„M-am bucurat de aceste mesaje. Nu am discutat în întâlnirea noastră tete-a-tete aşa ceva, dar mi s-a confirmat că nu sunt singurul care are impresia că trebuie să fie oameni curaţi în politică”, a declarat Iohannis referitor la confirmarile lui Hans Klemm.

Ambasadorul fericirii … lui Gates, Kovesi, Coldea, Lazar si Iohannis

Domnule Ambasador

Casa Albă a reacţionat la noua anchetă afirmând că a aflat despre ea din presă, că întrebările legate de e-mailuri trebuie adresate FBI şi că preşedintele Barack Obama nu are motive să îşi schimbe părerea despre candidata democrată….

si nici KLEMM nu are motive sa-si schimbe parerea despre KOVESI … o tinem tot asa … hora pe loc sa rasara busuioc … sa o ia cucuveaua in bot ..

„Corupţia lui Hillary Clinton atinge o amploare fără precedent”, a declarat Trump vineri despre adversara sa în cursa pentru Casa Albă. Suporterii săi la un miting din statul New Hampshire au reacţionat scandând „Închideţi-o!”.

Comentariile Redacţiei Corupţia.ro

FBI a anunţat vineri că anchetează noi e-mailuri trimise de Hillary Clinton de pe un computer personal, în perioada când era secretar de stat. Potrivit unor surse judiciare citate de New York Times, aceste noi mesaje au fost descoperite pe mijloace de comunicare ale unei asistente a lui Clinton, Huma Abedin, şi ale soţului acesteia, Anthony Weiner, anunță Agerpres.

Casa Albă a reacţionat la noua anchetă afirmând că a aflat despre ea din presă, că întrebările legate de e-mailuri trebuie adresate FBI şi că preşedintele Barack Obama nu are motive să îşi schimbe părerea despre candidata democrată.

http://www.stiripesurse.ro/trump-reac-ie-fulminanta-dupa-ce-fbi-a-redeschis-ancheta-in-cazul-lui-hillary-clinton-video_1160699.html