ADEVĂRUL MICROSOFT “UDREA, GATES, KESSLER, KOVESI, VARTIC, COCOŞ, COLDEA, BUTTICE, VÎNTU, GATES, TĂRICEANU ŞI OPREA”

kovesi_coldea_maior-p_gates_arto_ballmer_hotaran_bulgaru_dumitrescu-claudiu_kessler_vintu_buttice_vartic_scheeleINFRACTORUL GIOVANNI KESSLER VINE LA RAPORT (în secret)

Infractorul Giovanni Kessler Directorul general OLAF ii da raportul infractorului DNA, in prezent Secretar de Stat Director General DLAF Catalin Vartic, urmasul lui Claudiu Dumitrescu, Cristian David, Victor Ponta … la conducerea DLAF, “oficina” a OLAF si a Mafiei Siciliene – Alessandro Buttice, Jonathan Scheele, astfel protejati de DNA – PICCJ – SRI – MAI – Comisia UE.

Frauda cu fonduri europene, un fenomen care atinge cote alarmante: Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă bănuieşte că peste 560 de proiecte ar fi fost fraudate la nivelul UE. Valoarea totală a acestora se ridică la 1,3 miliarde de euro. În cazul României, paguba constatată de instituţie depăşeşte 230 de milioane de euro. Datele au fost prezentate chiar de şeful Oficiului European de Luptă Antifraudă, Giovanni Kessler, aflat în vizită la Bucureşti.

Bilanţul prezentat de Oficiul European de Luptă Antifraudă se referă la exerciţiul bugetar 2007-2013. În toată această perioadă, OLAF a constatat suspiciuni de fraudare a banilor europeni în 566 de proiecte depuse, în valoare de 1,3 miliarde de euro. Aflat în România, şeful Oficiului – Giovanni Kessler – a prezentat şi situaţia din ţara noastră. În urma sesizărilor venite de la procurorii DNA şi DIICOT, au fost făcute peste o mie de acţiuni de control. S-a constatat că prejudiciul creat de fraudarea fondurilor europene depăşeşte 230 de milioane de euro. Într-unul dintre cazurile din România, un consultant care a lucrat pentru un proiect în domeniul sănătăţii ar fi cerut mită 5% din valoarea contractelor. Printre finanţatorii respectivului proiect s-a numărat şi Banca Europeană de Investiţii.

UDREA O BAGĂ ÎN ACATISTE PE KOVESI

„M-am rugat pentru toti adversarii mei politici, chiar si pentru cei care mi-au facut foarte mult rau in ultimul an si jumatate. Am pus acatiste peste tot pe unde m-am dus. Pentru ca numai un om neferict poate sa faca atat de mult rau”, a spus Udrea, la RTV.

Întrebată dacă a trecut-o pe acatiste pe şefa DNA, Laura Codruţa Kovesi, aceasta a răspuns: „Am trecut-o! Chiar mi-as dori sa fie fericita si sa aiba o viata frumoasa”, a răspuns Elena Udrea.

http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-se-dedica-credin-ei-acatiste-pentru-efa-dna-laura-codru-a-kovesi_1153149.html

OLAF O BAGĂ ÎN RAPOARTE PE KOVESI

Oficiul European de Luptă Antifraudă a constatat suspiciuni de fraudare a banilor europeni în 556 de proiecte în valoare totală de 1,3 miliarde de euro. Paguba constatată de instituţie în România ar fi de 231 milioane de euro, informează digi24.ro

Datele au fost dezvăluite de Departamentul pentru Lupta Antifraudă, instituţie care reprezintă interfaţa cu Oficiul pentru Lupta Antifraudă.

În bilanţul pentru exerciţiul financiar 2007-2013 se arată că au fost făcute peste 1.150 de acţiuni de control în urma sesizărilor venite de la DNA, DIICOT şi celelalte instituţii abilitate din România.

În acestor controale, peste 800 au fost şi terminate. Rezultatul arată că în cazul a 556 de proiecte există suspiciuni de fraudă şi alte nereguli. Impactul posibilei fraude este de peste 231 de milioane de euro. Cifrele au fost prezentate cu ocazia vizitei în România a directorului general al Oficiului European de Luptă Antifraudă (OLAF), Giovanni Kessler.

http://www.stiripesurse.ro/olaf-fraude-de-sute-de-milioane-de-euro-din-fonduri-europene_1153151.html

http://www.europafm.ro/olaf-presupusele-fraude-cu-fonduri-europene-de-la-nivelul-ue-se-ridica-la-13-miliarde-de-euro/