KOVESI, dupa ce l-ai ingropat zece ani, citeste Dosarul Revolutiei “ Citind-o, îţi dai seama de ce România e aşa cum e.”  si tu esti asa cum esti …  Ion Cristoiu

Microsoft, Ion Iliescu, Ilie Botos, Laura Codruta Kovesi si “Se recunoaște, în fine, că Armata e răspunzătoare de Măcelul numit Teroriștii din decembrie 1989!” Ion Cristoiu.

Ion Iliescu, si armata de atunci sunt raspunzatori de genociudul din 1989, in care printre mii de oameni nevinovati, impuscati la “ordin”, au fost exterminati (anihilati) si generalii asasini Constantin Nuță, şeful Inspectoratului General al Miliției române, fostul şef al Direcției a IV-a – Contrainformaţii Militare şi adjunctul său, general-maior Velicu Mihalea… dar au ramas subalternii lor, care au crescut copii lor, care au dus opera parintilor mai departe pina la Seattle si DNA, unde ii apara Kovesi zi si noapte cu indirjire de pasare de prada … mov.

ILIE BOTOS IESE LA PENSIE – CONSTANTIN NUTA IESE DIN MORMINT

Sub Botoș, dosarele Mineriadei și Revoluției au fost lăsate în nelucrare pentru a interveni prescripția, Botoș a fost unul dintre cei care l-au făcut scăpat pe teroristul Omar Hayssam motiv pentru care a și fost obligat să demisioneze la pachet cu șeful de la „doi și-un sfert” Virgil Ardelean (cunoscut și sub „diminutivul” Vulpea) și cu sclavii lui SOV: infractorul post-mortem  Radu Timofte, șeful SRI și Gheorghe Fulga, șeful SIE. De altfel, sub conducerea lui Botoș procurorii Cătălin Purcărin și Irinel Păun l-au scăpat pe SOV de toate dosarele penale FNI-FNA-BRS-BID,

Sub conducerea lui Botos procuorii Claudiu Dumitrescu si Irinel Paun i-au scapat pe Sebastian Vladescu si Microsoft de toate dosarele Medist – Romanian Software Company, SRI, MAI si altele.

Sub conducerea lui Kovesi, procurorii Doru Tulus, Claudiu Dumitrescu, Monica Pop si altii ii tot scapa de toate dosarele penale (Medist, RSC, Asesoft, Teamnet, Gama, etc.) pe Microsoft, Sebastain Vladescu si Sebastian Ghita, scalvii lui SOV.

Ilie Botoș s-a remarcat încă din anul 1990, în ancheta în cazul elicopterului IAR-330 nr. 72 în care se aflau, arestați, generalii Nuță, şeful Inspectoratului General al Miliției române, fostul şef al Direcției a IV-a – Contrainformaţii Militare şi adjunctul său, general-maior Velicu Mihalea și care a fost doborât de militarii din garnizona Alba Iulia cu rafale scurte, de câte 3-5 proiectile de diferite calibre, de la sol. 12 proiectile calibru 7,62 mm au atins aparatul, avariind instalaţia de alimentare cu combustibil şi pe cea a comenzii hidraulice, elicopterul prăbuşindu-se şi luând foc. Toţi cei din elicopter au murit arşi.

Botoș a închis dosarul ca fiind un accident de muncă provocat de echipajul elicopterului.

http://www.curentul.info/actualitate/15962-ilie-botos-s-a-pensionat-astazi-la-51-de-ani-si-va-incasa-o-pensie-lunara-de-24-000-de-lei

 DIRECTIA A IV-A CONTRAINFORMATII MILITARE

 “Începînd cu 22 decembrie 1989, cînd, practic, structurile de Securitate au fost desființate și întregul sistemul de comunicații a intrat sub controlul armatei, nu se mai poate invoca existența unor informații eronate decît în situația în care acestea erau transmise/acceptate cu bună știință”. Hotărîrea ICCJ din 13 iunie 2016.

Pe 13 iunie 2016, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţe a confirmat redeschiderea Urmăririi Penale în Dosarul nr. 11/P/2014 al Parchetului de pe lîngă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Secţia Parchetelor Militare, dispusă prin Ordonanţă nr. 692/C2/2016 din 5 aprilie 2016, emisă de Procurorul general al Parchetului de pe lîngă ICCJ, la vremea respectivă Bogdan Licu.

Ce ne spun cele două documente?

Că responsabilă de măcelul provocat de așa zișii Teroriști din decembrie 1989 e Armata, cea care avea țara sub control fie și din punctul de vedere al comunicațiilor și nu vidul de putere, haosul și dezorganizarea, cum a susținut Ordonanța din octombrie 2015 prin însușirea automată, fără o minimă verificare, a tezei lui Ion Iliescu. 

Ce înseamnă asta în practică? Înseamnă că unele momente tragice precum cel de la Otopeni nu sunt produsul unei brambureli la nivel de Armată, ci produsul unei Operațiuni decise cu bună știință de capii Armatei de la vremea respectivă în interesul noii echipe conduse de Ion Iliescu. 

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-joi-20-octombrie-2016/

CE INSEAMNA JAFUL MICROSOFT IN PRACTICA

Înseamnă că unele momente tragice precum cele traite de Traian Basescu si Sebastian Ghita cind au aflat ca Microsoft a jefuit peste 400 milioane de EUR si impreuna cu Fujitsu Siemens si EADS si altii, multe miliarde de EUR, precum si ochii plinsi ai lui Gabriel Sandu in contrast cu ochii veseli ai lui Sebastain Vladescu, nu sunt produsul unei brambureli la nivel de Armată, ci produsul unei Operațiuni decise cu bună știință de capii Armatei de la vremea respectivă în interesul noii echipe conduse de Ion Iliescu.

ION ILIESCU SI NOUA SA ECHIPA … PRELUATA DE TARICEANU

Ion Iliescu si-a facut “echipa de echipa”, in frunte cu Microsoft si Nastase, Nica, Ticau, Tanasescu, Hotaran, Artopolescu, Lopatan si multi altii, astfel preluati din mers, cu arme si bagaje de Calin Popescu Taricenau, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si multi altii.

Kovesi incepi sa intelegi, de ce dupa un deceniu de huzur prin podgoriile patriei, si admiratie in sondaje aranjate de Maior (din banii Microsoft), si la televiziuni platite de Coldea (din banii Microsoft), si in inteviuri platite tot din banii Microsoft, ai ajuns sa fii pusa in adevarata ta valoare de relatiile tale cele mai apropiate … care si ele la rindul lor rezolva problemele curente, cu asasinate, amenintari cu moartea, jaf si tilharie … in timp ce cucuveauamov … isi da doctorate si scrie capitole depre crima cibernetica si drepturi de autor … pentru fratiorul ei scump, si el IT&C, ca toata lumea buna care se respecta si respecta Evanghelismul Microsoft.

Pacat macar ca Microsoft nu a adus banii de acasa, i-a jefuit din Romania, impreuna cu distrugerea industriei IT si transformarea unor copii nevinovati, dar proveniti din parinti iubitori de genocid, in criminali fara nici un scrupul la cheremul Microsoft si al vechii si noii Securitati – Directia IV era unitate a Securitatii desi i se spunea Contrainformatii Militare.

Acum intelegi de ce esti cum esti si de ce asa o sa ramai ? … pentru ca nu poti da timpul inapoi ca sa indrepti toate nenorocirile pe care le-ai facut … nici tu nici Botos, nici Tulus, nici Paun, nici Dumitrescu, nici Pop, nici …