KOVESI HOAŢA STRIGĂ „GHIŢĂ HOŢUL” ! GHIŢĂ, „GUCCIFERUL” LUI KOVESI … ”

CLOACA MAXIMA

”Dacă aveam informaţiile astea, nu mai acceptam niciodată să o pun la DNA. Am mai aflat şi altele, dar nu am probe. Au lăsat să se întâmple înscenarea cu fratele meu. Au lăsat să se întâmple filmarea de la Paris. Acum am confirmarea că dincolo de interesele statului, ei lucrau şi pentru interese private. Au vrut să o facă pe doamna Kovesi profesor la SNSPA, dar şi pe soţia domnului Coldea. Eu nu mi-am angajat rude în mandatul meu, ei şi-au făcut o cloacă acolo.” Traian Basescu

Au lasat sa se intimple si ECOSISTEMUL MICROSOFT – MEDIST – RSC – ASESOFT – TEAMNET, si inscenarea cu Omnis Group si Dragos Riscanu si Guccifer-Maior, si toate acestea si multe altele lucrind pentru interese private in numele statului.

Basescu afirma ca are si alte informatii referitor la genti cu bani negri si la alte infractiuni, pe care noi le denuntam de un deceniu, de cind legea in Statul Mafiot o face Kovesi – Maior – Coldea – Ghita – Vladescu – Tariceanu – Blaga – Bill Gates si acolitii lor, mai mult sau mai putin criminali internationali si/sau nationali.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-anun-a-noi-dezvaluiri-despre-kovesi-vor-urma-autodenun-uri-am-informa-ii_1154265.html

 

SERVICIU CONTRA SERVICII

„Falsul s-a făcut cu ştiinţa doamnei Kovesi. Nu puteam să merg la DNA. Se ancheta doamna Kovesi singură? Eu am calitatea de cetăţean. Spuneţi cum vreţi. Măsluit, elaborat şi făcut de alţii. Am convenit să acoperim acest plagiat. A fost în favoarea dânsei în acel moment. Am lucrat cu acele persoane în acel moment şi eu i-am rugat. Nu am ajutat-o eu pe Kovesi să ajungă la şefia DNA. Victor Ponta şi Traian Băsescu ştiu cum a ajuns ea din nou la DNA. Vrea să mi se închidă gura. Mulţi oameni vor să ni se închidă gura. Traian Băsescu știa, probabil de la servicii.”, a spus Sebastian Ghiţă.

Dupa un deceniu de denunturi, investigatii si probe depuse la DNA, OLAF, DoJ-FCPA referitor la reteaua internationala de crima organizata condusa de Ecosistemul Microsoft si de cei cunoscuti, iata ca unul dintre mafiotii principali, Sebastian Ghita, devine un erou cu veleitati de martir in lupta impotriva coruptiei…. mai ramine sa vina si Sebastian Vladescu sa faca un autodenunt … de mina cu George Maior si Bill Gates ….

 

(EX) PREŞEDINTELE SE TEME PENTRU VIAŢA SA

”M-ar fi făcut pulbere toţi”

Traian Băsescu a afirmat că a primit informaţii privind un posibil plagiat în cazul tezei de doctorat a Codruţei Kovesi în 2014, informaţiile nefiind certe deoarece proveneau ”din mediul civil”, scrie Adevărul.

Omnis a informat Presedintele incepind din anul 2005 despre acte si fapte grave de plagiat (piraterie), coruptie si crima organizata si a probat exhaustiv informatiile din mediul SRI, MAI si alte institutii; acum aflam ca acestea erau implicate in falsificare.

Întrebat de ce nu a făcut un denunţa penal în această chestiune, Băsescu a răspuns: ”Prin formaţie profesională. Oricât de dur vi s-ar părea ce urmează să spun acum: când la bordul unui vas simţeai că ai un turnător, de regulă vasul se întorcea în port cu un om mai puţin”. Invitat să dea detalii legate de soarta potenţialilor turnători, Băsescu a explicat: ”I se mai întâmplau lucruri”.

