ADEVĂRUL MICROSOFT “KOVESI PLAGIATOREA LUI GHIŢĂ – VLĂDESCU – MICROSOFT”

“Nu de altceva, dar lucrurile nu sînt în regulă cu felul în care se apără ea.” Ion Cristoiu http://www.cristoiublog.ro/

KOVESI NU SE APĂRĂ – EA ATACĂ

Forma cea mai grava de VIOLENTA o reprezinta INDIFERENTA

Kovesi fura si plagiaza singura si impreuna cu Ghita-Vladescu-Microsoft cu INDIFERENTA celor care se cred mai presus de lege si de oameni.

Kovesi trateaza pe toata lumea cu INDIFERENŢĂ si superioritate, incercind sa dea dovada de aroganta intelectuala, noroc ca nu prea are cu ce.

Maestrul Cristoiu ii cere public lui Kovesi si celor care o ridica in slavi sa ne bage in seama si sa ne zica ceva in timp ce noi le platim salariile, si nu intelege ca tacerea acestora in contextul dat reprezinta o forma de VIOLENTA MAXIMA si sictir.

Kovesi stie foarte bine ce inseamna o opera originala, avind in vedere ca protejeaza de zece ani ECOSISTEMUL MICROSOFT, bazat pe plagiat, astfel incit plagiatori (pirati) cum sunt Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita sa poata crea si dezvolta “o retea diabolica” de mita, frauda si coruptie la nivel international.

Kovesi – Vladescu – Ghita – Coldea – Maior genereaza, promoveaza, protejeaza si exporta infractionalitate trans frontaliera in asociere cu Microsoft.

INDIFERENTA lui Kovesi are la baza milioane de EUR, care au fost “produse” spalate si ascunse, astfel obtinute ilegal din piraterie, jaf si tilhariile la care Kovesi a participat in mod personal si foarte activ.

Ce sa ne mai spuna Kovesi, cind pina acum a mintit pe toata lumea timp de zece ani … facind bine României impreuna cu un grup de deminitari in frunte cu Calin Popescu Tariceanu, Sebastian Vladescu si Sebastian Ghita.

Kovesi da dovada de maxima violenta si lasa-ne fara pastorita sorry cucveauamov si du-te sa cinti pe alta craca.

Cind eram mic mama imi spunea ca atunci cind auzi cucuveaua inseamna ca cineva urmeaza sa moara.

Pe tine te-am auzit destul cîrîind, si am citit si Rezolutiile pe care cu INDIFERENŢĂ CRIMINALĂ dar spre binele tarii le scriai si semnai in Dosarul 654/P/201, si nici macar nu erau plagiate … doar protejau plagiatele Microsoft – Medist – RSC – Asesoft – Teamnet.

Acum ca tot nu ai vrut sa-ti dai demisia, si te-ai intors sa iti continui cariera infractionala cu determinare si mult curaj, in loc sa stai pe la Bruxelles sa vezi cum fac Vladescu si Ghita afaceri cu Maior si Microsoft, o sa te duci in colivie sa faci pe cucuveauamov cit te tine penajul …