KOVESI “BRICHISITA” DE MICROSOFT SI DE “O BANDA DE ASASINI”, UNDE E CODUL SURSA MICROSOFT CARE TRANSFERA PUTEREA … SAU DOAR MITA E SUFICIENTA … pentru noi KOVESI E PLESITA DOI !

COLDEA = PLESITA
GATES = CARLOS
KOVESI = VASS (GHIZELA)

“Francois Mitterrand a calificat CIE, serviciul condus de Nicolae Plesita, drept o „banda de asasini” si si-a amanat vizita la Bucuresti.”

Bill Gates a venit sa fie decorat pentru terorism international.

http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/de-plesita-nu-se-atinge-nimeni—37648

CINE ARE CODUL SURSA ARE PUTEREA

30 Octombrie 2003 – a avut loc, la sediul Ministerului Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, semnarea acordului de aderare a Romaniei la programul guvernamental de securitate privind codul sursa al Microsoft. La ceremonia de semnare au participat Dan Nica, Ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei, Alexandru Farcas, Secretar de Stat in Ministerul Administratiei si Internelor, si Jean-Philippe Courtois, CEO pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa in cadrul corporatiei Microsoft.

Programul guvernamental de securitate privind codul sursã (Microsoft Government Security Program – GSP) oferã guvernelor naţionale accesul controlat la codul sursã Microsoft Windows şi la alte informaţii tehnice. Acesta presupune de fapt posibilitatea de a decripta un anumit program software în cele mai mici detalii. “Dacã pentru un utilizator obişnuit produsul software este doar o aplicaţie care ruleazã şi la care observã numai manifestarea finalã, prin accesul la codul sursã se poate afla şi ce se aflã în interiorul aplicaţiei respective. Asta înseamnã cã se pot face verificãri de securitate, cã pot fi preîntâmpinate anumite construcţii eronate din programul software, care ar putea sã creeze probleme în timp, este şi un proces de învãţare asociat. Din acest motiv, cine are codul sursã are puterea.” a declarat Dan Nica.

http://www.microsoft.com/romania/comunicate/Comunicat.aspx?c=162 Comunicat de presa MCSI, 30.11.2003

CINE ARE NITROPENTA ARE PUTEREA

“Pentru Plesita, Carlos era doar un „potential terorist” sau „terorist de renume mondial”. Carlos si Weinrich erau vechi cunostinte ale lui Plesita. Prin acesta au procurat din Romania nitropenta pentru atentatele cu bombe de la „Europa libera” si „Casa Frantei”, dar si dispozitive pentru multe alte atentate. Plesita le-a oferit teroristilor o vila, pasapoarte false, arme, informatii secrete, terenuri de antrenament, bani. Pentru atentatul de la „E.L.” Plesita a platit gruparii Carlos-Weinrich suma de un milion de dolari. Acelasi satrap i-a dat si o lista de „brichisari”. A comandat cel putin sapte atentate.

KOVESI E SI EA MINDRA CA FACE POLITIE POLITICA

Daca un as al terorismului, precum Weinrich, are o condamnare pe viata, un supraprofesionist al crimei, Nicolae Plesita, n-a ajuns inca in boxa acuzatilor. Plesita i-a smuls barba lui Goma, ii tortura pe romanii care doar susoteau, dar purta „convorbiri” cu teroristi ca Weinrich si Carlos, implicand Romania in acte periculoase. UM 0920 ii urmarea pe Carlos si Weinrich, iar UM 0625 il inzestra cu arme. Plesita a declarat ca purta doar „convorbiri protocolare” cu echipa Carlos-Weinrich si a intreprins „actiuni de influenta” sa nu savarseasca activitati teroriste impotriva Romaniei. Adica s-a facut frate cu dracu’. La inceput, pentru „anihilari” se preferau ofiteri romani. Plesita a fost insa cel care a introdus metoda angajarii de teroristi care nu puneau intrebari atunci cand isi luau milionul de dolari de la Bucuresti. Plesita a devenit cel mai mare vanator de disidenti. A si declarat ca n-a omorat decat „vreo doi-trei”. Cu siguranta Plesita stie cele mai multe despre crimele Securitatii. Ba mai este si mandru ca a facut politie politica.”

Pai ce sa mai spunem de Kovesi – Coldea – Maior si “sponsorii” lor, care e (sunt) doctorita – dottore, in continuitatea practicilor consacrate de Ceausescu, Iliescu si ai lor, in frunte cu Kovesi – Coldea – Maior – SOV – Ghita – Vladescu – Tariceanu … “o banda de asasini” in frunte cu Melinda Gates ! … care toti, tot fac bine Romaniei, in vie cu Ghita …

http://www.romanialibera.ro/special/investigatii/de-plesita-nu-se-atinge-nimeni—37648