Un alt motiv invocat de către fostul preşedinte a fost faptul că informaţiile primite nu erau certe. ”Eu am avut informaţii din mediul civil, după cum şi în 2010 am avut informaţii tot din mediul civil că se fură la ANRP. Când am primit informaţia de la Elena Udrea, am dat-o la instituţiile statului. Acum instituţiile statului care ar fi trebuit să mă informeze erau implicate în falsificare”, a spus Băsescu adăugând că, la vremea respectivă, acuzele sale puteau fi infirmate cu uşurinţă cu raportul prin care se spunea că actualul procuror-şef al DNA nu a plagiat. ”M-ar fi făcut pulbere toţi”, a comentat Băsescu.

http://www.stiripesurse.ro/de-ce-nu-a-facut-denun-traian-basescu-in-cazul-kovesi_1154354.html

 

KOVESI DETERMINARE INFRACŢIONALĂ DOVEDITĂ

„Cu referire la teza de doctorat Combaterea crimei organizate prin dispoziții de drept penal, țin să precizez că aceasta este o lucrare care îmi aparține în totalitate și că nu am plagiat. De altfel, acest lucru l-am susținut de la prima apariție, încă din anul 2012, în spațiul public a afirmațiilor denigratoare de aces ttip: http://www.mpublic.ro/presa/2012/c_18_05_2012_3.htm.

 „Asociaţia Grupul pentru Reformă şi Alternativă Universitară (GRAUR), din Cluj Napoca, confirmă PLAGIATUL procuroarei Laura Codruţa Kovesi.

Într-un comunicat de presă, asociaţia solicită „retragerea imediată a titlului de doctor în drept acordat prin fals procuroarei şi sancţionarea drastică şi exemplară a tuturor persoanelor care au contribuit la măsluirea şi la ascunderea unor probe evidente cu scopul favorizării făptaşei”. Potrivit sursei citate, plagiatul a preluat opere autentice fără citare. http://www.stiripesurse.ro/verdictul-crunt-dat-de-profesori-universitari-kovesi-a-plagiat_1154334.html

 „În 2016, doamna Kovesi şi-a permis să ridice telefonul de convorbiri operative şi să sune la un demnitar român şi să-l ameninţe că dacă se reia cercetarea pe teza ei de doctorat vor fi arestări. Sunt constrâns de riscul ca respectivul demnitar să spună nu, eu doar semnalez gestul, nu dau nume” Traian Basescu

„Da, este doctorand (Florian Coldea) si este secret. Şi-a ales o tema imposibila se pare, dar nu e legal sa fie secreta. „, a tunat Băsescu.

 „Si Coldea, si Kovesi au musamalizat propriile lor plagiate. In 2013, cand am nominalizat-o, nu stiam. Stiam doar ca in 2011, cand s-a dus la Timisoara sa sustina doctoratul, s-a dus cu mare alai, cu generalul Coldea, cu George Maior. Acum fac o multime de legaturi. Din pacate nu le-am facut la momentul potrivit”, a comentat Traian Basescu.

Pe linga plagiatele lor, acestia au musamalizat si continua sa protejeze plagiatele comise de Microsoft, Medist, RSC, Asesoft, Teamnet si multi altii.

http://www.mediafax.ro/politic/basescu-kovesi-a-amenintat-un-demnitar-ca-vor-fi-arestari-daca-se-reia-cercetarea-pe-doctorat-15748801

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21316484-sebastian-ghita-autodenuntat-dna-sustine-participat-redactarea-falsa-raportului-privind-teza-doctorat-codrutei-kovesi-basescu-kovesi-amenintat-demnitar-roman-daca-reia-cercetarea-teza-doctorat-arestat.htm

 

NOI SUNTEM ROMÂNI … MAI MULT SAU MAI PUŢIN VERZI

„Pot doar sa va spun ca Laura Codruta Kovesi avea cunostinta de ceea ce faceam noi.

