SFINTA KOVESI SI NEMURITORUL GUCCIFER
MULTA LUME SUPARATA !
CUCUVEAUA CINTA IAR … NU SE LASA …

bufnite-cristoiu

Kovesi suparata in Bloomberg pe noua “moda” DNA …
Vintu o apara pe Dulcineea Kovesi de drogatul betiv Ghita
Ponta nu stie ce bufnite are Iacob
Ghita il face „mascarici” pe Ghinea
Ghinea ii ureaza „Sa fie cu Multi Ani” plus Socol-SIVECO
Vladescu – RSC, se incalzeste pentru noua moda …
GUCCIFER devine un fel de NOSTRADAMUS
Maior devine foarte pușcariabil … dar si Kovesi …
Coldea tace si nu prea mai face … ca a facut suficient …

Tariceanu Există un plan să ne submineze din interior şi să ne distrugă din exterior” .. sau vice versa …

… sau invers … pentru ca se pare ca totul devine invers, infractorii se intrec in a recunoaste cit si cind au furat, mincinosii sa doreasca sa vorbeasca la poligraf, prieteni vechi si dragi sa se certe intre ei si sa isi inapoieze cadourile, Ghita ii da bufnitele inapoi lui Kovesi via DNA Ploiesti, Kovesi ii da lui Ghita dosarele inapoi la cercetat via Ghinea la DNA Bucuresti pe mina lui Mariu Iacob, si el detinator de cucuvele …

Kovesi mai sfinta si iubita decit Patriarhul Daniel, conform unui studiu Avangarde , comandat la timp pentru a fi citat intr-un articol scris la „comanda” in Bloomberg, tradus dintr-o engleza de balta si bagat in weekend pe toate canalele de stiri Perp Walk ‘Fashion’ Frustrates Romanian Anti-Graft Prosecutor” este in continuare aparata vitejeste si poetic de Sorin Ovidiu Vintu fostul partener a lui Sebastian (Vladescu – Ghita), dar tot nu ne spune daca il cunoaste pe Ghita si sotia, sau nu.

Autorea articolului a vrut sa spuna Perpetrators’ Cat Walk … respectiv faptul ca a devenit o moda sa porti catuse la vedere, un fel de accesoriu obligatoriu daca ai insemnat sau/si insemni ceva in aceasta tara, condusa de Vintu, de Vintu + Ghita + Vladescu + Tariceanu, de Ghita + Bufnitele, si acum de Kovesi “Sa fie cu multi ani”.

„Faptul că a dezonorat public o femeie, indiferent cine sau ce este aceasta, prin prezentarea unor cadouri sau prin devoalarea adresei private de mail, justifică pe deplin titlul pe care l-am dat acestui pasaj. Spaima animalică pe care nu reușește nici alcoolul și nici drogurile s-o alunge, ni-l arată pe acest individ în lumina lui reală.” S.O. Vintu

Vintu incearca sa ne spuna ca prezentarea unor cadouri primite de la un toxicoman betiv, pot dezonora o sfinta care nu fabrica dosare, doar scoate ofiterii sub acoperire din sistemul politic cu maxima dibacie …

Vintu o apara pe femeia „Dulcineea” Kovesi,
Femeia Kovesi il apara pe Vintu … si nu de ieri de azi …

Vintu da si el o interpretare infractionala „Sunt convins că între cei doi au avut loc întâlnirile evocate de specimen dar mă îndoiesc serios că ele au depășit cadrul unor întâlniri semi-formale, făcute la sugestia unui Băsescu sau Ponta și imposibil de refuzat de către un salariat al statului.” Vintu

Reporter (R) Domnule Ponta, aveți cucuvele pe acasă?
Victor Ponta (V.P.) Am mai primit, de-a lungul vieții, da, am mai primit cucuvele, dar nu de la Ghiță, asta pot să vă spun.
R. Înțeleg că este o altă doamnă care trimite cucuvele.
V.P. Da, este o pasiune înțeleg publică, deși cred că adjunctul doamnei Kovesi este mai cunoscut în rândul nostru, domnul Iacob.
R. În ultimii patru ani, ați primit cucuvele acasă?
V.P. Nu-mi amintesc.

R. Dar ce se consuma? Vin?
Victor Ponta : Păi, în podgorii se consumă vin, da. Cred că era toamnă, deci probabil că era must. A fost o întâlnire la care eu nu știam că vine doamna Kovesi, nici doamna Kovesi nu știa că vin eu și Sebi Ghiță a vrut să ne împrietenească. 

Vintu un om bine informat “(numai “prietenul meu” Ghiță are peste 200 de contracte cu bani furați de la stat)” unele dintre ele primite de la statul pe care il controla Vintu, in asociere cu Vladescu, protejatul lui Vintu SRL-SRI si Microsoft.

http://www.stiripesurse.ro/interviu-victor-ponta-atacuri-dure-la-kovesi-joaca-100prc-politic-video_1157720.html

De asemenea, institutia romana care se bucura de cea mai ridicata incredere publica – 55% – ramane DNA, in ciuda inregistrarii unui declin in ultima perioada, potrivit datelor unui sondaj al Avangarde.

„Recent, am vazut mai multe incercari de ridiculizarea a luptei anticoruptie, pentru ca aceasta sa para nesemnificativa. Si care este problema daca esti anchetat de procurori? Este la moda sa fii anchetat de DNA”, Laura Codruta Kovesi 14 Noiembrie 2016.

In conformitate cu NEMURITORUL GUCCIFER, dupa Ghita vine Vladescu si ultimul vine Maior si restul echipei, sau totul este doar o gluma proasta … sau buna in functie de gustul auditoriului …

Concluzii finale (SIVECO SOCOL – GHITA EXPERT) :

Raportul constată faptul că „ofertarea de condiţii/elemente optime, prin documentele tehnicofinanciare prezentate la licitaţie, în scopul îndeplinirii cerinţelor caietului de sarcini, dar neîndeplinirea acestora în final (având concursul beneficiarului cât şi al OIPSI ) poate fi încadrată la secţiunea a 41-a „infracţiuni împotriva intereselor financiare ale Uniunii Europene” din L.78/2000, cu atât mai mult cu cât din start s-a creat o necesitate artificială, iar soluţiile tehnice diferă deşi se dorea o integrare a sistemelor informatice”. Raportul complet întocmit de Serviciului Corp Control, Anticorupție și Integritate a fost înaintat Direcției Naționale Anticorupție.

URMEAZA ASESOFT – TEAMNET (GHITA) + RSC – MEDIST (VLADESCU)

http://sov.ro/2016/10/14/capitolul-41-sua-da-navala-rusii-se-rascoala-iar-tripleta-intra-n-boala/
http://www.dcnews.ro/sondaj-avangarde-top-3-incredere-cine-o-depa-e-te-pe-kovesi_518882.html?http://www.bloomberg.com/news/articles/2016-10-14/perp-walk-fashion-frustrates-romanian-anti-graft-prosecutorhttp://www.fonduri-ue.ro/images/files/comunicate/2016/14.10/MFE_Sinteza_Raport_Corp_Control_CJ_Suceava.pdf

http://www.stiripesurse.ro/sov-socheaza-cine-s-ar-afla-in-spatele-scandalului-black-cube_1157784.html