ADEVĂRUL MICROSOFT “CUCUVEAUAMOV (KOVESI – GHIŢĂ) vs. MICUL GUCCIFER (MAIOR – GHIŢĂ – VLĂDESCU) vs. DoS – DoJ – FCPA – FBI”

ghita_kovesi_maior_nelu-neacsuFAZA PE EMAILURI “SECRETE” (LEGĂTURI PERICULOASE)

KOVESI (DANA TITA – MARIUS BULANCEA) – MAIOR (FLORIAN COLDEA – NELU NEACSU) – GHITA (SEBASTIAN VLADESCU – CALIN POPESCU TARICEANU – VICTOR PONTA) – BLACK CUBE …

E-MAILURI FATALE (MAIOR, NEACSU, KOVESI, GHITA, TITIAN…)

Wednesday, March 10, 2010 11:18 PM

X-Apparently-To:  *@yahoo.com [George Maior]

Return-Path:  <*@yahoo.com> [Nelu Neacşu]

Date : 23.07.2012 6:18 PM

cucuveauamov@gmail.com [Laura Codruta Kovesi]

Cc : Dana Titian (Marius Bulancea)

Me : [Sebastian Ghita]

DNA “JUCĂRIA LUI KOVESI” ESTE DOAR VIRTUALĂ ŞI … OBSTRUCŢIONALĂ …  JUSTIŢIA „PUPUŞICA” SRI ESTE TERMINALĂ … MARCA MICROSOFT BINOMIC …

De la Ghita la cucuveauamov si asistentii sai … vom mai reveni

  1. Recunoaşte că a folosit adresa secretă de email cucuveauamov@gmail.com în mod frecvent pentru comunicarea de informaţii din dosare către jurnalişti precum şi pentru rezolvarea unor probleme personale precum plagiatul?
  2. Recunoaşte că s-a interesat direct asupra modului în care se poate rezolva problema dânsei cu plagiatul?
  1. Recunoaşte că această este una din adresele de email vizate de compania BlackCube întrucât astfel puteau fi dezvăluite multe vulnerabilităţi ale doamnei Kovesi?”

„Precizez că în cursul săptămânii viitoare voi depune la Parchetul General noi probe vizând situaţia din anul 2012 legate de plagiatul doamnei Kovesi”, mai spune Ghiţă.

GHIŢĂ “JUSTIŢIARUL”

Bre “Porcul Ghita” da’ tu si cu Kovesi recunoasteti, ca emailurile primite de Directorul SRI George Maior de la Nelu Neacsu in care erati prezentati impreuna cu Sebastian Vladescu si Gioni Popescu drept o banda de infractori periculosi, au fost puse la “sertar” de Kovesi la fel ca si Dosarul 85/P/2011 + Dosar 654/P/2011 si multe altele care vizau infractiunile si crimele pe care le comiteti impreuna cu Microsoft de cind e Kovesi “mama” tuturor infractorilor.

Ai reusit impreuna cu George Maior, Florian Coldea si Laura Codruta Kovesi sa il amenintati atit de rau pe Nelu Neacsu incit acesta a fost nevoit sa dezminta o informare corecta si pertinenta (desi ilegala) in ceea ce priveste ECOSISTEMUL MICROSOFT … si pe voi slugile acestora ?

Tu mai scrie, ca ca iti vom explica ce fel de animale de prada sunteti cu totii la gramada in frunte cu Microsoft …

Oricum iti multumim ca faci publice aceste “delicioase” informatii despre o femeie cu care ai avut relatii extrem de apropiate … va felicitam ! … si Coldea ce mai zice ?…

http://jurnalul.ro/stiri/justitie/bulancea-din-consilierul-codrutei-kovesi-ajunge-sef-sectie-la-dna-720273.html

http://adevarul.ro/news/societate/dana-titian-noul-consilier-procurorului-general-1_50abc0ef7c42d5a6637fb8ca/index.html

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

http://www.evz.ro/ghita-dezvaluie-e-mailul-secret-al-laurei-codruta-kovesi.html