ADEVĂRUL MICROSOFT „Problema este că şefii acestor instituţii (SRI – DNA) au început să nu mai ţină cont de lege […] au confundat legea cu bunul plac. Eu sunt convins că, mai devreme sau mai târziu, vor răspunde pentru abuzurile din perioada 2015-2016.” Traian Băsescu 4 Septembrie 2016

basescu_tariceanu_microsoft-logo_sri_dnaSĂ TRĂIŢI RELAXAT … CU MOARTEA DE MICROSOFT ÎN SUFLET …

„Am fost ameninţat suficient de des ca să trăiesc relaxat” Traian Basescu

Si noi suntem permanent amenintati cu moartea si familiile noastre , de MICROSOFT – DNA – SRI – MAI si toti „partenerii” criminali ai acestora, incepind din anul 2001 pina in prezentul mereu continuu.

Sunteti informat, si ati primit dovezi legale si exhaustive referitor la acte de Politie Politica si la actiuni de crima organizata si terorism, comise impotriva sigurantei nationale si a cetatenilor acestei tari, inca din anul 2005, de catre cei mentionati.

Calin Popescu Tariceanu si „oligarhiile” din care face parte si pe care le-ati numit in repetate rinduri, au controlat si continua sa controleze impreuna cu SRI-MAI-OLAF „cimpul tactic” al Justitiei.

DNA nu este decit un „executant” al „ordinelor” primite.

JUSTIŢIA SE AUTO-CONTROLEAZĂ … DE FRICA SRI

SRI şi MICROSOFT „nu iartă pe nimeni” şi nu iau prizonieri, nici pe DNA.

„Acum câteva minute l-aţi avut pe Tăriceanu aici. Daţi emisiunea înapoi şi veţi vedea că Tăriceanu rosteşte răspicat nevoie de control asupra puterii judecătoreşti. Că nu mai au nici un control. Iar eu îi spun să citească Constituţia, să vadă că este o putere independentă, pe care nu o poate controla politicul. De fapt, aici este problema. Bătălia mea este ca aceste instituţii puternice să respecte dreptul la o anchetă şi la un proces corect, iar bătălia lor este să le pună sub control. Iar eu spun: nu trebuie puse sub control.  Justiţia se auto-controlează”, a spus Băsescu, la România Tv.

Justitia se auto-controleaza sa nu iasa din „ordinele” SRI – Microsoft, si sa nu ajunga sa se incrimineze singura pentru abuzurile si ilegalitatile comise pina in prezent.

OMAR HAYSSAM vs. BILL GATES – ASASINATE SI RAPIRI

Fostul preşedinte Traian Băsescu a confirmat, duminică, la o emisiune TV, informaţiile prezentate în 2005 de către fostul şef SRI Radu Timofte, potrivit cărora au existat informaţii credibile privind tentative de asasinare venite din partea unor „grupări mafiote” şi că a existat chiar şi o intenţie de răpire a uneia din fiicele sale de către un interlop.

„Cazul Hayssam este produsul unei complicitati netulburate de aproape 20 de ani intre clasa politica si asa-zisi investitori straini, multi dintre ei cautandu-si norocul in Romania si folosindu-se de viciile si caracterul unor oameni pentru a se imbogati.” Mihai Razvan Ungureanu

Scandalul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS – Medist – RSC- Asesoft – Teamnet – SIVECO, etc. „este produsul unei complicitati netulburate de aproape 20 de ani (2000-2016) intre clasa politica si asa-zisi investitori straini (Bill Gates), multi dintre ei cautandu-si norocul in Romania si folosindu-se de viciile si caracterul unor oameni pentru a se imbogati”

Intre Omar Hayssam si Bill Gates nu exista nici o diferenta, alta decit faptul ca Omar Hayssam nu a mai putut fi aparat de „institutii” si este la inchisoare, in timp ce pentru fapte mult mai grave si exhaustiv dovedite, Bill Gates este in continuare protejat de „institutii”, si nu se va duce niciodata la inchisoare.

