima organizata, finantata si operata de acestia in complicitate cu “sistemul ticalosit – statul mafiot”.

 

“CEA MAI CURAJOASĂ RUMÂNCĂ” SE PLÂNGE

NOI SUNTEM DNA si continuam sa ne facem treaba. „Pentru noi cel mai important este feedbackul pe care il primim de la oamenii cinstiti” – Laura Codruta Kovesi

PENTRU LULUTA PREZUMTIA DE NEVINOVATIE E UN LUX – Laura Kovesi nu inventariaza criticile inculpatilor, ci doar opiniile oamenilor cinstiti: “Noi suntem DNA si continuam sa ne facem treaba… Pentru noi cel mai important este feedbackul pe care il primim de la oamenii cinstiti. Treaba noastra nu este sa ne uitam la ce zic inculpatii”. Kovesi si-a linistit partenerii europeni: “Nu exista un dosar Ponta-Ghita-Blair la DNA”

http://www.digi24.ro/stiri/actualitate/justitie/black_cube/kovesi-mai-nou-firme-private-sunt-platite-sa-ne-hartuiasca-nu-suntem-intimidati-575083

 

OAMENI CINSTIŢI … ŞI PROCURORI NECINSTIŢI

PENTRU VOI DNA „CLAUDIU DUMITRESCU, DORU ŢULUŞ, IRINEL PĂUN, CĂTĂLIN VARTIC” cel mai important este feedbackul pe care il primiti de la Microsoft, „Doctorul Moarte” Adrian Murea, Ionut Lopatan, Ovidiu Artopolescu, Silviu Hotaran, Florin Minca, Stefan Stancescu, Nicoleta Bulgaru, Monica Pop si alti „oameni cinstiti”, conform standardelor impuse de Bill Gates si de Laura Codruta Kovesi, in asociere cu cei numiti.

http://www.revista22.ro/interviu-laura-codruta-kovesi-procuror-sef-al-dna-suntem-la-curent-cu-toate-metodele-de-furt-si-disimulare-a-banilor-politicienii-nu-sunt-intangibili-50589.html