A FI SAU A NU FI DNA
Kovesi se crede DNA
Kovesi se crede cea mai curajoasă Rumâncă
Kovesi se crede cea mai iubită din şi de popor
Kovesi nu se crede prietenă cu Ghiţă
Kovesi nu se crede prietenă cu Vlădescu
Kovesi nu se crede prietenă cu Tăriceanu
Kovesi nu se crede prietena cu Maior
Kovesi nu se crede prietenă cu Coldea
Kovesi nu se crede şi nu crede … în Lege, Constituţie, Drepturi Fundamentale
Kovesi invoca toti procurorii si in primul rind procurorii DNA, tot poporul si in primul rind pe cei care o opresc in piata sau/si in podgorie la Ghita sa o felicite, toate ambasadele cu lacrimi in ochi, toti profesorii cu orbul gainii si in general toti gainarii mai mari sau/si mai mici, pe care se face ca ii ancheteaza, mai putin Microsoft pe care nu vrea sa il ancheteze de loc si nu ii lasa nici pe altii sa o faca, in apararea minciunilor si ilegalitatilor pe care le face, de dragul lui Ghita, Coldea, Maior, Vladescu, Microsoft si multi altii.
A FI SAU A NU FI PRIETENĂ APROPIATĂ CU GHIŢĂ
„Mărturisesc, acest lucru mă frământă cel mai mult” Traian Băsescu
Traian Băsescu : ”În cazul Laurei Codruţa Koveşi dezbaterea a luat-o razna. Toţi cei care vor să eludeze problema se agaţă de hamletianul “este sau nu este plagiat”.
Personal, eu cred că plecând de la declaraţia “nu am fost , nu sunt şi nu voi fi prietenă cu inculpatul Sebastian Ghiţă“ doamna Koveşi trebuie să dea două răspunsuri ferme şi anume :
1.Dacă în 2012 în timp ce se desfăşura referendumul de suspendare, domnia sa îşi aranja prin Sebastian Ghiţă şi un grup de demnitari PSD, un raport tehnic favorabil cu privire la teza de doctorat. Mărturisesc, acest lucru mă frământă cel mai mult ;
2.Dacă în intervalul 2011 – 2014 îl vizita pe Sebastian Ghiţă acasă.
Eu m-aş declara mulţumit cu un răspuns ferm la aceste două întrebări.
A ŞTI SAU A NU ŞTI DE HOŢII SEBASTIAN (GHIŢĂ – VLĂDESCU)
Koveşi trebuie să dea două răspunsuri ferme şi anume :
- Daca in 2014 a luat la cunostinta de la Guccifer – Marcel Lehel, de faptul ca George Maior a fost informat in 2010 de Nelu Neacsu referitor la acte grave de coruptie si crima cibernetica comise in Romania, UE si Modova de catre Ghita si Vladescu.
- Daca in intervalul 2006 – 2016 a comis mai multe ilegalitati in vederea protejarii si favorizarii fraudelor comise de Ghita si Vladescu.
A FI SAU NU A FI COLABORATOAREA CORUPŢIEI DIN OLAF-UE
Koveşi trebuie să dea două răspunsuri ferme şi anume :
- Daca a luat la cunostinta faptul ca Directorul OLAF Alessandro Buttice s-a deplasat in data de 19 Septembrie 2006, insotit de Cristian Unteanu, pe pontonul acestuia din Delta Dunarii acostat la Mila 23 – Lebada, pentru a primi ordine si mita.
- Daca a verificat faptul ca acestia nu au fost transportati cu elicopterul dupa modelul Mircea Geoana, Bogdan Olteanu si multi altii, ci au ales un drum „discret” cu limuzina pina la Murighiol (4 ore) si cu o salupa de viteza de la Murighiol pina la Crisan (30 min.), parcurgind astfel 9 ore intr-o zi ca sa il vada pe Marele si Generosul Vintu.
A FI SAU NU A FI INFRACTOARE EXTREM DE PERICULOASĂ
Koveşi trebuie să dea două răspunsuri ferme şi anume :
- Daca in intervalul 2006 – 2016 a coordonat si colaborat cu Microsoft, Comisia UE, SRI, MAI, Sebastian Ghita, Sebastian Vladescu si alti procurori, mai multe infractiuni in vederea protejarii si promovarii unor fraude deosebit de grave, in cunostinta de cauza si cu determinare infractionala.
- Daca in intervalul 2006 – 2016 a participat in colaborare cu SRI si „cimpul tactic” la obstructionarea anchetelor facute de OLAF si FBI-DoJ, si a dezinformat deliberat referitor la Dosarele Omnis vs. Microsoft.
A FI SAU A NU FI TĂRICEANU – SRI
Koveşi trebuie să dea două răspunsuri ferme şi anume :
- Daca l-a protejat in cunostinta de cauza pe Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita si Ecosistemul Microsoft.
- Daca SRI a participat la inscenarile judiciare si juridice operate timp de un deceniu de PICCJ – DNA.
”Pentru că SRI a transformat Justiţia într-un “câmp tactic”, acţionând pe trei paliere: primul palier – existenţa ofiţerilor acoperiţi în interiorul autorităţii judecătoreşti, suspiciune exprimată de asociaţiile magistraţilor; al doilea – participarea directă la anchete a SRI, alături de Ministerul Public şi DNA, până la emiterea deciziei definitive a instanţelor de judecată competente; şi al treilea palier– detaşarea unui număr relativ mare de ofiţeri ai SRI la DNA şi ANAF. Consider că va trebui să readucem lucrurile în legalitate, sub un mai eficient control civil şi parlamentar, aşa încât serviciile să fie controlate de societate şi nu invers. Pentru îndeplinirea acestui obiectiv, va fi nevoie de un efort conjugat al Parlamentului, al instituţiilor care compun autoritatea judecătorească şi, evident, al Preşedintelui României”, a spus Tăriceanu, în cadrul unei dezbateri pe tema justiţiei.