Jaful si tilharia, asociate cu asasinatul discret sau exemplar, sunt cele mai ieftine si eficiente forme de imbogatire, astfel practicate in Romania incepind din vremuri stravechi, dar perfectionate de calaii comunisti de sorginte rusa (Pantiusa Bodnarenko, Piotr Gongearuk „Petre”, Ana Pauker, Ghizela Vass, etc.), veniti cu tancurile in 1944, si reveniti cu taburile in 1989 … pentru continuitate si „democratie” si prosperitate, date la tot poporul de Ion Iliescu, Adrian Nastase, Cico Dumitrescu, Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastain Ghita si multi altii astfel asociati cu Ecosistemul Microsoft („Microsoft nu ia prizonieri”) si pe asociatii acestora Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO – Fujitsu Siemens – EADS si multi altii.

Calin Popescu Tariceanu „profesorul” lui Omar Hayssam este Prim Ministru, si cind Omar Hayssam este ajutat de Ilie Botos, Vasile Blaga, Radu Timofte si altii sa fuga din Romania si sa fie protejat, si cind Bill Gates este ajutat (si ulterior decorat) de Calin Popescu Tariceanu, si protejat de Ilie Botos, Vasile Blaga si Radu Timofte si altii sa fure din Romania mult mai grav decit Omar Hayssam.

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-15216297-omar-hayssam-fost-adus-romania-implicat-rapirea-ziaristilor-romani-irak-este-condamnat-20-ani-inchisoare.htm

„ELIMINI OMUL ELIMINI PROBLEMA” V.I. STALIN

Sebastian Ghita vrea sa ii impuste pe Florian Coldea si pe George Maior, daca se iau de fratele sau, sa o calce cu masina pe Carmen Rosu, daca nu ii da fonduri UE, sa il distruga pe Nelu Neacsu daca nu isi retrage afirmatiile care il incrimineaza, si sa ii omoare pe toti cei care se opun dorintei sale patriotice de a jefui si tilhari in voie si in asociere cu Microsoft, Sebastian Vladescu, Calin Popescu Tariceanu si cei pe care el ii respecta, Irina Socol, Liviu Dragan, Florin Talpes, etc.

SOV vrea sa il vada mort si ingropat pe Ghita, asa cum a omorit si ingropat cu sutele in dealurile Moldovei, in timp ce asociatul sau Catalin Chelu, executa rapiri si asasinate, dupa care „moare” confortabil in Damasc.

Omar Hayssam ameninta cu moartea si rapirea familiilor „oponentilor”, si ajunge chiar sa isi vada visul cu ochii, lui si ai lui Muhamar Munaf, tocmai in Iraq, ba mai mult sa si dispara de sub ochii vigilenti ai institutiilor de „forta” conduse si de Radu Timofte.

Există nişte complicităţi care trebuie expuse. Cazul Omar Hayssam este un exemplu de ce îneamnă astfel de complicităţi. Trebuie aduse la lumină toate informaţiile. Toţi cei care au avut legătură cu Omar Hayssam, bătându-şi astfel joc de ţară, trebuie să plătească. El a fost adus exact când trebuia Mihai Razvan Ungureanu

Bill Gates „nu ia prizonieri” si vrea sa isi vada competitia exterminata si ingropata, dupa ce a mituit toate guvernele incepind din anul 2000, si a jefuit fondurile publice nationale si UE si a tilharit companiile private din Romania, care au refuzat sa se asocieze la jaf si tilharie cu Microsoft.

ASASINATE LA COMANDĂ, OBICEIURI, „MICROSOFT- SRI” (1944-2014)

In Romania, Legea este confundata cu bunul plac al Comintern (Kommunisticeskii internaţional) – (Internaţionala Comunistă), reprezentata de Ana Pauker (Adrian Severin), Ghizela Vass (Bogdan Olteanu) incepind din 20 Septembrie 1944, de Secretarul PCR Stefan Foris „Marius”, si ulterior de Lucretiu Patrascanu „Andrei”.

