TRAIASCA REVOLUTIA LUI ILIESCU ! SI PROFITORII EI … ADICA TOT VOI !

KOVESI – COLDEA VEDETI CA EXISTA MULT MATERIAL PE PIATA SI DESPRE ECOSISTEMUL MICROSOFT, NU NUMAI DESPRE CIORDIT BANI DIN RAPIRI … SI DIN LICENTE SI SOFT FURAT LA TRANSGAZ … SI LA SRI …

KOVESI CEA RAPITOARE … DE BANI DIN RASCUMPARARI …

“Ca, de exemplu, faptul că dnul Coldea a fost implicat în povestea răpirii ziariștilor români în 2005, în care a fost implicat și Daniel și că au eliberat ziariștii și au plătit preț de răscumpărare, o parte din prețul de răscumpărare a rămas în mîinile lui Coldea. Daniel precizează că au mult material despre Coldea și cererea sa în final este adunarea de material despre Laura.” se spodeveste Daniel Dragomir mare vinator de teroristi impreuna cu Florian Coldea mare vinator de mita si “chilipiruri” Microsoft …

http://www.cristoiublog.ro/gindul-de-marti-25-octombrie-2016/

CE AU RAPIRILE CU ECOSISTEMUL MICROSOFT … PE KOCO

Vorba aia “Unde dai si unde crapa” – asa aflam si noi ca Ovidiu Ohanesian nu e cu totul nebun de legat cind tot zice (da’ nu-l asculta nimeni) ca au fost platite milioane pentru o rascumparare cu mult “cintec”, si ca o parte din bani au fost “retinuti” de Coldea.

Coldea (Timofte), Blaga (Ardelean), Botos (Nastasiu), si altii il fac “scapat” pe Hayssam, Munaf este “protejat” in Iraq, si totul isi revine la normal in 2006.

Coldea este promovat, Timofte, Ardelean si Botos sunt eliminati, Kovesi este promovata si in 2006 se formeaza Binomul de Aur (valuta, licente Microsoft, software furat de Vladescu si Ghita, trafic de petrol si ce se mai poate, si multe dosare “fabricate”).

Intra forte proaspete, in frunte cu Coldea si Kovesi, dar si Ghita si ai lui, pe mana cu nemuritorul Blaga (mita de la Hayssam, Microsoft, Vami), in timp ce Dumitru Zamfir (doctorul lui Oprea) isi freaca mainile de bucurie, drept care repede si de graba ii mai trag o prima suspendare (2007) Presedintelui jucator si cel mai bine informat om din tara, care tocmai ii promovase la “butoane”.

Este adus si Maior de coloratura, sa “maninca” si gura lui ceva si iata cum toata lumea e multumita : Ion Iliescu ca poate sa o tina cu “teroristii”, Coldea ca poate sa o tina cu lupta impotriva teroristilor, si Kovesi ca poate sa o tina Coldea … si sa fie bine si pentru famiglia ei cu tata in frunte si fratele Director IT&C la Transgaz …

Basescu scapa de suspendare si continua sa joace in aceiasi piesa, in care subiectele “sacre” ramin tabu : Ion Iliescu si Genocidul din Decembrie, “Rapirea din Serai”, Ecosistemul Microsoft – Fujitsu Siemens, EADS, si multe altele.

Ramin stilpii “sistemului” Sebastian Vladescu, Sorin Ovidiu Vintu, Calin Popescu Tariceanu si altii si asa se ajunge in 2009, la Oprea acasa unde Maior, Coldea, Kovesi si nu mai stim inca cine, asteapta la doua capete sa iasa ori Basescu sa ii renumeasca (si glorifice), ori Geoana sa il puna pe Catalin Voicu sa numeasca pe cine vrea el… Ghita inca asteapta la incalzire dupa ce s-a asociat cu Vladescu in numele binelui pentru patrie …

2009 – Vine tot Basescu si piesa continua, Iliescu este protejat de Kovesi, dosarele rapirii sunt secretizate de Kovesi, Tariceanu – Vladescu – Ghita sunt protejati de Kovesi si promovati de SRI, Ecosistemul Microsoft – Fujitsu Siemens – EADS “produce” la parametri maximi … de data aceasta si pentru famgilia Lascu !

