ADEVĂRUL MICROSOFT „NICOLETA STUPARU (BULGARU) „PROCURORUL MAFIEI DIN POLIŢIE” ŞI A ECOSISTEMULUI MICROSOFT, CANDIDEAZĂ LA CSM (2016), DUPĂ CE CANDIDATURA LA DNA A FOST RESPINSĂ (2014)”

LUJU PROMOVEAZĂ PROCURORI INFRACTORI !

nicoleta_bulgaruCine este Nicoleta Bulgaru – Stuparu si de ce o protejeaza Luju, dupa ce a fost protejata de Laura Codruta Kovesi si ulterior repsinsa de aceasta …

NICOLETA STUPARU vs. NICOLETA BULGARU

NICOLETA BULGARU – INFRACTOR PERICULOS (Dosar 6949/P/2004)

Procurorul Nicoleta Bulgaru este o infractoare inraita, care a participat activ in trafic de tigari, cafea si alte produse de contrabanda, operate de Politia din Constanta (Capitanul Pesterau, Colonelul Bogdan si multi altii), in anii 1996-2000 in asociere cu infractori deosebit de periculosi, printre care Dragos Constantinescu fiul fostului Presedinte Emil Constantinescu.

Aceasta este promovata in contextul in care Cms. Sef Grigore Pesterau si Chestor Mihai Bogdan sunt incorporati PNAului creat de Adrian Nastase pentru protectia Statului Mafiot, astfel constituit incepind din anul 2000, cu finantare si aport Evanghelist de la Ecosistemul Microsoft.

Nicoleta Bulgaru este facuta „specialist” in drepturi de proprietate intelectuala si de autor de Florin Costiniu si „plasata” la PTB, sa „colaboreze” strins cu Cms. Sef Dan Calin, sef la DGPMB – SIF „omul la toate” a lui Catalin Voicu prietenul lui Florin Costiniu.

In aceasta calitate aceasta calca in picioare toate legile pentru a proteja Mafia din Politie – Spitalul Dimitrie Gerota, RSC, Medist, Microsoft, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Radu Timofte si multi altii.

Aceasta colaboreaza cu procurorii DNA Irinel Paun si Claudiu Dumitrescu, pentru a exonera grupul infractional constitutit de Microsoft – Medist – RSC si entitati corupte si criminale din SRI – MAI astfel protejate de DNA, pina in prezent.

Dosarul „lucrat” de „specialista” Nicoleta Bulgaru, ajunge partial la „specialista” Monica Pop, care comite alte infractiuni pentru a proteja in continuitate infractiunile comise de organizatia criminala internationala mentionata.

In anul 2012, ambele dosare 6949/P/2004 si 654/P/2011 sunt infirmate, redeschise si conexate la dosarul 85/P/2011, si el ulterior aparent conexat la 245/P/2015 si tot asa.

http://www.coruptia.ro/2015/11/kovesi-coldea-maior-manual-de-utilizare-conspiratia-microsoft-cap-iii-mafia-mai-pna-dna-microsoft/

STATUL MAFIOT O VREA PE NICOLETA „MARIONETĂ” LA DNA – CSM

NICOLETA STUPARU SE TOT CERE LA DNA – CSM

Statul Mafiot Roman are de platit sute de mii (milioane) de EUR, in urma infractiunilor comise de Nicoleta Stuparu pe vremea cind o chema Bulgaru, si intretinea „relatii neprincipiale” cu Grigore Pesterau cu care oferea „servicii penale” mafiei din politie si traficantilor anilor 90, crime in prezent penalizate de CEDO si alte tribunale internationale.

Un caz celebru este Cazul Cuza Prodan – fost Sef Adjunct la Vamilor Constanta, incriminat si arestat de Nicoleta Bulgaru pentru infractiuni comise la locul de munca, cind acesta era in concediu.

