IN ATENTIA „PULIMII” :
BARROSO SUSTINE MICROSOFT
TARICEANU SUSTINE MICROSOFT
KOVESI SUSTINE MICROSOFT
SUA ANCHETEAZA MICROSOFT

UE = JAF POLITIC
MICROSOFT = JAF CORPORATIST
SUA = ANCHETA MICROSOFT

bill-gates-barroso

 

GHITA SPUNE BINE

Ghita se plinge ca Microsoft a jefuit statul cu sute de milioane, dar in acelasi timp se intreaba retoric, ce interes ar fi avut SUA, in jaful Microsoft, ca banii au fost luati de Microsoft care dupa ce a dat „parte” i-a pus linga sutele de miliarde ascunse in paradisuri fiscale.

SUA nu a avut nici un interes, altul decit acela de a nu se confrunta cu Uniunea Mafiota Europeana, reprezentata cu mult succes de Manuel Durao Barroso, pina cind UE s-a prabusit – fara Anglia vorbim de MUIE nu de UE, din partea politicienilor corupti de tip Barroso, Rehn, Scheele si alti impostori.

SUA ANCHTEAZA MICROSOFT

In fapt Romania si Ghita au cazut la mijloc intr-un razboi care se duce intre SUA, care intelege ca orice fel de coruptie, si cu atit mai mult coruptia la nivel inalt, mai devreme sau mai tirziu urmeaza sa se reverse pe pietele din SUA, in timp ce Uniunea Mafiota Europeana in asociere cu multinationale pradatoare (atentie : cele mai multe respecta cu scrupulozitate legea) de tipul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS, doresc sa fie jaful cit mai mare cu putinta.

KOVESI FACE (NUMAI) POLITICA … DE CAPUL EI MOV

Lu’ Ghita i s-a rupt cureaua de transmisie de fonduri UE pentru software furat sau/si „mimat”, si vrea sa i-o repare Kovesi, careia si ei i s-a rupt, biela-manivela de „fabricat” dosare la comanda unor tilhari politici la cel mai inalt nivel in UE.

vom reveni cu detalii referitor la mecanismele care au facut ca Microsoft sa fie atit de iubita de toti tilharii si atit de anchetata de FBI – DoJ – FCPA – SEC si alte institutii SUA.

KOVESI NU MAI STIE NICI MACAR DACA E FATA SAU BAIAT

De unde Kovesi participa, prin vie, prin avioane spre Dubai, in nenumarate locuri (filmate de Ghita), la politica mondiala de jaf si tilharie, era tradata rind pe rind de „Mostenirea Barroso” de viitorul Presedinte Maior, de viitorul Prim Ministru Ponta si de Copilul „Porc” Ghita chiar in troaca din podgorie.

VINTU – SCHEELE – MOISA – BUTTICE – CIOLOS – BARROSO

Ce rol au avut acestia in viata famigliei Lascu, urmeaza sa va detaliem in episoadele urmatoare. Pentru moment trebuie sa retinem ca o mare parte din mecanismul foarte interesant a fost operat de SOV, care daca ar vorbi multe s-ar adeveri.

SFAT PENTRU GHITA :

Du-te frumos, cere iertare frumos „Legenda Vie” Vintu si roaga-l sa te invete cum e cu „zgirciul” la inaltii demnitari UE, ca tu te-ai dus impreuna cu Vladescu la masa pusa la Bruxelles, de Vintu, Unteanu, Moisa si alti „patrioti” la dat mita cu caru’ unora ca Buttice, Scheele, Barroso, etc., sa le dai cite 5.000 EUR.

Vintu le dadea „zgirci” cu milioanele, si tu te-ai dus sa furi cu milioanele, numai cu amenintari, santaj, si alte apucaturi de terorist.

Ba „unghie in git”, cum vrei sa te mai suporte muierile, daca numai pe japca esti pus, mai rau decit Vladescu … te-ai intrebat vreodata ?