ADEVĂRUL MICROSOFT „PRESCRIPŢIA UCIDE … PĂRŢILE VĂTĂMATE DE DNA – SRI – MAI – COMISIA UE – ECOSISTEMUL MICROSOFT – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET – FUJITSU SIEMENS – EADS”

CAVEAT KOVESI ! NOI SUNTEM PĂRŢI VĂTĂMATE

Omnis Group si noi personal suntem martori in Dosarul 245/P/2015 si parti vatamate in dosarele PICCJ 654/P/2011 – DNA 85/P/2011, 21/P/2006, astfel falsificate, manipulate, tergiversate si „prescrise” la comanda Laurei Codruta Kovesi, incepind din anul 2006 pina in prezent.

Procurorul General Laura Codruta Kovesi (2006-2012) si Procurorul Sef DNA Laura Codruta Kovesi (2013 – prezent) a comis si comite in continuare, cu determinare criminala si cu un curaj iesit din comun, mai multe infractiuni in continuitate si agravare, in beneficiul si pentru favorizarea infractorilor ai caror parti vatamate suntem : Microsoft – Comisia UE – Medist – SRI – RSC – MAI – Asesoft – Teamnet si altii.

„Nu cred ca par un om intimidat. Nu cred ca s-a intimidat nimeni din DNA, colegii si-au continuat anchetele, ne-am indeplinit rolul constitutional. Noi rezistam pentru ca noi suntem DNA si continuam sa ne facem treaba! Treaba noastra nu e sa ne uitam la ce zic inculpatii decat atunci cand dau declaratii in dosare”, a conchis Laura Codruta Kovesi.

„Noi suntem DNA, ne-am obisnuit sa se iasa in spatiul public si sa faca orice acuzatii. Nicio problema, libertatea de exprimare e garantata de Constitutie. Nu ne impresioneaza (atacurile, n.red.) „, a spus Kovesi.

Laura Codruta Kovesi nu este impresionata de Drepturile Fundamentale, Constitutie si Lege, dupa cum probeaza investigatiile incepute de DNA-PICCJ in anul 2005, inchise, prescrise, redeschise si in continuare tergiversate si manipulate prin incalcarea Legii, Constitutiei si Drepturilor Fundamentale.

 

KOVESI CONTROLEAZĂ PRESCRIPŢIA

„Noi suntem ghidati sau stopati in anchete doar de termenele de prescriptie.”

In ancheta facuta de PICCJ – Procuror de caz Monica Pop, in baza Rezolutiilor ilegale date de Procurorul General Laura Codruta Kovesi la „comanda” si in beneficiul Microsoft – SRI- MAI – Comisia UE – Medist – RSC, in Dosarul 654/P/2011, conexat in prezent la Dosarul 85/P/2011, a fost invocata ilegal prescriptia.

Decizia ilegala a Procurorului Monica Pop a fost infirmata, astfel incit dosarul de coruptie „constituit” de Laura Codruta Kovesi in competenta PICCJ si nu a DNA a fost redeschis si conexat de Daniel Morar la Dosarul 85/P/2011 aflat la DNA, dupa ce Laura Codruta Kovesi a plecat la Bruxelles.

Obiectivul „prescriptiei” comandate in „cimpul tactic” fiind exterminarea companiei Omnis si a noastra pesonal, in conformitate cu interesele Microsoft – Comisia UE – SRI – MAI – Medist – RSC si altii.

Laura Codruta Kovesi a revenit Procuror Sef DNA, in urma trocului politic facut de Florian Coldea, Elena Udrea, Victor Ponta si Traian Basescu, astfel incit Dosarul 85/P/2011 continua sa fie „investigat” sub conducerea Procuror Sef DNA Laura Codruta Kovesi, pina va interveni o noua prescriptie, ca si in Dosarul 21/P/2006.

 

PRESCRIPŢIA UCIDE

„Daca e ceva ce impresioneaza un procuror DNA va spun ce este: efectele dramatice ale coruptiei, chiar si moartea unor persoane, am vazut atatea cazuri in care coruptia a dus la moartea unor persoane. Am vazut ce poate face coruptia in sistemul de sanatate de exemplu si nu numai”

„Nu suntem ingrijorati (…) Ne impresioneaza si ne ingrijoreaza efectele dramatice ale coruptiei”, in conditiile in care au existat „atatatea cazuri in care coruptia a dus la moartea unor persoane”, a adaugat Laura Codruta Kovesi.

 

Dosarul 21/P/2006 – referitor la crimele comise de Doctorul Moarte (Adrian Murea) a fost prescris, criminalul Adrian Murea fiind numit director de spital civil (Rovinari).

Dosarul 654/P/2011 – referitor la crimele comise de Microsoft Corporation a fost prescris, criminalii (Ecosistemul Microsoft – Comisia UE) si partenerii reusind sa isi continue si agraveze infractiunile.

 

MAI NOU, PROCURORII SUNT HĂRŢUIŢI, NU MITUIŢI

Pina acum procurorii „investigau” hartuiau partile vatamate din sadism, orgoliu si/sau pentru mita, iar acum banii au inceput sa se duca pentru investigatii si pentru hartuirea procurorilor de catre infractorii pe care procurorii i-au favorizat pina in prezent.

E greu de crezut ca procurorii Nicoleta Bulgaru, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, Monica Pop, Catalin Vartic, Laura Codruta Kovesi si multi alti magistrati sunt toti dezinteresati si au actionat in interesul Microsoft – Comisia UE – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet, exclusiv din scopuri caritabile, din nebunie sau/si din pura prostie.

„Am observat o schimbare a modului in care se face acest lucru (atacuri agresive la adresa procurorilor DNA, n.red.): pana acum eram atacati prin declaratii publice, la emisiuni, pe Facebook, prin afirmatii denigratoare, mincinoase. Mai nou se angajeaza firme, companii private, care sunt platite cu bani multi sa hartuiasca procurorii.

Ma refer si la dosarul Black Cube. E o abordare noua pentru Romania. Nu ne mai ajunge sa-i denigram pe procurorii DNA, hai sa angajam firme sa ii hartuiasca si sa-i intimideze”, a spus Kovesi, intr-un interviu la postul public de televiziune.

Sefa DNA a reiterat ca de obicei cei care arunca acuzatii la adresa sa si a procurorilor anticoruptie sunt cei cercetati sau cei care ii sustin pe cei cercetati.

 

DOAMNĂ PROCUROR ŞEF DNA

AVEŢI OBLIGAŢIA, CONFORM CONSTITUŢIEI ŞI LEGII PE CARE LE INVOCAŢI, SĂ INFORMAŢI CORECT CETĂŢENII ŞI SĂ (NE) RESPECTAŢI DREPTURILE FUNDAMENTALE.

Va somam cu fermitate sa dati curs solicitarilor legitime si legale pe care le adresam DNA incepind din anul 2005 pina in prezent, si sa incetati cu efect imediat abuzurile criminale pe care le comiteti impotriva Statului Roman, a Omnis si a noastra personal.

Va dorim succes