Un alt caz public este „ancheta” pe care aceasta a facut-o la comanda grupului infractional Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Vasile Blaga, Radu Timofte, Silviu Hotaran, Ovidiu Artopolescu, Irinel Paun , Claudiu Dumitrescu si multi altii, incepind din anul 2004. Ancheta continua sa fie „investigata” de DNA.

http://www.cugetliber.ro/stiri-comentarii-magistrati-cu-tinichea-si-8221-de-coada-6668

http://www.coruptia.ro/2007/10/cuza-prodan-fostul-sef-al-brigazii-de-supraveghere-si-control-vamal-constanta-a-cerut-daune-de-sute-de-milioane-de-lei/

NICOLETA BULGARU (pe nou) STUPARU

Nicoleta (inca in libertate) se cere la DNA, cu proiecte dintre cele mai „selecte” prezentate in Septembrie 2014, dar fara sa mentioneze Dosarul 6949/P/2004.

http://www.coruptia.ro/2014/09/procurorul-nicoleta-stuparu-si-a-depus-candidatura-la-dna/

Laura Codruta Kovesi o respinge cu celeritate in Septembrie 2014, dar nu o aresteaza pentru infractiuni dovedite intre timp de DNA.

http://www.coruptia.ro/2014/09/dna-a-respins-candidatura-procurorului-nicoleta-stuparu/

Nicoleta nu se lasa, si se cere la CSM – Luju o „divinizeaza” pe Stuparu si se face ca nu a auzit de Bulgaru … de ce oare ?

LUJU RIDICĂ ÎN SLĂVI O INFRACTOARE DOVEDITĂ (de mai multe ori)

„Are 23 de ani de experienta ca procuror de executie si un parcurs profesional de invidiat. Cu zero achitari la activ – performanta cu care multi dintre procurorii din parchetele specializate nu se pot lauda –, Nicoleta Stuparu (foto) de la Parchetul de pe langa Tribunalul Bucuresti vrea sa patrunda in Consiliul Superior al Magistraturii pentru a reforma sistemul din interior:

M-am lovit de mentalitatile obtuze ale unor sefi ierarhici din vechiul sistem comunist si de gandirea superficiala a unor tineri sefi oportunisti si lipsiti de experienta de viata sau expertiza profesionala. Insa am crezut cu tarie ca lucrurile pot fi indreptate si am luptat si persistat pentru schimbarea sistemului judiciar, o salarizare decenta si corecta a magistratilor, inclusiv a personalului auxiliar si politiei judiciare”.

http://www.luju.ro/institutii/csm/zero-achitari-dupa-23-de-ani-ca-procuror-de-executie-nicoleta-stuparu-de-la-parchetul-capitalei-vrea-sa-schimbe-csm-ul-din-interior-consiliul-se-impune-a-fi-reformat-sa-nu-mai-fie-considerat-o-institutie-aroganta-obedienta-politicului-si-serviciilor-mcv-u

Reporterul Luju, care ctitica in permanenta DNA si in primul rind pe Laura Codruta Kovesi, nu stie sa foloseasca google, astfel incit sa afle ca procurorul Nicoleta Bulgaru – Stuparu, este unul dintre cei mai penali procurori care, in orice stat de drept era de mult la inchisoare, nu primea suport media sa promoveze la cel mai inalt nivel in sistemul magistraturii.

Doamnă Procuror Şef DNA,

Avind in vedere ca tergiversati finalizarea Dosarului 85/P/2011, la a carei constituire ati contribuit din plin prin incalcarea flagranta a Legii, Constitutiei si Drepturilor Fundamentale, procurorul Nicoleta Bulgaru – Stuparu, astfel protejata de Dumneavoastra isi permite sa sfideze Statul si pe toti colegii cinstiti din magistratura si sa incerce sa se lase promovata ori la DNA ori macar la CSM.

Va solicitam cu fermitate sa denuntati infractiunile comise de procurorul Nicoleta Bulgaru – Stuparu si sa informati CSM si opinia publica (Luju) referitor la aceasta infractoare de notorietate internatională si la asociatii acesteia printre care si Doru Ţuluş- Monica Pop.

Vă dorim succes