BRAVO ZORELLA BAGA MARE ! … CE ZICEAI CA ATI MAI AFLAT DE LAURA SI SERGIU ? … MANUAL DE UTILIZARE ! “ia de la el banii din Romania, adu-i la Londra … Devreme dimineața, 17. 03. 16, am decolat din România spre Londra.” ))))

IEI TEANCURILE DE BANI TE SUI IN AVION SI LONDRA …

SRI LUPTA IMPOTRIVA TERORISMULUI INTERNATIONAL …

Prima sa tinta in lupta acerba impotriva terorismului sunt banii “negri” in numerar care pot finanta operatiuni teroriste (foarte) negre sau “albe” … chiar si impotriva imaculatilor Laura, Segiu, Ioan si Coldea si inca citeva sute de teroristi cu epoleti sau si cu decoratii sau/si amebele plus bufo-bufo, inclusiv mita Microsoft.

In SUA de zeci de ani daca ai peste 10.000 de dolari in numerar trebuie sa-i declari, si in ultimul timp trebuie sa declari cam tot ce ai in numerar … in Europa suma e de peste zece mii, si daca ii scoti si daca ii bagi … este obligatoriu sa declari sume peste 10.000 EUR.

Pai parca daca porti la tine peste zece mii de EUR la purtator in numerar, esti oprit pe aeroportul Otopeni de vigilentii operatori de masinarii ultra moderne care cauta teroristi, si in primul rind multi bani, care sustin terorismul … un fel de mita Microsoft in gentile lui Dinu Pescariu, Dragos Stan si Claudiu Florica, etc…

In Londra nu mai vorbesc cum e sa te prinda venind din Romania cu peste 150.000 EUR in numerar si fara nici un document care sa ateste provenienta sumei in numerar …

Deci un ofiter superior SRI, specialist in plimbat bani cu gentile chir pina in Iraq, chiar daca niste milioane se mai “ratacesc” pe drum, ii dai unui specialist in spionaj, niste teancuri de bani pe care acesta ii ia cu normalitate, se suie in avion si ii duce la Londra ca si cum nimic nu s-a intimplat …

KOVESI NU TE SESIZEZI ? ACTE DE CORUPTIE SI SPALARE DE BANI ?

Nu putem sa credem ca banii au fost dati la bagajele de cala, de catre un profesionist care calatorea doar cu bagaj de mana, si ca acesta venit din Israel, pentru doar o zi “fructuoasa” nu era monitorizat si protejat automat de catre mai multe “servicii” … deci banii “negri” fara documente au fost trecuti cu aprobate si garantare de catre vigilentele autoritati in contextul luptei impotriva terorismului, la fel cum si mita Microsoft era introdusa cu milioanele in tara, in genti de tenis, pentru finantarea terorismului “alb” practicat de catre Ecosistemul Microsoft, si ajungea la Maior (INS…), Coldea (Realitatea TV – Ghita) si mai unde numai Cocos si altii stiu.

“Aceasta este faza în care l-am sunat pe Avi Yanus şi i-am spus: eu, am un client guvernamental în România iar acesta doreşte să achite în numerar pentru proiectul din România. Este posibil? Avi a răspuns că nu este o problemă, ia de la el banii în România, adu-i în Londra, care este încă în graniţele Uniunii Europene, eu voi depune banii în Londra şi voi băga suma în conturile firmei.

Daniel a vrut direct să termine povestea cu banii, mi-a adus un plic, şi mi-a spus conform ratei de schimb de 1.3 este 149000 de euro. Mi-a spus te rog numără. Eu nu am vrut să număr. Am scos din pachetul mare, care a fost împărţită în cîteva teancuri mici. Erau acolo cîteva teancuri cu legături de cîte 10.000 euro în bancnote de o sută. Erau cîteva teancuri mari mari cu bancnote de 500 de euro. Mi s-a părut mai mult sau mai puţin rezonabilă suma şi am înapoiat totul în plic şi am băgat în geantă şi gata am terminat cu banii.

Devreme dimineața, 17. 03. 16, am decolat din România spre Londra.”

KOVESI NU NE SPUI MAI BINE TU DECIT SA AFLAM DE LA ALTII ?

“În România de azi pot fi puși la îndoială președintele, premierul, liderii de opinie, marii actori, parlamentarii, președintele Academiei, pînă și patriarhul.
Și e normal.
Democrația înseamnă dispariția persoanelor intangibile, a persoanelor despre care nu poți vorbi decît mergînd în genunchi și murmurînd imnuri de slavă.
Pe Codruța Kovesi n-o poți pune la îndoială.
Ea e o Icoană.
Locul Icoanelor e însă în biserici.”

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-miercuri-26-octombrie-2016/

Laurico ia-te draga de mana cu Lenuta si Becali si emigrati sus pe Muntele Atos … tu te califici cu siguranta … cu Nuti si nurii ei vestejiti nu prea suntem siguri …