ADEVĂRUL MICROSOFT „ECOSISTEMUL MICROSOFT, TRAFICANŢI DE SOFTWARE PIRATAT ŞI MITĂ, VOI TERORIŞTI „ALBI”, ÎL MERITAŢI PE RODRIGO DUTERTE NU PE „DOMNIŞOARELE” DNA – SRI – MAI – OLAF”

POLITICI FUNCŢIONALE – TORA

duterte_kovesi„… aşa trebuie să dai tu viaţă pentru viaţă, ochi pentru ochi, dinte pentru dinte, mână pentru mână, picior pentru picior, rană pentru rană, arsură pentru arsură…”

„Vă voi scobi pieptul, voi lua oţet şi sare şi vă voi mânca de vii. Nu glumesc”, le promite Presedintele Filipinelor Rodrigo Duterte, traficantilor de droguri si teroristilor islamisti.

„Daca voi, („Ecosistemul ISIS”) puteti (sa ucideti in voie, si sa ardeti femei crestine daca nu vor sa faca sex cu voi), pot fi de 10 ori mai rau ca voi, si voi pune miza onoarea si viata mea si chiar presidintia, pentru a va dovedi ca nu voi lasa statul prada terorismului” Presedintele Filipine

„Nu poti sa te duci in Siria si sa te inrolezi dupa care sa vii in Filipine sa indoctrinezi” spune un vigilante (vigilantii au ucis peste 500 de teroristi si traficanti intr-o luna).

https://www.washingtonpost.com/news/worldviews/wp/2016/08/16/philippine-president-duterte-warns-terrorists-he-can-be-10-times-more-brutal-than-isis/

FAPTE, NU VORBE

Duterte a inceput o campanie de asasinare sumara, in plina zi si in plina strada a traficantilor de droguri, multi dintre ei afiliati celulelor teroriste islamiste.

Sute (peste 800) de traficanti de droguri au fost ucisi in prima luna, de cind Presedintele Duterte a fost votat, in baza politicilor de razboi impotriva traficului de droguri si a terorismului. Coruptia la nivel inalt este asimilata terorismului „alb”.

„Vor plăti. Când va fi timpul, îi voi mânca în faţa oamenilor”, a spus liderul de la Manila, citat de AFP.

http://www.cnbc.com/2016/07/31/hundreds-of-pushers-killed-as-the-philippines-president-duterte-wages-war-on-drugs.html

RĂZBOI TOTAL ÎMPOTRIVA CORUPŢIEI

„Nu poti sa te duci in Seattle, sa te faci Evanghelist Microsoft si sa vii in România sa indoctrinezi pentru Ecosistemul Microsoft bazat de jaf, tiharie, amenintari cu moartea, tentative de asasinat, santaj, mita, coruptie si crima organizata.” ar spune orice cetatean.

„Daca voi sunteti atit de rai si de hotariti sa ne exterminati, noi PRESEDINTIA – DNA – SRI – MAI suntem de 10 zece ori mai determinati sa nu lasam prada Statul Român coruptiei si terorismului „alb/negru”, si astfel sa ajungem sa traim intr-un Stat Mafiot” ar trebui sa spuna DNA, care de spus spune ce vor cetatenii sa auda, dar de facut face ce vrea Ecosistemul Microsoft.

Violenta naste violenta si cicluri nesfirsite de razbunare, Ecosistemul Microsoft trebuie obligat in liniste si pace, cu Legea in mana, sa recunoasca crimele comise si sa plateasca pentru prejudiciile cauzate incepind din anul 2000 pina in prezent, chiar daca si asociatii infractori ai acestora vor fi nevoiti sa participe la daune.

Toti asociatii Ecosistemului Microsoft, au profitat enorm de politicile si metodele Microsoft, si au epatat cu luxul si bogatiile obtinute prin jaf, tilharie, spionaj, crima cibernetica, dezinformare si control criminal al Justitiei, astfel incit toti au de unde sa plateasca, si au obligatia sa devina un exemplu extrem, pentru generatiile viitoare in cazul in care vor dori sa le urmeze exemplul.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Ce spuneti, sau mai bine zis ce aveti de gind sa faceti, ca pina in prezent tot ceea ce ati facut a fost sa ii protejati si sa ii incurajati, sa fure si mai mult in deplina impunitate, garantata de „cimpul tactic”.

Vă dorim succes

„If you can do it, I can do it 10 times better than you, definitely,” Duterte said. „I’ll put at stake my honor, my life and the presidency.”

Last month, Reuters reported that a 20-minute video showed Southeast Asian militants who claimed to be ISIS fighters urging Muslims to unite under Abu Abdullah, leader of the Philippine militant group Abu Sayyaf.

„If you cannot go to [Syria], join up and go to the Philippines,” a man identified as Mohd Rafi Udin, a Malaysian militant, said in Malay.

Preşedintele filipinez, Rodrigo Duterte (foto), şochează din nou, declarând că se va răzbuna personal pe militanţii islamişti din ţară, „mâncâdu-i de vii”.

Duterte a explicat în detaliu cum va proceda după ce, săptămâna trecută, teroriştii au provocat un atac cu bombă într-o piaţă aglomerată.

„Vor plăti. Când va fi timpul, îi voi mânca în faţa oamenilor”, a spus liderul de la Manila, citat de AFP.

Declaraţia nebunească vine după ce o piaţă din Davao, oraşul natal al lui Duterte, a fost scena unui atentat sângeros, în care 14 persoane au murit, iar alte 68 au fost rănite.

Forţele guvernamentale au pus acest atac pe seama grupului Abu Sayyaf, afiliat Statului Islamic.

Aceeaşi grupare teroristă este acuzată de uciderea a 15 soldaţi filipinezi, luna trecută.

Preşedintele nu s-a ferit să detalieze felul în care îi va pedepsi pe vinovaţi: „Vă voi scobi pieptul, voi lua oţet şi sare şi vă voi mânca de vii. Nu glumesc”, a avertizat Duterte.

http://www.stiripesurse.ro/presedintele-soc-va-voi-manca-de-vii-nu-glumesc_1150579.html