Ambii au fost asasinati de Pantiusa Bodnarenko (Stefan Pintilie), prin metode arhaice dar perfect functionale – dat cu ranga in cap si impuscare cu Nagan M1895 din dotarea Ceka.

Radu Timofte (posibil C.P. Tariceanu – Vasile Blaga – Ilie Botos, etc.), il ajuta pe Omar Hayssam sa fuga din Romania, si ii transmite via Realitatea Tv (SOV) presedintelui ca forte interlope vor subcontracta asasini straini sa il asasineze si sa ii rapeasca copii.

Catalin Chelu, Adrian Murea, Cico Dumitrescu si multi altii erau specializati inca din vremurile de „glorie” ale Securitatii in asasinate, rapiri, tortura si genocid, de altfel practicate cu mult „succes” inainte si dupa 1989, incepind din 1944.

ARITMETICA „ISTORICĂ” A LUI BĂSESCU (1944 – 2015 – 2016)

Abuzurile din 2015-2016, sunt comise in continuitatea abuzurilor si asasinatelor, incepind din 20 Septembrie 1944 de Lucretiu Patrasanu Ministru al Justitiei, numit Ministru al Justitiei, la „troc” cu „rusii” Ana Pauker (Adrian Severin), si Ghizela Vass (Bogdan Olteanu), de Regele Mihai, un admirator al comunistilor de „catifea” si frecventatori ai saloanelor mondene, intruchipati de Lucretiu Patrascanu „Andrei”. si Stefan Foris „Marius”, ambii asasinati la „comanda” de Pantiusa, un asasin de „moda veche” (un personaj interesant pe care l-am cunoscut cind eram foarte tinar).

Ulterior am mai cunoscut si alti „asasini”, mai mult sau mai putin credibili si/sau confirmati, dar nici unul de talia (liliputana) unor Pantiusa sau Piotr.

https://tismaneanu.wordpress.com/2011/10/02/cine-a-fost-pantiusa-bodnarenko-un-calau-stalinist-in-fruntea-%e2%80%9csecuritatii-poporului%e2%80%9d/

„Din fotoliul de ministru al Justiţiei, Pătrăşcanu asigură pregătirea structurilor legislative în vederea sovietizării României. Primele ţinte: adversarii politici şi reprezentanţii vechiului sistem. În Monitorul Oficial apar decrete cu privire la epurarea Justiţiei şi a aparatului de stat central.

La 20 septembrie 1944, la doar o săptămână după întoarcerea din URSS, Pătrăşcanu intră în exerciţiul funcţiunii: depune un proiect de lege pentru „arestarea şi judecarea celor care poartă răspunderea materială şi morală a dezastrului ţării“. Proiectul legislativ nu e decât materializarea unei prevederi a Convenţiei de Armistiţiu care obliga partea română „să dizolve formaţiunile de tip fascist, cât şi orice
organizaţii care duc propagandă ostilă Naţiunilor Unite şi în special Uniunii Sovietice“ şi „să colaboreze cu Înaltul Comandament Aliat la arestarea şi judecarea persoanelor acuzate de crime de război“.

http://www.ziarulstefancelmare.ro/ce-spunea-lucretiu-patrascanu-comunistul-intelectual-despre-el-imi-plac-femeile-dar-amanta-mea-numarul-unu-ramane-politica/

OMAR HAYSSAM – RADU TIMOFTE – C.P. TĂRICEANU – MICROSOFT

„Avem informaţii secvenţiale, din partea unor oameni ai lumii interlope, în legatură cu structuri mafiote, structuri implicate în acte de corupţie, dispuse să angajeze diferite alte persoane din afara teritoriului României, pentru a veni în România să comită atentate”, spunea Timofte la acea dată potrivit news.ro

În 2005, directorul SRI de la acea vreme, Radu Timofte, afirma, la Realitatea TV (SOV), că există informaţii privind dorinţa unor grupări de a organiza asasinate la adresa unor politicieni din România, inclusiv la adresa preşedintelui.