Eu am date, elemente si informatii, si este vorba despre mine, pe care vreau sa le aduc la cunostinta Parchetului General pentru ca doar Procurorul General sper ca mai are posibilitatea si puterea sa mai verifice asa ceva, care arata cum in momentul in care s-a pus problema plagiatului tezei de doctorat a Laurei Codruta Kovesi pentru a o proteja la acel moment pentru ca toti credeam ca face un bine in Romania.

„STATUL MAFIOT ROMAN” SUNT KOVESI GHITA TARICEANU COLDEA MAIOR VLADESCU BLAGA BILL GATES STEVE BALLMER … nu pulimea si bandele lui Soros si tradatorii de tara Cristian Ghinea, Radu Moraru, Dragos Riscanu si denigratorii democratiei Hans Klemm, Joe Biden si restul de au mai ramas … la cheremul unor banditi, in frunte cu cei numiti.

http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghi-a-arunca-romania-in-aer-am-decis-sa-fac-un-autodenun-vizata-e-kovesi_1154242.html

 

BORFAŞII ŞI FASCIŞTII SUNT ŞI EI TOT ROMÂNI … AI LUI KOVESI

„Au aplicat tactica IT-ul pârjolit: furăm noi tot ca să nu rămână nimic pentru alții.”

„Vă invit să urmăriți reportajul de la ProTV – ”România, te iubesc!” despre digitalizarea administrației din România. Sebastian Ghiță recunoaște practic că e un sistem corupt. Și pune actuala curățenie pe seama faptului că ”firmele lui Soroș” vor să le ia lor locul. În ce mă privește, firmă românească sau nu, trebuie să facă treaba, să nu mai planteze oameni în MFE, OIPSI și AM-uri ca să umfle contractele și să livreze ce promite. Și basta.

S-ar crede că din cauză ca s-a luptat Ghiță cu Soroș a rămas administrația românească nedigitalizată. Au aplicat tactica IT-ul pârjolit: furăm noi tot ca să nu rămână nimic pentru alții. Repet o idee importantă: furtul în sine e grav, dar mai grav este că băieții ăștia ne-au condamnat la subdezvoltare și stat la cozi. Nu poți guverna modern fără să ai sisteme IT funcționale, nu poți debirocratiza dacă instituțiile nu pot scăpa de hârtie. Noi toți plătim la
orice contact cu administrația acest rateu de a intra cu statul în epoca digitală. Iar acest rateu e din vina ”băieților deștepți”, cum își zice Ghiță însuși, pe care i-a apucat să fure din patriotism.

Borfașii devin fasciști înainte de alegeri, poate-poate scapă de pușcărie. Aveți grijă să nu scape! Share ca să se afle”, scrie Ghinea pe Facebook.

http://www.nasul.tv/declaratia-care-l-a-infuriat-pe-ghita-ministrul-ghinea-borfasii-devin-fascisti-inainte-de-alegeri-poate-poate-scapa-de-puscarie/

 

GHIŢĂ, GUCCIFERUL LUI KOVESI – COLDEA – MAIOR

Asa cum Maior a avut Gucciferul lui in persoana lui Marcel Lehel, care a dezvaluit mecanismele de crima organizata operate de Ecosistemul Microsoft pe plan international sub protectia si promovarea „sistemului ticalosit – Statul Mafiot Roman, la fel acum Kovesi are si ea Gucciferul ei in persoana lui Sebastian Ghita. Ghita a urcat-o, Ghita o coboara … functie „binele Romaniei”.

 

GHIŢĂ „LOVEŞTE” DEFINITIV ÎN NELU NEACŞU (GUCCIFER)

Ghita a „inchis” prin amenintari cu moartea si familia, adresate lui Nelu Neacsu, informatorul „privat” al lui George Maior, „povestea” Guccifer, si a salvat reteaua infractionala si pe Kovesi, care protejeaza incepind din anul 2006 pina in prezent crimele comise de Ecosistemul Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet si altii.