2010 – Fratele Sergiu Lascu devine Director Adjunct IT&C la Transgaz … in timp ce Vladescu si Ghita “ataca” in forta Moldova si o cuceresc, dar continua spre vest cu UE in frunte cu Bruxelles … Nelu Neacsu avertizeaza si Maior in perfecta sincronizare cu Kovesi “protejeaza” in “cimpul tactic” tot ce misca si pe cine misca, pentru a demasca jaful si tilhariile planificate in vie la Budureasca …

2011 – Kovesi “fabrica” mai multe dosare sa ii exonereze pe Microsoft si sa ii incrimineze pe cei care probau fraudele comise de catre acestia, la “comanda” beneficiarilor printre care si famiglia ei.

Putem continua, si vom continua, dar pentru moment va prezentam citeva concluzii preliminare :

Coldea – Kovesi sunt cunoscuti drept corupti si infractori, dar nu pot fi inca dovediti pe plan intern pentru ca dosarele lor sunt la ei … si cele “fabricate” tot la ei sunt.

Hellvig si cu Ungureanu il avertizeaza pe Presedinte sa nu o numeasca din nou ca face “pereche” cu Coldea si astia urmeaza sa distruga tara cu totul nu numai partial in proportie de 90%.

Presedintele cere probe legale ca sa poata sa nu o numeasca, si asa se dau aprobari de la SRI si SIE, sa vina in Romania o echipa straina, care cu respectarea legilor in vigoare sa faca investigatii pentru a confirma sau/si infirma informatiile referitor la “performantele” celei mai curajoase femei din Romania si Europa.

Coldea este vigilent, si aresteaza doi copii bagati in fata la provocarea scandalului, care de fapt “lucrau” legal pe teritoriul national.

Am constatat ca la ultimul CSAT, lipseau Ungureanu, Hellvig si Coldea … prezenta a ramas numai Kovesi …

Deci SRI se bate cu SRI pentru Kovesi, dar zboara Ungureanu SIE, pentru ca a incercat impreuna cu Hellvig sa ridice masca celor doua cucuvele teroriste si sa ne scape de jugul unor infractori si teroristi deosebit de periculosi.

Si uite asa aflam ca Ovidiu Ohanesian, avea dreptate cind spunea ca COKO sunt in fapt KOCO, si cum o dai cum o pui, tot de ei dai … pentru ca :

“După aceea, Daniel a început să descrie istoria Laurei și a specificat că a făcut multe greșeli în carieră și sunt multe casete care se învîrt în oraș despre ea. Probabil casetele se află la persoanele de care nu s-a atins. Laura și Coldea sunt în relații foarte bune cu americanii. Coldea și Laura sunt foarte legați, ea se teme că-și va termina funcția, așa și el și invers. Daniel povestește despre dosare confidențiale din organizațiile de servicii de informații. Un anumit dosar despre ancheta Al Qaeda, de la CIA le-au cerut ajutorul. Un dosar adițional legat de Dania Priest și Dick Marty. Dosare adiționale legate de anchetele americanilor în România și influențele americanilor în România, informatori interni pe care îi are de la organizațiile de servicii de informații despre problemele ei și mai mult decît atît probleme pe care le are Coldea. Ca, de exemplu, faptul că dnul Coldea a fost implicat în povestea răpirii ziariștilor români în 2005, în care a fost implicat și Daniel și că au eliberat ziariștii și au plătit preț de răscumpărare, o parte din prețul de răscumpărare a rămas în mîinile lui Coldea. Daniel precizează că au mult material despre Coldea și cererea sa în final este adunarea de material despre Laura.”

Din ce zice Ohanesian se pare ca Munaf, cetatean american, este protejat pentru terorism international de Coldea si Kovesi, la fel cum sunt si Microsoft si toti angajatii acestora pentru crima cibernetica si coruptie internationala, la fel cum este si Sergiu Lascu si era si Sebastian Ghita si inca este Sebastian Vladescu …

Sa fie Ion Iliescu “facatura” Rusilor…. Sau Rusii sunt facatura lui Coldea si Kovesi (un fel de „noii teroristi”), care de fapt sunt doar niste mercenari in slujba propriilor interese si in numele “binelui” patriei … asa cum ne invata Ghita ?