„Nu am nimic cu DNA, dar cu doamna Kovesi care a semnat aceste mandate, am! (…) Este un om de proastă calitate morală ! […] Își va duce mandatul la final” Traian Basescu

KOVESI ESTE VIGILENTA … DAR NU CU MICROSOFT …

Cind vezi ce a facut Kovesi, familiei fostului presedinte, si ce a reusit sa NU le faca altora, de la Microsoft – Siemens – EADS, stai si te intrebi, pentru cine lucreaza Kovesi…

Om de mai proasta calitate morala decit Bill Gates este greu sa gasesti, dar daca stam sa ne gindim, se pare ca Basescu nu se prea pricepe la oameni, ca pe Kovesi el a tot promovat-o si pe Gates tot el l-a decorat… impreuna cu Tariceanu.

E drept ca pe Ghita nu l-a promovat, dar in schimb l-a protejat pe Vladescu asociatul lui Tariceanu, Ghita, Maior, Coldea, Kovesi, etc.

NU AM INTELES, A AJUNS KOVESI LA FINAL SAU ACUM INCEPE …

”De ce sunt pornit pe doamna Kovesi și de ce nu o mai cred?! Ca să obțină probe împotriva familiei mele s-a pretat la a pune tehnică pe niște oameni de afaceri și a se duce la un copil de 30 de ani pentru a-l provoca și să obțină probe. Sau, ce a făcut cu fiica mea…A emis mandat să fie filată, înregistrată în mediul ambiental, cu provocatori, cu supraveghere continuă. Cât de îndârjit să fii împotriva fostului președinte ca să te pretezi la așa ceva împotriva membrilor familiei lui? Își va duce mandatul la final.”, a spus Traian Băsescu la România TV

http://www.evz.ro/basescu-dezvaluie-de-ce-este-si-ramane-un-inamic-al-sefei-dna.html

BLOOMBERG – GATES – KOVESI SI FBI – DoJ – FCPA

Kovesi da un ultim interviu la Bloomberg, care din cite se pare a fost scris si platit la publicare de Black Cube, pentru a dovedi cit de usor este sa fie laudata Kovesi, daca are cine sa plateasca, dupa cum face si Bill Gates …

http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-10-14/perp-walk-fashion-frustrates-romanian-anti-graft-prosecutor

BILL GATES LUPTA IMPOTRIVA TERORISMULUI CIND E VORBA DE APPLE … CIND E VORBA DE MICROSOFT … LUPTA KOVESI ?

BILL GATES SARE IN AJUTORUL FBI, IMPOTRIVA DECIZIEI APPLE … la Bloomberg.News (NYT) – FBI (Director James B. Comey Jr.,) si DoJ – Departamentul de Justitie – FCPA, ANCHETEAZA MICROSOFT (Bill Gates) pentru acte de coruptie comise in mai multe tari, inclusiv Romania.

Bill Gates doreste sa participe la lupta impotriva terorismului si este de acord sa poata fi decriptate si accesate mijloacele de proba de catre FBI, ceea ce Microsoft refuza sa faca, chiar daca cer legal procurorii din Romania (Dosar 654/P/2011).

http://www.nytimes.com/2016/02/24/technology/bill-gates-apple.html?_r=0
http://www.bloomberg.com/news/videos/2016-02-23/gates-disputes-report-that-he-backs-fbi-in-apple-dispute

 

Doamna Kovesi,

Daca tot va ajuta Microsoft sa anchetati Microsoft, poate il rugati pe Bill Gates sa declare la FBI – DoJ – FCPA in atentia Director FBI James B. Comey Jr., cîți EVANGHELISTI, a platit si pregatit la Seattle, in frunte cu Silviu Hotaran, Ovidu Artopolescu si Ionut Lopatan, sa stie acestia cum sa jefuiasca si sa terorizeze victimele actelor de crima cibernetica, coruptie si terorism comise de Ecosistemul Microsoft in Romania si nu numai.

Puteti sa ii spuneti domnului Director FBI James B. Comey Jr. si ce parere aveti despre participarea la mai multe infractiuni, alaturi de Microsoft, si a unor prieteni la care ati tinut si/sau mai tineti inca foarte mult, oameni pe care i-ati ajutat cu mult curaj si determinare, asa cum ii ajutati acum si pe Microsoft.

Va rugam sa nu uitati sa ii mentionati si de sprijinul deosebit primit din partea insitutiilor UE corupte si ele chiar mai mult decit institutiile neaose.

Nu este nevoie sa probati in ce masura sunteti una dintre cele mai mari admiratoare a lui Bill Gates, si cum incercati sa il emulati in tot ceea ce face, mai putin fapele conform carora Bill si Melinda Gates se vor Vicepresedinti si dvs. nu vreti nici macar presedinta, in rimp ce acestia vor sa dea la saraci niste zeci de miliarde, pw care ii tot ajutati sa le adune de la cine face parte din Ecosistemul Microsoft bazat pe coruptie si terorism.

Si in timp ce ii tot protejati, nu uitati ca faptele se vor prescrie … daca nu ati reusit din nou sa le prescrieti cum ati mai facut in Dosarul 654/P/2011, in prezent conexat la Dosarul 85/P/2011.