Nelu Neacsu s-a prezentat in urma amenintarilor lui Ghita, la Ambasada Romaniei din Bruxelles si a dat o declaratie conform careia nu el a scris informarea bine documentata si articulata in atentia lui George Maior care, desi parte vatamata persoana fizica in dosarul lui Guccifer, a trimis SRI sa il reprezinte la proces …

Kovesi nu a dorit sa afle daca, indiferent de cine a scris despre fapte deosebit de grave de coruptie si crima organizata, faptele exista si pot fi probate. Kovesi a contribuit la musamalizarea si protejarea retelei criminale operate de Sebastian Ghita (Asesoft – Teamnet) – Sebastian Vladescu (Medist – SRI si SC – MAI) – ECOSISTEMUL MICROSOFT – Coruptia OLAF – Comisia UE.

 

GHIŢĂ LOVEŞTE „PREVENTIV” ÎN KOVESI

Eu am venit sa spun un lucru la care am participat si pe care l-am facut eu. Nu altcineva a tinut hartiile acelea in mana. Si am sa le prezint procurorilor. Am si documente si alte informatii despre aceasta situatie care s-a intamplat in 2012, cand noi am acoperit-o pe Laura Codruta Kovesi crezand ca face un bine.”, a tunat Sebastian Ghiţă.

Am avut o relatie apropiata cu Laura Codruta Kovesi. Ma cunosc foarte bine cu dansa si la acel moment (anul 2012 – n.r.) eram in relatii extrem de apropiate.

Ne-am cunoscut la un eveniment public. Am continuat sa ne vedem de mai multe ori … Ne intalneam la evenimente publice si private. Aveam o relatie foarte apropiata.”

 

KOVESI CEA MAI CURAJOASĂ SE PLÂNGE LUI GHIŢĂ

Am avut o discutie cu dansa in care am observat-o marcata, preocupata, ingrijorata de ceea ce se va intampla in momentul in care teza dansei va fi verificata de CNATDCU. In acea discutie, pentru ca ii cunosteam pe cei care ii dirijau, numeau, pe cei din comisia respectiva, am discutat cu dansa ca o sa incerc sa o ajut, in calitate de prieten.

Discutia a fost intre mine si dansa, nu m-a pus nimeni sa intervin. Kovesi nu a promis ceva la schimb, nu a existat o discutie in termenii acestia. Era o chestiune normala, fireasca. Atunci nu mi s-a parut nimic rau sau anapoda”, a spus Sebastian Ghita.

Normalitatea lui Kovesi este sa isi impuna faradelegile, in timp ce pentru Ghita crima organizata este o chestiune fireasca, la fel ca si pentru Bill Gates, Sebastian Vladescu, George Maior, Florian Coldea si multi (prea multi altii).

 

KOVESI CEA MAI PLÂNGĂCIOASĂ SE PLÂNGE DE GHIŢĂ

Afirmațiile defăimătoare ale persoanelor cercetate de DNA, de o vehemență fără precedent în acest an, au făcut obiectul sesizărilor înaintate Consiliului Superior al Magistraturii care a constatat că acestea aduc atingere prestigiului și credibilității magistraților. Mai mult decât atât, în raport cu luările de poziție anterioare ale lui Ghiță Sebastian Aurelian, în care a făcut alegații cu privire la investigațiile penale desfășurate de procurori, DNA a sesizat, în acest an atât pe Procurorul general al Parchetului de pe Înalta Curte de Casație și Justiție cât și Consiliul Superior al Magistraturii.

http://www.pna.ro/comunicat.xhtml?id=7736

 

STATUL MAFIOT ROMÂN – MOD DE UTILIZARE

Cea mai curoajoasa, iubitoare si iubita dintre romancutele noastre, conform DoS, Coldea si Ghita, se plinge pe „umarul” mafiotului Ghita ca in timp ce face „numai” bine Romaniei lui Ghita, Coldea, Maior, Ponta, Tariceanu, Blaga, Vladescu, Cocos, Florica, Artopolescu, Gates si altor mafioti, teza ei de doctor, sustinuta sub privirile admirative ale lui George Maior si Florian Coldea la Facultatea controlata de Vasile Blaga, risca sa fie dovedita ca fiind in fapt un plagiat, respectiv adio mariri, bani si crima organizata.

