ADEVĂRUL MICROSOFT „SRI mai face şi din astea” BARROSO a încălcat principiile etice şi normele UE”

sri_dna_junker_barrosoSRI – DNA – OLAF – BARROSO = GRUP INFRACŢIONAL ORGANIZAT

”DNA nu a urmărit îndepărtarea oamenilor controlaţi de Gabriel Oprea, ci a celor controlaţi de SRI, inclusiv al lui Tobă. El a fost controlat şi susţinut de SRI inclusiv în funcţia de ministru. SRI mai face şi din astea”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-zguduie-romania-dna-a-urmarit-indepartarea-oamenilor-controla-i-de-sri-ca-toba_1151782.html

Seful Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, a lansat luni o investigatie fara precedent care il vizeaza pe predecesorul sau, Jose Manuel Barroso, suspectat ca a incalcat principiile etice si normele UE pentru ca acceptat un post la Goldman Sachs, precizand ca dosarul ar putea ajunge pana la Curtea Europeana de Justitie.

http://www.hotnews.ro/stiri-international-21287373-francois-hollande-sprijina-investigatia-lui-jean-claude-juncker-care-vizeaza-manuel-barroso-dupa-fostul-presedinte-angajat-goldman-sachs.htm

BARROSO – NĂSTASE – GATES – TIMOFTE- TĂRICEANU – VLĂDESCU

Manuel Barroso – Giovanni Kessler – Alessandro Buttice – Alberto Perduca – Irinel Paun – Claudiu Dumitrescu – Doru Tulus – Monica Pop – Laura Codruta Kovesi – George Maior – Florian Coldea – etc.