GHITA GHINIUNIOSTUL E IN PIATA CU UNIONISTII MITEI SI CORUPTIEI MICROSOFT, MACOVEI INCA NU SE VEDE … DAR SE AUDE BASESCU … UDREA DIN PLESCOI CE ZICE ? … JOACA SI EA IN PIESA ASTA … KOVESI – COLDEA AFIRMATI-VA CU CELERITATE SI MAI RITMIC …

KOVESI – COLDEA DE STRAJA PÎRTIEI – PATRIEI

„Îi împinge Coldea, cu o echipă din SRI. Instrumentul e Kovesi, ca să le facă pârtie. Nu am spus DNA, am spus Kovesi, care are doi-trei procurori pe lângă ea şi execută ordine”. Traian Basescu

Coldea – Kovesi biela manivela de impins pe de la spate si din vie „binele patriei” Vladescu, Ghita, Ballmer, Gates, Maior, Nica, Tariceanu, si pe cine imping ei … mai in Dubai, mai in podgorie, mai in bulau … dar nu DNA, doar doi trei porcusori care sunt mai tari decit Ghita care tot guita … dar nu il mai asculta nimeni … noroc cu Basescu si Udrea , ca’s top de BreakNews … tot la Ghita

http://www.cotidianul.ro/basescu-ii-impinge-coldea-instrumentul-e-kovesi-289958/

KOVESI CITESTE ATENT, CA TE URMARESTE MICUL GUCCIFER

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/

Kovesi vezi ca MICUL GUCCIFER nu doarme … te urmareste via Ghita GHINIUNIONISTUL in orice troaca vrei sa te mai bagi … si sa faci si tu unirea in suflet si simtiri … cu un tupeu extraordinar … si deosebit de tortionar … cu Moldovenii la Bruxelles …

 SEBASTIANII VLADESCU SI GHITA II EDUCA PE MOLDOVENI

“Au pus la punct un sistem diabolic de lucru in Romania si mai nou in Moldova (…) Cert este ca cei de la Teamnet (RSC) doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana”.

 Evaghelismul Microsoft are valente mondiale, la fel cum terorismul Plesita – Carlos functiona la nivel global … un fel de multinationala … de exterminare si anihialre de tip Evanghelist

 KOVESI SI MACOVEI PROMOVEAZA SI PROTEJEAZA MICROSOFT

“Macovei este interesanta pentru ca este presedinta grupului pe Moldova si sub interesul national al Romaniei doresc sa fie sprijiniti in sustinerea unor proiecte viitoare ce vor fi depuse de diverse entitati moldovene spre finantare la Bruxelles.”

Sa furam si noi impreuna cu Europa de la Moldoveni asa cum si Microsoft si Europa fura de la noi … Kovesi vegheaza … AMIN !

MICUL GUCCIFER :

MAIOR – VLADESCU – GHITA – COLDEA – KOVESI SI MOLDOVENII

Wednesday, March 10, 2010 11:18 PM

X-Apparently-To:  *@yahoo.com [George Maior]

Return-Path:  <*@yahoo.com> [Nelu Neacşu]

 

Buna seara,

dupa cum deja v-am informat RSC si Asesoft,ambele din Romania au lansat la Bruxelles un birou care este condus de Mircea Cotoros. Mircea a lucrat pana de curand la Reprezentanta Regiunii Veneto din Italia la Bruxelles si mai nou se ocupa de biroul de la Bruxelles;

Sediul se afla in fost biroul al Electrica din cadrul Centrului de Presa (si de albit bani SOV – Unteanu – Buttice – Scheele – Moisa) de langa sediul central al Comisiei Europene.

Toate bune si frumoase, pana cand au depus spre finantare doua proiecte: unul in valoare de 1.200.000 de euro pentru Consiliul raional Stefan Voda din Moldova, depus in data de 22 februarie 2010 la DG Aidco cu nr L.41 03/154 si unul in valoare de 4.000.000 euro depus de consortiul Teamnet International Bucharest pentru servicii de IT externalizate la Comisia Europeana, depus in data de 1 martie 2010 cu nr bu.5 00/122 la DG Enviroment. Lui Mircea i-a fost promis un comision de reusita, astfel pentru orice proiect pe care va reusi sa faca „lobby” si va fi aprobat spre finantare va primi o anumita suma. Cum suma primita creste direct proportional cu valoarea proiectului incerca in mod disperat sa intervina la oficialii de la Comisie.

In acest sens, va redau un schimb de e-mailuri mai jos.

Mentionez ca in schema creata la Bruxelles este implicat si Dan Luca de la Euroactiv.

Ieri am avut o intalnire interesanta cu Mircea si am aflat care este sistemul de lucru. Astfel; va incerca sa-l „atraga” de partea sa pe Bent Hauschildt, subalternul lui De Vrient si daca va fi cazul il va motiva suplimentar financiar. Cand l-am intrebat cum se procedeaza mi-a zis ca are mana libera de pana la maxim 5000 de euro iar daca suma ceruta depaseste acest barem se va deplasa la Bruxelles Bogdan Badiu; directorul general al Teamnet Romania si va rezolva problema. Cert este ca cei de la Teamnet doresc sa aplice acelasi sistem bazat pe spagi din Romania si la Comisia Europeana.

Pericolul mare este ca se poate ca aceasta disperare si modul de lucru se poate intoarce ca un bumerang impotriva romaniei si consider ca ar trebui urmarite aceste activitati mai atent.

In curand ii va contacta si pe cei de la Reprezentanta Romaniei sa ii convinga sa-i ajute in demersurile lor si pe parlamentarii europeni romani, va incepe cu Stolojan si Monica Macovei.

Macovei este interesanta pentru ca este presedinta grupului pe Moldova si sub interesul national al Romaniei doresc sa fie sprijiniti in sustinerea unor proiecte viitoare ce vor fi depuse de diverse entitati moldovene spre finantare la Bruxelles.

Au pus la punct un sistem diabolic de lucru in Romania si mai nou in Moldova care consta in faptul ca consiliile judetene sau primarile nu isi mai folosesc departamentele specializate pe fonduri europene si externalizeaza serviciile catre firmele lor.

Acestia le scriu contractele si primesc avansuri de 20% din suma totala a proiectului, dar mai castiga si din consortiile facute cu alte firme unde isi aduc tot firmele lor.

De asemenea, folosindu- se de sprijinul „discret” al lui Vladescu au intrat pe piata din Moldova, au avut intalniri la nivel de ministrii si chiar de prim ministru. La RSC este actionat ministrul Vladescu iar in spatele lui Asesoft printre altii este si fostul general Gioni Popescu.

Sper ca info transmise sa va fie utile.

Cu consideratie,

Nelu Neacsu

 

http://riscograma.ro/8243/dezvaluirile-lui-guccifer-sri-stia-de-patru-ani-ca-firma-lui-ghita-a-pus-la-punct-un-sistem-diabolic-bazat-pe-spagi/