Coldea, iubitor de Kovesi, ii comanda lui Ghita, temator de Coldea, sa o rezolve pe Kovesi, ca si ea ii rezolva si o sa-i rezolve si mai bine si sigur in viitor. Ghita il ia pe omul lui Maior si il pune sa faca un raport in conformitate cu adevarul dorit de sarmana doctorita, care astfel ajunge din Procuror General, Procuror Sef DNA, la troc cu Alina Bica, pe „mana” lui Coldea, Ponta, Udrea, Basescu.

Basescu spune ca daca stia ce stie acum, nu o punea Procuror Sef DNA.

In opinia sa, autodenuntul lui Sebastian Ghita reprezinta „o reactie la faptul ca Kovesi, sprijinita de Coldea si multi altii, incearca sa-i elimine pe toti cei care stiu cate ceva din suporturile statului”. „Eu spun ca s-au inselat, ca s-ar putea sa se afle si despre genti cu bani, despre spalari de bani si despre altele. Am avut informatii, dar nu probe, din 2014”Traian Basescu.

”Dacă mă cheamă la Parchet, spun tot ce știu. Dacă mă cheamă în cadrul unei anchete penale la Parchet, voi spune tot ce știu”, a spus Victor Ponta pentru Antena 3.

http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-prima-reac-ie-in-cazul-scandalului-kovesi-ghi-a-o-sa-spun-tot-ce-tiu_1154273.html

http://www.hotnews.ro/stiri-esential-21316484-sebastian-ghita-autodenuntat-dna-sustine-participat-redactarea-falsa-raportului-privind-teza-doctorat-codrutei-kovesi-basescu-kovesi-amenintat-demnitar-roman-daca-reia-cercetarea-teza-doctorat-arestat.htm

 

KOVESI CONTINUĂ IMPERTURBABILĂ SERIA CRIMELOR

Kovesi este in continuare convinsa ca face un mare bine Romaniei, dind un exemplu unic pe plan international de infractor la cel mai inalt nivel in Statul Mafiot Roman, ajuns mafiot in primul rind datorita prestatiei sale, timp de un deceniu, de criminal cu probleme grave de comportament (paranoia, idei fixe, violenta verbala si fizica, moravuri usoare, mitomanie, asociere criminala etc.).

 

RADU MORARU – „COLDEA SI KOVESI O MARE POVESTE DE IUBIRE”

In investigatiile mele fulger am aflat ca Seful Operativ al SRI a avut o mare poveste de iubire cu Procurorul General al Romaniei, Laura Codruta Kovesi! O poveste de mare amor, cu lacrimi si cu despartiri. Coldea a vrut chiar sa divorteze de sotia lui, un eminent absolvent SRI, astazi fiind psihologul institutiei. Coldea a fost avertizat ca daca divorteaza isi pericliteaza cariera de general instelat si se pare ca asta e motivul pentru care „Lulutza” l-a parasit, ca el nu a divortat!  Coldea a plins mult dupa Codruta dar i-a trecut si, din razbunare, a pus tehnica de urmarire pe ea pina a prins-o in traficul de influenta in afacerea Carabulea! Intrebati-i pe Daniel Morar si pe Traian Basescu. Carabulea era bun prieten cu Procurorul Lascu, tatal Codrutei Kovesi, cazut si el pe interceptari. Lulutza nu a putut sa-si vada tatal in puscarie si de atunci sta drepti in fata lui Coldea! Pe care nu il mai iubeste, ba chiar il detesta, dar nu are de ales!

