ADEVĂRUL MICROSOFT “Marcel Lehel alias Guccifer este condamnat la 52 luni de închisoare în SUA” – Reuters, 1 Septembrie 2016

http://www.reuters.com/article/us-usa-cyber-guccifer-idUSKCN1175FB

GUCCIFER A FOST IERTAT DE SUA

Guccifer a fost arestat in Ianuarie 2014 si condamnat la o pedeapsa de 7 ani de inchisoare, din care a executat pina in prezent 2 ani si 8 luni, plus 4 ani si 4 luni primiti in SUA pentru aceleasi fapte, sunt in fapt 7 ani, astfel incit pedeapsa din SUA se inscrie precis in durata pedepsei din Romania, respectiv Guccifer a fost in fapt iertat de SUA.

Avind in vedere ca in SUA pedepsele pentru cele noua capete de acuzare astfel recunoscute de Marcel Lehel sunt mult mai mari, putem trage concluzia ca acesta a reusit sa aduca servicii importante organelor de ancheta (FBI) si a fost practic lasat cu pedeapsa de acasa, primita in contul lui George Maior si a altor utilizatori de email privat.

Este de înţeles ca intreaga presa de peste ocean face referire la cele peste 100 de conturi de email “sparte” de Guccifer, in primul rind in SUA.

Aparitia lui Guccifer 2.0 in Iunie 2016, hacker “român”, pentru a fi creditat cu spargerea conturilor Conventiei Democrate, este considerata de specialisti ca fiind o diversiune a serviciilor rusesti, care sunt in fapt in “spatele” actiunilor de spionaj politic si manipulare mediatica, in favoarea lui Donald Trump.

Nu este de înţeles de ce presa din Romania nu mai pomeneste nimic despre Micul Guccifer si de emailurile (unu, doua, trei) lui George Maior facute public de acesta, din care am luat la cunostinta despre relatia “apropiata” dintre George Maior, Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita.

Guccifer a fost doar imprumutat pentru maxim 18 luni autoritatilor SUA, drept care urmeaza sa fie inapoiat autoritatilor din Romania pentru a fi cercetat si pentru a-si termina pedeapsa.

Cercetarile urmeaza sa identifice cine i-a comunicat lui George Maior pe emailurile private informatii precise si deosebit de importante referitor la reteaua de coruptie si crima organizata operata la Bruxelles de Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si de cei care ii sustineau si promovau, in complicitate cu George Maior.

Nelu Neacsu a retractat formal faptul evident ca el a scris informarile, avind in vedere ca acestea afecteaza direct interesele lui Sebastian Ghita, care este deosebit de credibil cind ameninta cu moartea si familia pe cei care indraznesc sa se opuna actiunilor sale criminale.

Vom reveni