ADEVĂRUL MICROSOFT „FILANTROPI INTERNAŢIONALI : TONY BLAIR, BILL GATES, ADRIAN NĂSTASE, CĂLIN POPESCU TĂRICEANU, VICTOR PONTA, SEBASTIAN GHIŢĂ, GEORGE MAIOR, SEBASTIAN VLĂDESCU …

blair_gates_nastase_tariceanu_ponta_ghita_maior_vladescuFARMECUL “DISCRET” (DNA) AL MITEI (MICROSOFT – BLAIR)

“Procurorii nu mentionat numele proeminentului vizitator. Dar Sebastian Ghita, un om de afaceri car ea fost intrebat Marti, a declarat agentiei de stiri Mediafax, ca investigatia DNA vizeaza vizita fostului prim ministru Tony Blair”. New York Times

Fundatia familiei lui Blair asociata cu fundatia familiei lui Bill Gates si fundatiile “discrete” ale famigliilor lui Adrian Nastase, Sebastian Ghita, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, si altii se ocupa “discret” de binele omenirii, si in primul rind de binele lor personal. Bill Gates tot da din banii jefuiti timp de decenii si ramine cel mai bogat om al planetei, Tony Blair tot da si din ce da, tot ia din ce in ce mai mult, modele invidiate si “plagiate” de doctorii nostri in crima organizata.

Coruptia, traficul de influenta, mita, spalarea de bani si propaganda sunt prezentate drept cele mai mari “realizari” ale lumii moderne, astfel modelate de catre exemplele de civism si generozitate intruchipate de cei numiti, si in prezent anchetati “timid” si “discret” de DNA, in contextul “selectiv” al “cimpului tactic” astfel definit si bine cunoscut.

“Prosecutors didn’t identify the prominent visitor. But Sebastian Ghita, a businessman who was questioned Tuesday, told the Mediafax news agency that the probe focused on a visit by former British Prime Minister Tony Blair.”

http://www.nytimes.com/aponline/2016/09/06/world/europe/ap-eu-romania-ex-pm-probe.html?_r=0

NIŞTE „NOBILI” … INFRACTORI

„Trebuie sa fim mobili, sa gasim solutii […] pentru o facultate, facuta impreuna cu fundatia lui Bill Gates” PM Adrian Nastase

“Mi-am gasit o noua viata in acte de filantropie” PM Tony Blair

“Am fost norocos sa obtin o avere si am dorit sa ajut alti oameni” Bill Gates, Microsoft president,Bucuresti 1 February 2007

„Il intilnesc pe Bill Gates cu mare admiratie pentru generozitatea sa cu Bill & Melinda Gates Foundation” – PM Calin Popescu Tariceanu, 31 January 2007

BILL GATES – TONY BLAIR – VASILE BLAGA – SEBASTIAN GHIŢĂ

Tony „Teflon” Blair, cunoscut pentru milioanele de EUR pe care le primeste de la dictatori, si de la guverne autocrate si/sau corupte, pe care le „ajuta” sa isi promoveze „imaginea”, este sustinut de „Fundatia lui Bill Gates”, cu care acesta are relatii deosebit de strinse, atit in Romania cit si pe plan international..

In China Tony Blair a incasat 500.000 $ pentru un discurs (si a calatorit in China de sapte ori in citiva ani) pe teme de filantropie, pentru o audienta „motivata” de Bill Gates, si si-a dezvoltat afaceri de zeci de milioane inclusiv din „intermedieri” de afaceri intre Abu Dhabi si China.

https://www.alaraby.co.uk/english/news/2016/7/12/uae-sought-to-hire-tony-blair-to-improve-reputation

http://en.foundationcenter.org.cn/html/2012-12/58.html

http://ssir.org/articles/entry/the_emergence_of_philanthropy_in_china

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2261133/Tony-Blair-Hes-taken-millions-dictators-cosied-warlords.html

https://www.theguardian.com/business/2006/aug/26/health.politics

http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/1482407/Blair-blames-Gates-for-day-dreamer-doodle.html

http://www.theaustralian.com.au/news/world/tony-blair-another-victim-of-chinese-armys-operation-to-deceive/story-fnb64oi6-1226655457140

JEFUITORI „NOBILI” ŞI FILANTROPI „PROFESIONIŞTI”

„Suma pe care a primit-o (de la Ghita) a fost donată, în integralitate, pentru actele caritabile pe care Tony Blair le face”

http://www.stiripesurse.ro/primele-declara-ii-ale-lui-tony-blair-dupa-ce-victor-ponta-a-fost-pus-sub-urmarire-penala_1150471.html

“Am fost norocos sa obtin o avere si am dorit sa ajut alti oameni” Bill Gates, Microsoft president,Bucuresti 1 February 2007.