E GRAV! In naivitatea mea nu am crezut aceste birfe dar, dupa investigatia mea, am inteles ca stie toata presa, tot SRI-ul si stiu toti procurorii ca COKO este o telenovela dimboviteana!

E GRAV! Nici macar in republicile bananiere seful operativ al serviciului secret nu sta in pat cu sefa procurorilor, fiindca ies niste dosare cu „malformatii”! Iubirea lor a fost „contra naturii”! Ca civil pot sa accept ca s-au iubit nebuneste, dar trebuia sa-si dea amindoi demisia de urgenta! Stati linistiti! Nu se darima nici Justitia iar procurorii tot ii trimiteau la bulau pe coruptii de pina acum! Justitia nu sta in doi-trei oameni!

Am si o
intrebare de final. Oare cit de mult au fost santajati cei doi porumbei iubareti sa faca sau sa nu faca niste dosare, stiindu-se acum ca iubirea lor era incompatibila cu functiile inalte pe care le ocupau in Statul Roman?!?!?

Sa fiti iubiti! Continuam impreuna… Radu Moraru

http://www.nasul.tv/coldea-si-kovesi-o-mare-poveste-de-iubire/

 

ELENA UDREA

Elena Udrea a spus într-o intervenţie telefonică la RomâniaTV că deputatul Sebastian Ghiţă, cel care a formulat la Parchet autodenunţul împotriva şefei DNA, Codruţa Koveşi, ştia din 2012 de acest lucru:

„Domnul Ghiţă avea un cerc larg de cunoscuţi în SRI şi în PSD. Domnul Ghiţă ştia şi ştie multe. Se pare că doamna Kovesi nu este străina de aceste practici pe care le condamnă acum la adversarii săi, de a obţine funcţii sau alte avantaje”, a declarat Udrea.

Ea a confirmat că în 2014 a fost cea care a mers la Victor Ponta, la acea vreme prim-ministru, unde a fost trimisă de Traian Băsescu pentru a depune toate diligenţele pentru ca Kovesi să fie numită în fucţie.

„Coldea ştia de la Ghiţă. Ghiţă ştia ca eu am fost la Ponta pentru a o susţine şi propUne ulterior numirea lui Kovesi”

http://www.stiripesurse.ro/elena-udrea-se-implica-in-scandalul-momentului-eu-am-fost-cea-care-i-am-transmis-mesajul-lui-ponta_1154258.html

 

TRAIAN BASESCU

”Sebastian Ghiță a primit ordin de la Florian Coldea s-o rezolve pe Kovesi, să rezolve problema lui Kovesi, Ghiță având o relație foarte bună cu Victor Ponta. Ponta a dat dispoziție lui Mihnea Costoiu. S-a scris un raport de albire, după care raportul a fost trimis la vreo 2-3 semnatari din țară, adică la Comisie. Singurul doctorat secret e al lui Florian Coldea.”, a spus Traian Băsescu la B1 TV.

Traian Băsescu spune că toate informațiile prezentate de Sebastian Ghiță despre teza de plagiat a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, sunt adevărate. Fostul președinte al României anunță că deținea, de la anumite surse, aceleași date despre falsificarea raportului tehnic despre teza lui Kovesi.

http://www.stiripesurse.ro/traian-basescu-sebastian-ghi-a-a-primit-ordin-de-la-florian-coldea-s-o-rezolve-pe-kovesi_1154292.html

 

VICTOR PONTA

”Dacă mă cheamă la Parchet, spun tot ce știu. Dacă mă cheamă în cadrul unei anchete penale la Parchet, voi spune tot ce știu”, a spus Victor Ponta pentru Antena 3.

http://www.stiripesurse.ro/victor-ponta-prima-reac-ie-in-cazul-scandalului-kovesi-ghi-a-o-sa-spun-tot-ce-tiu_1154273.html