NOI VREM SA FIM SPIONATI DE BILL GATES ! RUSIA NU VREA …
HILLARY CLINTON SI BILL GATES ACUZATI DE CORUPTIE IN RUSIA !

STIM CA BILL GATES A PRACTICAT EVANGHELISM IN RUSIA

Sunt celebre scrierile despre abuzurile facute in Rusia de catre Microsoft in sprijinul lui Putin, si despre intilnirile de “afaceri” pe care Bill Gates le facea la Moscova.

Mecanismele de coruptie practicate in Romania au fost practicate de Microsoft si in Rusia, la o scara de mult mai multe miliarde, decit in Romania.

Microsoft este interzis in Rusia, si Bill Gates este declarat “persona non grata”, dupa ce a a contribuit la sistemul de coruptie, mita si eliminarea oricarei disidente de catre Putin.

Bill Gates si Ecosistemul Microsoft sunt cu inversunare protejati in Romania de catre Laura Codruta Kovesi.

http://www.pulitzer.org/winners/clifford-j-levy-and-ellen-barry

NU STIM DACA HILLARY ARE LEGATURI CORUPTE IN RUSIA

Hillary Clinton este acuzata de legaturi de coruptie in Rusia, dar pina in prezent, acestea nu sunt probate, ceea ce nu este cazul in ceea ce il priveste pe Bill Gates si Microsoft.

Ceea ce este cert este faptul ca nici Bill nici Melinda Gates nu au fost pina la urma acceptati pentru pozitia de Vicepresedinte, desi Podesta i-a propus pe amindoi … de ce oare au fost refuzati de Hillary Clinton ? …

FBI investigheaza Microsoft si actele de coruptie comise de catre acestia in Rusia, Romania, China, Italia si in multe alte tari.

STIM CA LAURA CODRUTA KOVESI ESTE CORUPTA (654/P/2011)

 Laura Codruta Kovesi este cea mai inversunata aparatoare a Ecosistemului Microsoft si a politicilor Evangheliste practicate de catre Bill Gates si Steve Ballmer in Romania.

Tot ce aveati de facut in ultimii 10 ani de abuzuri in complicitate cu Microsoft, era sa ii rugati pe Microsoft, SRI, MAI sa va puna la dispozitie codul sursa trsaficat ilegal de catre acestia prin intermediul Internet, intre spitalele SRI, MAI si alte citeva sute de locatii.

Tocmai pentru aceste scopuri au fost semnate de catre Microsoft si MAI, SRI, STS, SIE si alte entitati contractele de securitate cibernetica.

 DE CE ESTE BINE SA FIM SPIONATI DE BILL GATES

Bill Gates declara ca doreste sa lupte impotriva pirateriei, crimelor cibernetice si impotriva terorismului, ceea ce dorim si facem noi.

Bill Gates are politici si metode Strict Secrete Evangheliste, care promoveaza comiterea cu determinare infractionala a mai multor tipuri de ilegalitati, noi nu avem.

Bill Gates are mijloacele de a urmari in timp real orice activitate pe Internet, inclusiv activitatile de crima cibernetica desfasurate de Ecosistemul Microsoft.

Microsoft se judeca cu Omnis, dupa ce acuza Omnis ca doreste sa atraga Microsoft in mai multe crime cibernetice, operate in Romania, Moldova si la Bruxelles, de catre Ecosistemul Microsoft.

Omnis probeaza ca Microsoft este entitatea care a atras Omnis, in conformitate cu politicile si metodele sale Evangheliste in mai multe inscenari judiciare conduse de Laura Codruta Kovesi.

Microsoft, SRI, MAI si PICCJ – DNA in deplina cunostinta referitor la crimele cibernetice pe care le operau incepind din anul 2000 pina in prezent, in complicitate cu Sebastian Vladescu, Sebastian Ghita, Vasile Blaga si multi altii, si in conditiile in care aveau toate mijloacele de a proba acuzele aduse Omnis, au actionat ilegal pentru exterminarea Omnis si anihilarea noastra.

Microsoft are obligatia sa foloseasca impreuna cu autoritatile competente toate mijloacele de care dispun pentru a raspunde intrebarilor pe care procurorii DNA au avut curajul (dupa 10 ani de tergiversari ilegale) sa le puna angajatilor Microsoft.

Ecosistemul Microsoft a comis si continua sa comita crime cibernetice si terorism, astfel finantati, protejati si promovati de Bill Gates.

Omnis, nu a facut decit sa avertizeze Microsoft incepind din anul 1996 de faptul ca nu respecta legea, si ca urmeaza sa participe la un dezastru national (nu stiam ca ei deja participau la un dezastru international).

MICROSOFT NE SPIONEAZA, NE JEFUIESTE SI NE ACUZA ! … Laura Codruta Kovesi, cu un curaj extraordinar,  le tine isonul impreuna cu Sebastian (Vladescu + Ghita) spre admiratia ambasadorilor SUA.

ASTEPTAM rezultatele investigatiilor FBI – DoJ – FCPA … ca de la JUSTITIA lui Kovesi – Coldea – Maior – Blaga, nu mai asteptam nimic …

OANA PELLEA DA IN GHITA SI RICOSEAZA IN CUCUVEAUA KOVESI

„Cand nesimtirea devine de nesuportat ! Cine sustine astfel de mafioti inseamna ca sunt tot mafioti si ar trebui cercetati!”  Oana Pellea 30 Octombrie 2016

Laura Codruta Kovesi sustine pe Ghita, Vladescu, Maior, Coldea, Blaga, Lascu, Gates, Ballmer … dar cine sa o cerceteze pe Kovesi … poate ne spune Oana ?