ADEVĂRUL MICROSOFT „KOVESI – CĂTUŞE CONTRA PROTECŢIE”

kovesi_catuse_microsoft-logoTOŢI TREMURĂ DE FRICĂ,
DOAR MICROSOFT (SRI-MAI) NU

Băsescu spune că de frica lui Kovesi tremură tot sistemul de justiție din România. Liderul PMP consideră că șefa DNA e văzută de colegi ca persoana care poate aresta pe oricine.

Dacă ne referim la stil, e acelaşi ca atunci când ameninţa CCR sau parlamentul. I-a fost permis acest mod de acţiune că poate pune cătuşe oricui.”, a adăugat Băsescu.

CU SAU FĂRĂ CĂTUŞE KOVESI E CEA MAI TARE

Kovesi la fel ca si Ecosistemul Microsoft sunt mai presus de lege, in fapt ei (procurorii jurati si apropiati lui Kovesi) isi fac propria lege pe care o impun celor care tremura de frica lor, si sunt foarte (cei mai) multi.

KOVESI ESTE PROTECTORUL MAFIEI „ECOSISTEMUL MICROSOFT”

Kovesi nu are nevoie de catuse pentru a distruge cariere, reputatii, companii si vieti, ea are nevoie doar de un pix, de citiva procurori „ascultatori”, sustinere externa cumparata sau/si manipulata si dispret total fata de Drepturile Fundamentale, Constitutie si Lege.

Dosarele 85/P/2011 (654/P/2011), 21/P/2006 si multe altele sunt dovezi legal constituite care probeaza cele mai sus afirmate.

Vom reveni ….

Traian Băsescu lansează o serie de acuzații și dezvăluiri fără precedent în România! Fostul președinte spune că mai mulți procurori apropiați șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, au jurat că îi vor aresta rudele.

”Unii procurori din DNA s-au jurat că îi vor aresta pe unul dintre părinţii nepoţilor mei şi că mă vor face pe mine să cer custodia nepoţilor. O cunosc, dar nu o fac publică. Sunt câţiva procurori apropiaţi de doamna Kovesi. Nu spun acum numele lor.”, a spus Traian Băsescu la România TV.

Băsescu spune că de frica lui Kovesi tremură tot sistemul de justiție din România. Liderul PMP consideră că șefa DNA e văzută de colegi ca persoana care poate aresta pe oricine.

Secţia pentru procurori în materie disciplinară a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a analizat, astăzi, plângerea avocaţilor lui Petre Tobă în cazul Florentinei Mirică, procurorul DNA care instrumentează dosarul de abuz în serviciu al lui Gabriel Oprea. La discuții a fost prezentă și șefa DNA, care a spus că a venit ca să-și susțină colega.

”A fost reflex de comandant de navă care îşi apără echipajul faptul că doamna Kovesi s-a dus să îşi susţină subalterna la CSM. Nu i-a influenţat având în vedere decizia CSM. E un voluntarism al doamnei Kovesi. CSM are reguli de acces foarte precise. Eu am prezidat CSM-ul şi nu poate intra orice magistrat când vrea. Dacă ne referim la stil, e acelaşi ca atunci când ameninţa CCR sau parlamentul. I-a fost permis acest mod de acţiune că poate pune cătuşe oricui.”, a adăugat Băsescu.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-cutremura-romania-nimeni-nu-a-mai-spus-a-a-ceva-despre-kovesi_1153279.html