„Il intilnesc pe Bill Gates cu mare admiratie pentru generozitatea sa cu Bill & Melinda Gates Foundation (B&MGF) – PM Calin Popescu Tariceanu, 31 January 2007.

http://www1.gandul.info/stiri/tariceanu-ma-intalnesc-cu-bill-gates-cu-admiratie-pentru-modul-in-care-acesta-a-reusit-in-afaceri-278709

„In momentul de fata sunt vreo 30 de pacienti, sigur ca vom crea un centru de geriatrie care va fi gata in Bucuresti, dar sunt 30 de hectare de teren care ar putea fi folosite pentru o facultate, facuta impreuna cu fundatia lui Bill Gates si care sa incerce sa creeze in Romania si pentru anii viitori generatiile tehnologice, de nivel foarte ridicat de pregatire care sa ne ajute foarte mult […] Trebuie sa fim mobili, sa gasim solutii”, a spus Nastase, adaugand ca este convins ca acest subiect va genera discutii publice.

http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2003-12-06/Guvernul+schimba+geriatria+cu+tehnologia

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2261133/Tony-Blair-Hes-taken-millions-dictators-cosied-warlords.html

TONY BLAIR UN EXEMPLU DE CORUPŢIE „LEGALĂ”

“El (Tony Blair) a ajuns sa reprezinte coruptia din inima vietii publice britanice. Nu ca am putea spune ca a facut ceva ilegal. Si nu vorbim numai de veniturile sale vaste, cele sapte case, fondurile de £ 2m JP Morgan, sau de traficul de influenţă şi de consultanta, cu guvernele autoritare corupte – toate bazate pe relatii constituite ca un lider politic britanic ales.”

Blair este un exemplu de urmat pentru Adrian Nastase, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Victor Ponta, Sebastian Ghita si multi altii.

https://www.theguardian.com/commentisfree/2014/jul/02/blair-corruption-war-egypt-middle-east-envoy

TONY BLAIR „LIER (MINICINOS)” E CU NOI (EI)

”Domnul Tony Blair a fost invitat în România să ţină un discurs despre viitorul Europei la invitaţia Fundaţiei Multimedia pentru Democraţie locală. Suma pe care a primit-o a fost donată, în integralitate, pentru actele caritabile pe care Tony Blair le face.”, anunţă Antena 3.

Rompetrol, BAE (fregate), Mittal (SIDEX), sunt doar citeva din actele de coruptie legala comise de Tony Blair si acolitii sai (Jonathan Scheele) in Romania.

http://www.stiripesurse.ro/primele-declara-ii-ale-lui-tony-blair-dupa-ce-victor-ponta-a-fost-pus-sub-urmarire-penala_1150471.html

BLAGA (POLIŢIA) E CU EI

Blaga un “filantrop” cu trasaturi canine, isi da BMWul imprumut sefului politiei din Bihor promovat tot de el, cu darnicie si dezinteres, la fel cum l-a promovat cu darnicie si dezinteres si pe Irinel Paun Procuror Sef peste DGIPI si toata Politia Romana, dupa ce acesta l-a servit cu frauda Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, impreuna cu Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Alessandro Buttice, Jonathan Scheele si altii.

“Chestorul Liviu Popa a fost promovat in functii in ministerul de interne pe vremea cand la conducere se afla Vasile Blaga. In 2010 il gasim director general al Directiei Generale Anticoruptie (DGA) din MAI, de unde a si fost promovat la sefia Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).

Popa a fost numit sef la DGA in octombrie 2009, de catre fostul ministru de Interne Vasile Blaga. Anterior a ocupat, timp de patru ani (2005-2009), postul de inspector sef la IPJ Bihor.”

DNA E CU (EI) TOŢI

Doamnă Procuror Şef DNA,

Referitor la Dosarul 85/P/2011 (216/P/2005, 6949/P/2004, 66/P/2007, 654/P/2011)

Cit au cheltuit Microsoft, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sorin Ovidiu Vintu, Sebastian Ghita, pentru a fi protejati si promovati de Ilie Botos, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Monica Pop, Nicoleta Bulgaru, Radu Timofte, Florian Coldea, George Maior, Vasile Blaga, Jonathan Scheele, Alessandro Buttice, Bill Gates, Silviu Hotaran,
Ovidiu Artopolescu, Ionut Lopatan, si multi altii ?

SRI – MAI si sute de spitale continua sa foloseasca software dovedit a fi fost furat de Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, incepind din anul 2002, de la Omnis, prin folosirea de fonduri UE fraudate, in timp ce DNA continua sa protejeze organizatia criminala, dar foarte generoasa si “filantropa”.

DNA continua sa “calce in picioare” Legea, Constitutia si Drepturile Fundamentale, ale victimelor celor mentionati si (prea) bine cunoscuti Dumneavoastra.

Va solicitam respectuos sa incetati cu efect imediat actiunile de Politie Politica, abuzurile si ilegalitatile extrem de grave pe care le comiteti impotriva Legii si Constitutiei in favoarea Ecosistemului Microsoft, si sa (ne) respectati Drepturile Fundamentale.

Vă dorim succes