Fostul preşedinte Traian Băsescu a confirmat, duminică, la o emisiune TV, informaţiile prezentate în 2005 de către fostul şef SRI Radu Timofte, potrivit cărora au existat informaţii credibile privind tentative de asasinare venite din partea unor „grupări mafiote” şi că a existat chiar şi o intenţie de răpire a uneia din fiicele sale de către un interlop.

http://www.news.ro/politic-intern/basescu-grupari-mafiote-vizau-asasinarea-mea-am-primit-informari-din-inchisori-ca-se-pregatea-rapirea-fiicei-mele-1922403504372016092115560554

SRI NU IA „PRIZONIERI” – DNA CONFUNDĂ LEGEA CU BUNUL PLAC

„Nu cred că este vreo instituţie iertată de SRI. Ştiţi ceva? Dacă aş putea, le-aş face şi mai puternice. Nu mai pot. Mi s-a terminat mandatul. Le-aş fi făcut şi mai puternice. România are nevoie de instituţii puternice. Problema este că şefii acestor instituţii au început să nu mai ţină cont de lege. Şi asta s-a întâmplat puternic, începând cu anul 2015, moment în care au confundat legea cu bunul plac. Eu sunt convins că, mai devreme sau mai târziu, vor răspunde pentru abuzurile din perioada 2015-2016.”, a declarat Traian Băsescu, la România Tv.

SRI – DNA iarta, protejeaza si promoveaza doar Ecosistemul Microsoft („Microsoft nu ia prizonieri”) si pe asociatii acestora Medist – RSC – Asesoft – Teamnet – SIVECO – Fujitsu Siemens – EADS si multi altii contra cost.

SRI – DNA nu iarta dar protejeaza contra cost, in timp ce DNA confunda legea cu platile facute de Microsoft si asociatii acestora conducatorilor institutiei SRI.

Radu Timofte – Florian Coldea – George Maior, colaboreaza simbiotic in „cimpul tactic” cu Ilie Botos, Laura Codruta Kovesi, Irinel Paun, Claudiu Dumitrescu, Doru Tulus, pentru a ii proteja, pe cei care „produc” si impart mita obtinuta din frauda, incepind din anul 2000 (Bank Pictet) pina in prezent.

„ŞEFII” NU DAU NICIODATĂ SOCOTEALĂ

Nici sefii nu mai dau socoteala ca pe vremurile lui Pantiusa, si nici asasinatul la „comanda” nu mai e ce era pe vremea lui Plesita si a lui Ceausescu.

Astazi se lucreaza „legal” si „democratic”, in „cimpul tactic” al Justitiei, unde eliminarea se face prin ticluire de probe, marturii false, tergiversari, manipulari, secretomanie, tortura psihica si terorism „alb”, preluate de la profesionisti de tip Microsoft si Evanghelismul predat si aplicat obligatoriu de angajatii acestora.

Astfel moartea este mult mai lenta si mult mai dureroasa, cind ajungi sa vezi cum familia iti este distrusa, activitatile legitime si legale iti sunt sabotate si esti transformat din creator cinstit si corect in infractor, abject si periculos, in timp ce institutiile se „amuza” de puterea pe care o pot exercita fara nici un control, fara nici o logica, fara nici o lege, si fara nici un Dumnezeu.

http://www.stiripesurse.ro/basescu-despre-dna-i-sri-daca-a-putea-le-a-face-i-mai-puternice_1150112.html

http://www.stiripesurse.ro/basescu-face-declara-ii-oc-grupari-mafiote-vizau-asasinarea-mea-se-pregatea-rapirea-fiicei-mele_1150117.html