ADEVĂRUL MICROSOFT „KOVESI A FOST SPARTĂ ŞI CREŢU DIN MAI MULTE MEDII … LA EMAIL … UN FEL DE HILLARY CLINTON, CORINA CREŢU, COLLIN POWELL ŞI GEORGE MAIOR VIA „MICUL GUCCIFER”

kovesi_ghitaKOVESI MATA HARI … GHIŢĂ JAMES BOND … MAIOR MAJOR

Îl ştiu pe Dragomir din multe medii. A fost ofiţer al SRI (capetenie).

Cei de la Black Cube au fost ajutaţi de un fost şef din SRI (să spargă/shapaga)

LCK007 „A folosit adresa pentru a transmite secrete de stat” (cui ?)

STATUL MAFIOT SUNTEM NOI … zice cu alte cuvinte Ghiţă

Venea o moara pe Sirect … cine omoara pe Siret ? … Ghita omoara pe Kovesi via … in podgorie la Budureasca …

Ghita omoara pe Kovesi pentru ca „Eu ştiu că doamna Kovesi folosea această adresă şi ţinând cont că Black Cube era înfiinţat de fostul şef al spionilor israelieni”

Ghita se da „copilul de suflet” al lui Dan Zorella (in Hebrew: דן זורלא) si Avi Yanus (in Hebrew: אבי ינוס) … ba Porcule, Avi nu ar fi vorbit cu tine niciodata … tu esti Porc si el era kashér (כָּשֵׁר) … mai bine zi cu Vladescu si Bruxelu’ si Guccifer si cum mai e cu mama lu’ Ponta si tiganii din Ploiesti si „ucenicul tau vrajitor” Ovidiu Artopolescu …

”Să vadă procurorii dacă acea adresă a fost spartă şi de Black Cube şi dacă au aflat date secrete despre statul român şi despre doamna Kovesi. Principala lor ţintă era doamna Kovesi. Am fost invitat la DIICOT în calitate de martor şi singurul lucru pe care îl face DIICOT e să verifice adresele de mail şi de unde au avut informaţii de la acea adresă. Eu ştiu că doamna Kovesi folosea această adresă şi ţinând cont că Black Cube era înfiinţat de fostul şef al spionilor israelieni. A folosit adresa pentru a transmite secrete de stat. Cei de la Black Cube au fost ajutaţi de un fost şef din SRI. Nu pot să vă dau multe răspunsuri. Doamna Kovesi folosea adresa de email „cucuveauamov”. Îl ştiu pe Dragomir din multe medii. A fost ofiţer al SRI.”, a spus Daniel Ghiţă înainte de a fi audiat de procurorii DIICOT.

http://www.stiripesurse.ro/sebastian-ghi-a-ii-da-o-noua-lovitura-efei-dna-a-folosit-adresa-de-mail-i-a-dat-secrete-de-stat_1156797.html